Iki Güne Pes Etmek Yok :)

gayet güzel gidiyorsun canım.. yakında bu kombinleri üstünde görmek dilegiyle :16:

Sağol ablaammmmm :)) seni örnek aldim da başladım ben bu ise zaten; yoksa yattı balık yan gider diye bırakmıştim bile. Biz bu kışa fit giricez ben buna inanıyorum:)) inşallah sende ümidini kaybetmeden yaşıyorsundur, malum kötü şeyler hayatın bir parçası. Bir iki aya her sey daha güzel görünecek, sonbahar usulünce gelecek, ne dersin ablam :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Battı balik yan gitmeeeez; yan gidecekse benim pisliknaz yan gitsin. Sırık gibi boyla devril de yengeç gibi git innnsalaaahh ayyy tamam sakinim :banghead:

İşte ben aksam bi bardak ice tea veee uc dilim form kıtır ekmek yedim peynirle falan. Anam öyle bi masa vardi ki vallahi yemeden duramadim :D tabi yedim yatmadim; açtım çiçekçi kizi bi göbek attim vuhuuuuuu :D

Neyse ben bu kara geceyi geçiyor ve sabaha geliyorumm, iki dilim form kıtır ekmek, yarim salata ve yarim domates, iki kibrit kutusu da peynir yedim. Limonlu form cayimi da icip dukkana geldim. Artık spor çanları calmali benim için :D

Ara olarak da iki parça bitterle kahve. Kii şunu belirteyim; ben kahveyi sütsuz şekersiz kremasız sek içerim. Şeker makamlarına saygısızlik olur bence :))

Benim psikolojik problemlerim mi var acaba? Canim çekti bi ayranla bi tombik et yedim ; tuvalete zor yetistim. Galiba kahvaltımi dahi kusmak zorunda kaldim. Neden böyle ki? Aslen düşünüyorum, çirkin de olmasam gerek. Hayata bu kadar pozitif bakarken neden hayat en negatif tarafından gülümseyerek geliyor? Ben bu gidişle ne çirkinlik sendromumumu ne de kilo sendromumumu asabilirim. Ben anca sayarim yerimde. Bugun de böyle geçti iste. Sonradan bi maden suyu içtim faideli imiş. Rabbim.ne verirse hos verir ..

Ben bu kombinleri yapmadan ölürsem hortlarim gibime geliyor ama du bakalim:banghead:

Daha guzelini de yapacaksin merak etmee :) sendromlari da bir kenara birak. Aynanin karsisina sadece sabahlari bos mideyle gec :D disari ciktiginda da arabalardaki yansimana bakma cok kilolu gosteriyor :D:D

Daha guzelini de yapacaksin merak etmee :) sendromlari da bir kenara birak. Aynanin karsisina sadece sabahlari bos mideyle gec :D disari ciktiginda da arabalardaki yansimana bakma cok kilolu gosteriyor :D:D

He yaaa o araba caminda kendimi obez başlangıcina yakalanmış talihsiz genç gibi görüyorum ben ya :'(

Zaten aynaya boydan sadece sabah bakıyorum yoksa isim yaş :D

He yaaa o araba caminda kendimi obez başlangıcina yakalanmış talihsiz genç gibi görüyorum ben ya :'(

Zaten aynaya boydan sadece sabah bakıyorum yoksa isim yaş :D

Haha ayni dertten muzdaripiz :/

Dun aksam malum her yediğimi kusunca saat sekizde bi yayla çorbasıyla salata yedim o da zorla. Tabiii aksam voleybol oynadık kardesimle, bi de leslie ile bir mil yaptım :D

Sabah da kalktım, limonlu form çay içtim, yanında iki dilim form kıtır ekmek, yarim salata ve yarim domates, iki kibrit kutusu da peynir yedim. Yarim da bibeerrr :D simdi ara niyetine sekersiz kahveyle iki kare bitter yiyorum. Kahvede sinir var mi yaa :D cok svyrm ck .s

Walk walk walk :D all together all together :D:D
Bende leslie yapiyorm 3-4 gundur. Bence ise yarayacak gibi gibi

Ayyyy sorma dün sadece bir mil Yapabildim vaktim yoktu, kardes 8 yas kucuk olunca kiramiyo insan voleybol öğretiyorum hava atacakmis kızlara :D

Kadinda muhteşem enerji var ya sesi bile cok sempatik "ladiesssss i love it vuhuu" diyisi bitirdi beniiii :D bu aksam da yapiyoruz all together uc mil yapcam kesin karar hızlı tempo :D

Hedef 55 ♡

Ayyyy sorma dün sadece bir mil Yapabildim vaktim yoktu, kardes 8 yas kucuk olunca kiramiyo insan voleybol öğretiyorum hava atacakmis kızlara :D

Kadinda muhteşem enerji var ya sesi bile cok sempatik "ladiesssss i love it vuhuu" diyisi bitirdi beniiii :D bu aksam da yapiyoruz all together uc mil yapcam kesin karar hızlı tempo :D

Hedef 55 ♡

3 mil sonunda kendimi banyoya zor atiyorum felaket terletiyo :) ama hic bikmiyorum kadin cok tatli :D

3 mil sonunda kendimi banyoya zor atiyorum felaket terletiyo :) ama hic bikmiyorum kadin cok tatli :D

Bizim sonumuz hayrolsun açlıktan hep bunlar valla bak :D ayrıca bir mil bile hafif tempoda üstelik terletti beni :) olsun 55 olcam ya değecek buna inanıyorum ben / inanmış gibi yapıyor da olabilirim :D

Hedef 55 ♡

Bizim sonumuz hayrolsun açlıktan hep bunlar valla bak :D ayrıca bir mil bile hafif tempoda üstelik terletti beni :) olsun 55 olcam ya değecek buna inanıyorum ben / inanmış gibi yapıyor da olabilirim :D

Hedef 55 ♡

Tabi ki de degecekkk :))) 3 fast miles diye bi video var hepsinin ustundeki turkuaz renkte. O video cok iyi:)

Bu arada aksam yemegimi de yedim; bi yemek kaşığı nohutla iki yemek kaşığı mantar. Yarim kase de yoğurt :)

Daha gelişim gençlik çağında olduğumdan dolayı nohut pilav falan haftada bir az olmak şartıyla yemem lazim diye düşünüyorum. Doğru mudur o_O

Hedef 55 ♡

Tamam canimm. Ben de yesil fasulye ve domates yedimm. Pilavi haftada 1 kez ye bisey olmaz kiii :D

Sen kac kilosunnn , zamaninda ye babam ye ye anam yeeee simdi de , iki kasik şundan bi kase şundan yaaa böyle çarpiliyoruz iste :D

55 olayim su kiloyu bir göreyim de; sonra kendime ziyafet cekicem gidip Güneydoğu yemekleri yapan bi yere kamp kurucam :D

Hedef 55 ♡

Sen kac kilosunnn , zamaninda ye babam ye ye anam yeeee simdi de , iki kasik şundan bi kase şundan yaaa böyle çarpiliyoruz iste :D

55 olayim su kiloyu bir göreyim de; sonra kendime ziyafet cekicem gidip Güneydoğu yemekleri yapan bi yere kamp kurucam :D

Hedef 55 ♡

67yim benimde hedefim 55:) daha oncede yazmistim sana, 90dan 67ye dustum

67yim benimde hedefim 55:) daha oncede yazmistim sana, 90dan 67ye dustum

Evet onu biliyorum da su an ki kilonu sormuştum:) bende 63 e düştüm ama durdu şimdi. Bende leslie ye yeni basladim bi forumda okudum bizde 30 kilo vermis birisi bi yilda helal olsun valla hemde sadece leslie ile ^_^ okullar açıldığında 56 kilo olunca veryansin eden arkadaslarimi şaşırtmak istiyorun ben ama yaaa :)) motivem kırıldı birazcık ama olsun; devam :) kadınlar klübü sağolsun yoksa simdiye coktaaann pesss demiştim :D

Hedef 55 ♡

Back
X