- 21 Temmuz 2025
- 12
- 8
- 1
- 25
- Konu Sahibi hellooobaby
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi görünüyor canım ama belliki daha çook yeni. Kaç gün geçikti adetiniz
Var gibi ama yalancı pozitiflik de olabilir başka markalarla da dene
15 gün falan ama zaten düzenzisdir benim adetimVar gibi görünüyor canım ama belliki daha çook yeni. Kaç gün geçikti adetiniz
Bi 5 gün daha bekle sonra tekrar yap, eğer istiyorsan Rabbim en güzel şekilde nâsip etsin inşallah canımm15 gün falan ama zaten düzenzisdir benim adetim
Kan verdim bugün dayanamadım Allah ım hayırlısını versin inşallahBi 5 gün daha bekle sonra tekrar yap, eğer istiyorsan Rabbim en güzel şekilde nâsip etsin inşallah canımm
Amin inşallah şuan aynı durumu bende yaşıyorum şimdi iki tane test yaptım birinde hafif var diğerinde yok çok ümitlenmiştimKan verdim bugün dayanamadım Allah ım hayırlısını versin inşallah
57 çıktı beta hcgAmin inşallah şuan aynı durumu bende yaşıyorum şimdi iki tane test yaptım birinde hafif var diğerinde yok çok ümitlenmiştim
ProdoctorHangi testi kullandın canım
çok sevındım çok yenii daha maşşallah57 çıktı beta hcg![]()
Teşekkür ederim evet çok yeniymiş daha Allah ım isteyene nasip etsin inşallahçok sevındım çok yenii daha maşşallah
Yaa çook mutlu oldumm çoook yeni minik susamm dahaa57 çıktı beta hcg![]()
Yok gibi ya üzülme zamanı vardır dahaBurda herhangi bir çizgi yok sanırım ben çok baktım da göremedim![]()
EvetYaa çook mutlu oldumm çoook yeni minik susamm dahaa![]()