Iki gündür çıkmıyor aklımdan.. yardımınıza ihtiyacım var...

rihannaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
634
85
118
İstanbul
İyi geceler öncelikle. Direkt konuya gireyim de icim rahatlasin bir nebze. Bir konu açmıştım buraya ayrıldığımda. İki gün öncesinr kadar iyiydim alıştım sanıyordum vizeler falan, hatırlamıyordum.İki gün once müzik çalarimi açmıştım dinliyordum öylesine evde, birden şarkı cikti, bizim sarkimiz. Sonra birbirimize verdiğimiz sözleri ses kaydı yapıp müzik calara aktarmıştık, moralimiz bozukken dinliyorduk..
Kızlar fotoğraflari falan silmiştim, bunu silmeyi unutmuşum. Kapatamadim, dinledim, dinledikce ağladım, iki gündür de aklıma geldikçe ağlıyorum. Sürekli sosyal medyadaki hesaplarına bakıyorum, hiçbir şey yok. Onu seven bir kız vardı ama onun reddettiği. Ben istemediğim için ve o kızdan rahatsız olduğu için ilişkiyi kesmişti kızla. Bir baktım arkadad olarak eklemişler birbirlerini. İçime oturdu. Kız da birkaç şey yazmış onun okuduğu üniversite hakkında.. ışte hayatım birkaç gündür kilyos yollarında geçiyor :) gibi. Şüphe düştü içime hissettim bit şeyler sanırım. Kuruntudur umarım.
Asil sorum birkaç gün sonra doğumgünüm var sizce kutlar mı? Nasıl karşılık vermeliyim bilmiyorum kutlarsa. Kutlamazsa yine depresyona gireceğimden korkuyorum. Nasıl çıkarmalıyim aklımdan, ne yapmalıyım nolur yardım edin :(

Seviyorsan aç konuş bence

Seviyorsan aç konuş bence

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/benim-derdim-daha-cok-taze.825273/ bak ilk konum bu. Ayrılduktan sonra yazdım ben ona, denedik çoğu defa olmuyor, zaten sana eskisi gibi hissetmiyorum dedi bana. Cesaretim yok bu yüzden. Düşün bi de ben ona her ayrilalum dediğimde ağlayan oydu. Ayrıldıktan sonra sordum unutabilecek mısın diye, seni tamamen silmem imkansız ama alışmaya çalışacağım dedi. Bir kez daha demeye nr cesaretim var ne de yüzüm

Çok normal görünüyor her şey.
Erkekler genelde sonradan pişman oluyor,kadınlarsa tazeyken çekiyor acısını.
Doğum gününüzü kutlarsa da yalnızca teşekkür içerikli bir cevap verebilirsiniz.
Bahsettiğiniz kız konusunu hiç bilemiyorum,olur mu olur.
Yeni yaşınızı şimdiden kutlarım.

Beklentiye girme olmayınca daha cok üzülürsün.

Haklısın ama ne onunla oluyor ne onsuz. Başka biri benden çok hoşlandığını ve konuşmak istediğini söyledi bir hafta önce, belki onu unuturum diye düşündüm, sonra unutamayacagimi anladım şans bile vermedim hakkına girmek istemedim, olmuyor ne yapsam da

Çok normal görünüyor her şey.
Erkekler genelde sonradan pişman oluyor,kadınlarsa tazeyken çekiyor acısını.
Doğum gününüzü kutlarsa da yalnızca teşekkür içerikli bir cevap verebilirsiniz.
Bahsettiğiniz kız konusunu hiç bilemiyorum,olur mu olur.
Yeni yaşınızı şimdiden kutlarım.

Ayrıldıktan sonraları "ben seni çok sevdim. Beni unut, bunu unutma" yazmıştı. Şimdi hiçbir şey yyok. Tamamen sildi sanırım beni. Kız bunun ilkokul arkadaşıydi, o yüzden reddetmişti, kız da benimle uğrasinca, birjac kez de iftira atınca tamamen ilişkisini kesmişti onunla. Ay çok üzülürüm olursa nolur olmasın

henüz her şey yeni tabi olur bunlar normaldir üzülsün ağlarsın kabullenir yoluna bakarsın seviyorsa bir zahmet çaba sarfetsin adım atmayın bence arkadaş olayı özellikle o neydi şimdi? neden hemen geri dönüş yapılıyor şu durumda kalbin sesi değil mantıgımızın sesi dinlenmeli....., denedik çoğu defa olmuyor, zaten sana eskisi gibi hissetmiyorum demiş size ona da söylemek istiyorum ki, sonradan kor .... mesajlar takip edilmesin zorlansanızda bakmayın kafanızda başka kızlarla düşünmeyin kafanızı dağıtın ve önemseyin öyle de bir izlenim bırakın

Haklısın ama ne onunla oluyor ne onsuz. Başka biri benden çok hoşlandığını ve konuşmak istediğini söyledi bir hafta önce, belki onu unuturum diye düşündüm, sonra unutamayacagimi anladım şans bile vermedim hakkına girmek istemedim, olmuyor ne yapsam da

Daha cok erken demekki birini hayatına dahil etmek için.
Kendinle ilgilen birisi şartmı bi süre olmasın
Ah şimdiki kafam olcak evlenmezdim bile severek evlenmeme rağmen halla sevmeme rağmen keşke kendime daha cok zaman ayırsaydım dediğim cok oluyo
Mutlu olmak için birine ihtiyac duyma

henüz her şey yeni tabi olur bunlar normaldir üzülsün ağlarsın kabullenir yoluna bakarsın seviyorsa bir zahmet çaba sarfetsin adım atmayın bence arkadaş olayı özellikle o neydi şimdi? neden hemen geri dönüş yapılıyor şu durumda kalbin sesi değil mantıgımızın sesi dinlenmeli....., denedik çoğu defa olmuyor, zaten sana eskisi gibi hissetmiyorum demiş size ona da söylemek istiyorum ki, sonradan kor .... mesajlar takip edilmesin zorlansanızda bakmayın kafanızda başka kızlarla düşünmeyin kafanızı dağıtın ve önemseyin öyle de bir izlenim bırakın
Ayrılalı 8 ay oldu ben hala böyle ama çokk aciz hissediyorum o kendi hayatına bakarken ben hala depresyondayim, en ufak bi çiçek görünce, şarkı duyuncs ağlamaya başlıyorum. Yeni olsa neyse 8 ay oldu

Daha cok erken demekki birini hayatına dahil etmek için.
Kendinle ilgilen birisi şartmı bi süre olmasın
Ah şimdiki kafam olcak evlenmezdim bile severek evlenmeme rağmen halla sevmeme rağmen keşke kendime daha cok zaman ayırsaydım dediğim cok oluyo
Mutlu olmak için birine ihtiyac duyma
Pardon bi akt mesajda 8 yazdım ama 6 ay 'olacakti, yani 6 ay oldu ayrılali. İlk sevgilimdi ben de onun ilk sevgilisiydim belki de bundan oluuot alisamiyorum.. kaldım ortada böyle

Pardon bi akt mesajda 8 yazdım ama 6 ay 'olacakti, yani 6 ay oldu ayrılali. İlk sevgilimdi ben de onun ilk sevgilisiydim belki de bundan oluuot alisamiyorum.. kaldım ortada böyle

Ben ilk sevdiğim adamdan ayrıldıkdan 3 sene sonra eşimle tanıştım
O 3 sene boyunca mümkün görmüyodum hayatıma birini alabilceğimi sevebilceğimi
O ise 3 yış içinde evlendi evlat sahibi oldu deli gibi gizli gizli takiplermi etmedim uğruna gözyaşlarımı akıtmadım deli divane gibi ortada gezdim. O bundan habersiz hayatını yaşadı
Ee noldu güzelim şimdi 3 senedir ben evliyim Allaha şükür bi yavrum var
Herkes unutulur kader diye bişey var

Ben ilk sevdiğim adamdan ayrıldıkdan 3 sene sonra eşimle tanıştım
O 3 sene boyunca mümkün görmüyodum hayatıma birini alabilceğimi sevebilceğimi
O ise 3 yış içinde evlendi evlat sahibi oldu deli gibi gizli gizli takiplermi etmedim uğruna gözyaşlarımı akıtmadım deli divane gibi ortada gezdim. O bundan habersiz hayatını yaşadı
Ee noldu güzelim şimdi 3 senedir ben evliyim Allaha şükür bi yavrum var
Herkes unutulur kader diye bişey var

Allah bağışlasin yavrunuzu. Bir de neden böyleyim, bir kez tartıştığımizfa bana, en kötü sekilde, birbirimizie lanet ederek ayrılsak da en fazla 1 sene sonra seni ilk gördüğüm yerde tekrar beraber olacağımiza inanıyorum demişti. Kader bu ya, 6 aydır sürekli aynı kafelere gidiyoruz, kuzenim de dahil bütün arkadaşlsrim onu görmüş, bi ben göremedim. Hic karşılaşmadik ayrıldıktan sonra

Allah bağışlasin yavrunuzu. Bir de neden böyleyim, bir kez tartıştığımizfa bana, en kötü sekilde, birbirimizie lanet ederek ayrılsak da en fazla 1 sene sonra seni ilk gördüğüm yerde tekrar beraber olacağımiza inanıyorum demişti. Kader bu ya, 6 aydır sürekli aynı kafelere gidiyoruz, kuzenim de dahil bütün arkadaşlsrim onu görmüş, bi ben göremedim. Hic karşılaşmadik ayrıldıktan sonra

Allah razı olsun canm
Şimdi benim eski sevgilimde bana seninle 40 yaşına geldiğinde birlikte olalım olmayalım görüşcez bulucam eğer beraber değilsek dedi.
Napim beklesemeydim 40 a kadar erkek beyni ve kuş beyni arasındaki tek far ağırlığı sanırım takılma böyle şeylere
Yaşın kac bilmiyorum ama gez toz dolaş eğitimini tamamla takılma cümlelere olaylara
Hakkında hayırlısı

garip bir ayrılık son noktada tam koyulmuş sonra bir umut doğmuş sanki şimdi eski defterler... zaten o kızla görüşüyorsa size iftira atan acırım acırım onunla geçirdiğiniz günlere acırım gerçekten önemsemeyin dua edin Allah cc size selametler nasip etsin seven döner yada adım atar 8 ay da çoktan yolunuzu çizmeniz lazımdı kesinlikle düşünmeyin şarkı resim koku hiç birşey böyle bırakılmaz her gün kanayan yara nasıl iyileşir? bizde yaşadık bunları yaşıyoruzda ama neden niçin sorgulamayın boşverin lafta söylemiyorum gerçekten düşünmeyin farklı bir şeye konsantre olun 8 ay ne demek? yazık değilmi size o bakalım sizin kadar hassas mı sizi düşünüyormu bir laf var seniz seveni zehir olsa yut seni sevmeyeni bal olsa unut diye ,duacınızım

Siz ayralı 8 ay olmuş ve önceki konunuza şöyle bir baktım da sizin kıskançlığınızdan ve genel olarak sizden kaynaklı sorunlardan bitmiş ilişki. 8 ayda hayatına birileri girebilir ve bundan sonra da girecektir. Bence daha fazla kendini harap etme bu son ses kaydını da sil ve önüne bak. Belki yaşanmışlıkların hatrına doğum gününü kutlar ama sen yine de buna ciddi anlamlar bekleme ve ümitlenme canım. Kendini daha çok yıpratırsın kutlamazsa.

Ilk once takip etmeyi birak. Cok zor biliyorum ama kendi kendine psikolojik baski yapma. Bende takip etmekten kendimi hirpalayan biriydim. Cok sukur bu durumu aştim. Ilk zamanlar bakmamak icin krize girer gibi oluyordum resmen ama en sonunda beni mutsuz eden seyden uzaklastim. Bakmayi birak kendiliginden duzelir hersey.

Senin yaşına tekrar gelebilmeyi çok isterdim. Hatalarimi yanlislarimi duzeltmeyi adimlarimi daha sağlam atmayı. Lütfen kendinden başka kimseyi önemli kılma lütfen kendini sev ve güven. Çünkü bidaha bu günlerin olmayacak.

Takıntı yaptım sanırım bundan dolayı by kadar üzülmelerim. O artık umursamıyordur bile. Keşke kavga ederek ayrılsaydik da hirsimi alabilseydim diyorum ama bu kadsr mı güzel ayrılinir yahu.. ne güzel kendimi derslere vermiştim gelmiyordu aklıma.. yine aynı şey oldu

Back
X