Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canm
Şimdi benim eski sevgilimde bana seninle 40 yaşına geldiğinde birlikte olalım olmayalım görüşcez bulucam eğer beraber değilsek dedi.
Napim beklesemeydim 40 a kadar erkek beyni ve kuş beyni arasındaki tek far ağırlığı sanırım takılma böyle şeylere
Yaşın kac bilmiyorum ama gez toz dolaş eğitimini tamamla takılma cümlelere olaylara
Hakkında hayırlısı
garip bir ayrılık son noktada tam koyulmuş sonra bir umut doğmuş sanki şimdi eski defterler... zaten o kızla görüşüyorsa size iftira atan acırım acırım onunla geçirdiğiniz günlere acırım gerçekten önemsemeyin dua edin Allah cc size selametler nasip etsin seven döner yada adım atar 8 ay da çoktan yolunuzu çizmeniz lazımdı kesinlikle düşünmeyin şarkı resim koku hiç birşey böyle bırakılmaz her gün kanayan yara nasıl iyileşir? bizde yaşadık bunları yaşıyoruzda ama neden niçin sorgulamayın boşverin lafta söylemiyorum gerçekten düşünmeyin farklı bir şeye konsantre olun 8 ay ne demek? yazık değilmi size o bakalım sizin kadar hassas mı sizi düşünüyormu bir laf var seniz seveni zehir olsa yut seni sevmeyeni bal olsa unut diye ,duacınızım
Siz ayralı 8 ay olmuş ve önceki konunuza şöyle bir baktım da sizin kıskançlığınızdan ve genel olarak sizden kaynaklı sorunlardan bitmiş ilişki. 8 ayda hayatına birileri girebilir ve bundan sonra da girecektir. Bence daha fazla kendini harap etme bu son ses kaydını da sil ve önüne bak. Belki yaşanmışlıkların hatrına doğum günk
ünü kutlar ama sen yine de buna ciddi anlamlar bekleme ve ümitlenme canım. Kendini daha çok yıpratırsın kutlamazsa.
Ilk once takip etmeyi birak. Cok zor biliyorum ama kendi kendine psikolojik baski yapma. Bende takip etmekten kendimi hirpalayan biriydim. Cok sukur bu durumu aştim. Ilk zamanlar bakmamak icin krize girer gibi oluyordum resmen ama en sonunda beni mutsuz eden seyden uzaklastim. Bakmayi birak kendiliginden duzelir hersey.
Senin yaşına tekrar gelebilmeyi çok isterdim. Hatalarimi yanlislarimi duzeltmeyi adimlarimi daha sağlam atmayı. Lütfen kendinden başka kimseyi önemli kılma lütfen kendini sev ve güven. Çünkü bidaha bu günlerin olmayacak.
Neden silsin ki sonuçta? Kendin söylüyorsun birbirimizi kırmadan ayrıldık, üzülmesini istemem diye. Kanlı bıçaklı ayrılmadınız ki numaranı silsin seni tamamen soyutlasın. Sana mesaj atarsa bu şekilde bir karşılık verme bence. Eski bir arkadaşınla konuşuyomuş gibi normal bir şekilde teşekkür et. Dediğim gibii sana mesaj atması illa seni unutamadığı anlamına gelmez. 1 yıllık bir ilişki ve saygıyla biten bir ilişki sonucunda kutlamak istiycek olabilir bundan çok büyük sonuçlar beklemeDoğumgünümü kutlamak için mesaj attığında "bir daha mesaj atmani istemiyorum, yeterince yıprandik ikimizde, tamamen çıkalım hayatımızdan" diye mesaj atsam kirilir değil mi? Kirilmayi hakeden son insan, kırılmasını istemem. Ama mesaj atarsa da ben yine umutla dolacağım. Bir de benim numaramı telefonundan hala silmemis kaç ay geçmesine rağmen. Bu neden sizce?
Üniversiteye başladım bile. Etrafima bakma ihtiyacı bile hissetmedjm hiç kim var kim yok diye, geleni de geri çevirdim bunu unutamamisken başkasına umut vermek bana yakışmaz diyeErkekler bizim gibi agır ayrılık depresyonlarına girmiyorlar olanda nadirdir hemen yollarına bakıp fırsatları degerlendiriyorlar . O yüzdn stalklamayı hemen bırakmalısın bi fotoyu begendiğini görmek bile seni çok üzer o yuzden bakmamaya çalış . Üniversiteye yeni başlıcaksın sanırım karşına belki daha iyi birileri çıkar bu kadar üzüldüğüne ilerde pişman olursun .
Haklısın, keşke o gün geldiğinde hiç heyecanlanmasam, hiçbir beklenti içine girmesemNeden silsin ki sonuçta? Kendin söylüyorsun birbirimizi kırmadan ayrıldık, üzülmesini istemem diye. Kanlı bıçaklı ayrılmadınız ki numaranı silsin seni tamamen soyutlasın. Sana mesaj atarsa bu şekilde bir karşılık verme bence. Eski bir arkadaşınla konuşuyomuş gibi normal bir şekilde teşekkür et. Dediğim gibii sana mesaj atması illa seni unutamadığı anlamına gelmez. 1 yıllık bir ilişki ve saygıyla biten bir ilişki sonucunda kutlamak istiycek olabilir bundan çok büyük sonuçlar bekleme
Doğumgünümü kutlamak için mesaj attığında "bir daha mesaj atmani istemiyorum, yeterince yıprandik ikimizde, tamamen çıkalım hayatımızdan" diye mesaj atsam kirilir değil mi? Kirilmayi hakeden son insan, kırılmasını istemem. Ama mesaj atarsa da ben yine umutla dolacağım. Bir de benim numaramı telefonundan hala silmemis kaç ay geçmesine rağmen. Bu neden sizce?
Derdin cok buyukİyi geceler öncelikle. Direkt konuya gireyim de icim rahatlasin bir nebze. Bir konu açmıştım buraya ayrıldığımda. İki gün öncesinr kadar iyiydim alıştım sanıyordum vizeler falan, hatırlamıyordum.İki gün once müzik çalarimi açmıştım dinliyordum öylesine evde, birden şarkı cikti, bizim sarkimiz. Sonra birbirimize verdiğimiz sözleri ses kaydı yapıp müzik calara aktarmıştık, moralimiz bozukken dinliyorduk..
Kızlar fotoğraflari falan silmiştim, bunu silmeyi unutmuşum. Kapatamadim, dinledim, dinledikce ağladım, iki gündür de aklıma geldikçe ağlıyorum. Sürekli sosyal medyadaki hesaplarına bakıyorum, hiçbir şey yok. Onu seven bir kız vardı ama onun reddettiği. Ben istemediğim için ve o kızdan rahatsız olduğu için ilişkiyi kesmişti kızla. Bir baktım arkadad olarak eklemişler birbirlerini. İçime oturdu. Kız da birkaç şey yazmış onun okuduğu üniversite hakkında.. ışte hayatım birkaç gündür kilyos yollarında geçiyor :) gibi. Şüphe düştü içime hissettim bit şeyler sanırım. Kuruntudur umarım.
Asil sorum birkaç gün sonra doğumgünüm var sizce kutlar mı? Nasıl karşılık vermeliyim bilmiyorum kutlarsa. Kutlamazsa yine depresyona gireceğimden korkuyorum. Nasıl çıkarmalıyim aklımdan, ne yapmalıyım nolur yardım edin![]()
Derdin cok buyuk
Dogum gunu mesaji atti da cevabini dusunuyorsun be canim..
hersey senin tahmin ettigin gibi olmayabilir. Bence verecegin cevabi dusunmek yerine mantikli bir karar alip ona gore hareket etmelisin.
bence canım o kendine göre bir yol çizmiş, hayatına devam ediyor. bence sende etmelisin. hem mesaj atsa bile ne değiştirir ki rahatsz olduğun kızı ayrılır ayrılmaz eklemesi yetmez mi ? boşver hayatına bak
Hiç atmazsa yıkım söz konusu zaten, aslında hiv atmazsa daha iyi olur benim için. Yolumu cizerim ona göre. Aslında atmayabulir de. Çünkü ayrıldıktan sonra ayda bir gün mesaj atıp halimi hatrimi soruyordu. Sonra engelliyordu beni. En son üniversite sonuçları açıklandığında mesaj attı, yine norma konuştuk, bu kez beni engellemedj. Ben de kendi kendime sinirlendim oyuncak mıyım ki beni engelliyor diye, onu engelledim. İki ay engelli kaldı bende. Engeli açtığımda da daha yazmadı
İyi geceler öncelikle. Direkt konuya gireyim de icim rahatlasin bir nebze. Bir konu açmıştım buraya ayrıldığımda. İki gün öncesinr kadar iyiydim alıştım sanıyordum vizeler falan, hatırlamıyordum.İki gün once müzik çalarimi açmıştım dinliyordum öylesine evde, birden şarkı cikti, bizim sarkimiz. Sonra birbirimize verdiğimiz sözleri ses kaydı yapıp müzik calara aktarmıştık, moralimiz bozukken dinliyorduk..
Kızlar fotoğraflari falan silmiştim, bunu silmeyi unutmuşum. Kapatamadim, dinledim, dinledikce ağladım, iki gündür de aklıma geldikçe ağlıyorum. Sürekli sosyal medyadaki hesaplarına bakıyorum, hiçbir şey yok. Onu seven bir kız vardı ama onun reddettiği. Ben istemediğim için ve o kızdan rahatsız olduğu için ilişkiyi kesmişti kızla. Bir baktım arkadad olarak eklemişler birbirlerini. İçime oturdu. Kız da birkaç şey yazmış onun okuduğu üniversite hakkında.. ışte hayatım birkaç gündür kilyos yollarında geçiyor :) gibi. Şüphe düştü içime hissettim bit şeyler sanırım. Kuruntudur umarım.
Asil sorum birkaç gün sonra doğumgünüm var sizce kutlar mı? Nasıl karşılık vermeliyim bilmiyorum kutlarsa. Kutlamazsa yine depresyona gireceğimden korkuyorum. Nasıl çıkarmalıyim aklımdan, ne yapmalıyım nolur yardım edin![]()
öncelikle şunu belirteyim tatlım kursada gitsen barınağada gitsen öncelikle kafanda bitir. mesela takip etme onu engellemede. sana iyi gelen seni dinleyen insanlarla birlikte takıl, gerektiğinde ağla gül ama seni tanıyan arkadaşların olsun. bir süre sonra zaten merak etmemeye aklına gelmemeye başlayacak inan bana. neyse kafa ütülemeyeyim hakkında en hayırlısı olsunEvet unutacagim diye gaza gelip aynı anda iki enstrüman bi tane de dans kursuna yazıldım, sonra hepsinden teker teker çıktım sınavlar başlayınca. Aslında başka bi rahatsız olduğum kız vardı, kız bunu taip etmiş twitterdan, bu onu geri takip etmemiş. Bu kızi da 6 ay sonra eklemisler ışte. Geçici yuva olacağım sanırım tekrat, barınakta çalışacağım okul saatleri dışında. Ancak öyle unuturum gibi
Bir insanı en çok cildirtan şey karşı tarafın sessiz kalmasıdır
Ne için mesaj atarsa atsin cevap verme
Sosyal paylaşım sitelerinde ona ya da iliskinize işaret eden bi şey paylaşma
Tecrübeeeee
Ben aşık oldugum adamdan ayrilali iki buçuk sene oldu
İnsan alisiyo merak etme
Yarani da kendinden başka kimse saramaz![]()