Iki Güne Pes Etmek Yok :)

Meyve suyu falan içme şeker dolu. Aralarda 4 5 tane fındık badem bi de 2 tane kuru kayısı kahvenin yanına yeter:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Meyve suyu falan içme şeker dolu. Aralarda 4 5 tane fındık badem bi de 2 tane kuru kayısı kahvenin yanına yeter:)

Ayy kayınvalide faslı; yaw he he deyip geç boşver yesende yemesen de söylenir kv ler zaten:D.

Bana gelince dün resmen depresyon modundaydim. Bitter çikolata yedim meyve suyu içtim akşam yemek yedim saat gece tam ikide bi kase yoğurtla üzüm bile yedim. Hic dikkat bile etmedim kendime. Halbuki aksam da çorba salata yetistim saat alti yedi gibi. Dun ödeme yaptim heryere psikolojim bozuldu resmen ondan oldu galiba. Hem ben normalde icmezdim iste o meyve suyunu nolduysa bana dün; diyette olan ben diilim gibi :( valla iki gündür moralim bozuk diye yapamıyorum leslie yi. Isin açıkcasi dershaneye baslarsam hayatima bi düzen girecek onun derdindeyim ben . Ahhh ahhh :(

Bu sabah gözümü acamadim iki uc kare bitter attim ağzıma. Zaten tansiyonum da normalde 9 a 5 tir tüm değerlerim düşük yani. Veee bitter faslini burda kapattım. Pozitif yönünden bakarsak bu hafta bitterden de bıktım tatlı matli yemem ben :) dun de aynisi oldu velev ki burasi olmasa ben yine pes etmis idimm :))

Neyse bitterleri yedim kalktım bi bardak da su içtim. Şimdi ise gidicem bakalim napcam." Kuru kayisi kuru incire dayanma qeyffff" yapcam kesin. Allahimmmmm :'( size de bizde çıkan yemekleri atıcam bugün bakin ne sartlar altında diyetteyim ben :'(

Bi de benim pisliknaz gelecek iki üç güne. .. yine yemeden icmeden kesilmek istemiyorum. Boş bos bakip yoldan geçen arabaların renginde hayaller kurmak da. Rabbim yardım eyler. Hoş eyler güzel eyler ne eylerse.....

Amaaann beaaaa sallaaaa :)

Nervouscum görüyorsun şekerim bi insanin depresyondan çıkmasına vesile olmaktasin :D Karar aldim ayin yirmisine kadar sıkı diyet yapip tartilmicam 60 görmek istiyorum bizim de hakkimiz bunlar ama yeaaa :'(

....Yollarına hasret umutlara,itirazım var yapılanlara.....

:)))
Niye moralin bozuk ters giden şeyler mi var. Ben de dün uçmuş durumdaydim gerçi ama misafir gelince geçti şükür. Dershane olayını mı kafaya takıyosun. 1 2 haftaya başlayacak heralde sen yazıldın mı? Sanırım başka mevzular da var;) Olsun bunların, yaşadığın her şeyin sana kattığı şeyler var sen iyi bir gözlemci olarak ve dik durarak hepsinden artılarla çıkarsın bana güven. Tabii arada psikoloji bozulur depresyona girilir bunlar hayatın tadı tuzu:)) Kendini yıpratma yeter. Kuru incir çok güzel ama kalorisi baya varmış kayısı ye onun yerine. Tansiyonuna dikkat et diyet sırasında kötülemesin.
Hadi resimleri bekliyorum:))Keşke bizim de lokanta olsa evde hiç yemek yapmazdim. Öldüm öldüm her gün yemek bulaşık temizlik:((
Tamam 20 sine kadar ben de 59 diyorum hadi yarış başlasın şeker:))))

:)))
Niye moralin bozuk ters giden şeyler mi var. Ben de dün uçmuş durumdaydim gerçi ama misafir gelince geçti şükür. Dershane olayını mı kafaya takıyosun. 1 2 haftaya başlayacak heralde sen yazıldın mı? Sanırım başka mevzular da var;) Olsun bunların, yaşadığın her şeyin sana kattığı şeyler var sen iyi bir gözlemci olarak ve dik durarak hepsinden artılarla çıkarsın bana güven. Tabii arada psikoloji bozulur depresyona girilir bunlar hayatın tadı tuzu:)) Kendini yıpratma yeter. Kuru incir çok güzel ama kalorisi baya varmış kayısı ye onun yerine. Tansiyonuna dikkat et diyet sırasında kötülemesin.
Hadi resimleri bekliyorum:))Keşke bizim de lokanta olsa evde hiç yemek yapmazdim. Öldüm öldüm her gün yemek bulaşık temizlik:((
Tamam 20 sine kadar ben de 59 diyorum hadi yarış başlasın şeker:))))

Dershane ikinci yil olacak baslasa hayatımda saatler düzenli olacak onu diyorum:) dukkan bizim is olmayinca ödemeler de cok olunca oluyor böyle:) bi de ben bi Karadenizli sevdim 26 ay civarı o koyuyor arada ama hoooppp geçiyor :))

Kuru incir yüksek miymis? Ay Tamam ceviz kayisi mod on :D
Ayrıca bugun az yemek çıkarmışlar bak . Hadi bakalım 20 sinde gelsin full motivasyonlu günlerrrrr :D

Dershane ikinci yil olacak baslasa hayatımda saatler düzenli olacak onu diyorum:) dukkan bizim is olmayinca ödemeler de cok olunca oluyor böyle:) bi de ben bi Karadenizli sevdim 26 ay civarı o koyuyor arada ama hoooppp geçiyor :))

Kuru incir yüksek miymis? Ay Tamam ceviz kayisi mod on :D
Ayrıca bugun az yemek çıkarmışlar bak . Hadi bakalım 20 sinde gelsin full motivasyonlu günlerrrrr :D

Eveeett gelelim kahve altına :)

Bi kase yoğurt
Bi kase tavuk suyu çorbası
Bir ceviz

Bugün mümkün mertebe sıvı. :) $1407488831077.webp

Yemeklerin tamami değil. Ne şartlar altında rejim yapıyorum bakin :'(

Ders calisicam diye twitter face WhatsApp silmiş olan ve fotoğraf delisi olan ben, bi arkadasimin twitinden eski arkadaşlarıma bakayim dedim. Hepsi dal gibi, hayatimin kombinini yapmış lar teker teker resmen. Ve diyecegim su ki; okullar acilana kadar 55 olmazsam ben intihar edemem siz beni vurun. Resmen psikojim bozuldu.

Ders calisicam diye twitter face WhatsApp silmiş olan ve fotoğraf delisi olan ben, bi arkadasimin twitinden eski arkadaşlarıma bakayim dedim. Hepsi dal gibi, hayatimin kombinini yapmış lar teker teker resmen. Ve diyecegim su ki; okullar acilana kadar 55 olmazsam ben intihar edemem siz beni vurun. Resmen psikojim bozuldu.

Mavişim cok şanslıyım ki sevmediğim bütün kızlar şişman benim 😂😂

Mustafa Kemal'in askeri.

Mavişim cok şanslıyım ki sevmediğim bütün kızlar şişman benim 😂😂

Mustafa Kemal'in askeri.

Yok anam bacım yok hepsi fix 50 kilo. Deli oldum yaa birinin fotosunu atayim da gör hele tam.hayalimdeki kombin dolu dolu ağlicam yaa :'(

:))))))
2 aya fit olucaz başka yolu yok ben de okulda sıkıntı yaşadım ve hayatımda ilk kez kilolu halim denk gelince üniye, bana, zaten annesin evlisin çocuğun var iyi işte çok kilolu deilsin tavriyla yaklaştılar 1 yıl boyunca. Tabii onlar bunu söylerken ben onları düşüncelerimde tek tek boğuyordum;))) Okula 1.5 ay kaldı 58 olucam inşallah zor deil 3 4 kilo. Sonrasında düzenli beslenme dengeleme.
Yemeklere bayıldım:)))) Okul bitince ben de öyle bi yer acicam evde yemek yapmamak için:))) Helal sana Gülcanım yaa bu kadar yemegin içinde en hafifini yemeyi basariyosun kolay deil. Kahvaltın iyi olmuş yine her zamanki gbi.
Ben dün ve bugün yediğim extralardan dolayı enerjigim bugün yani spor şart oldu.
Sabah klasik kahvaltimi yaptim extra 2 kaşık haşlama Kızartma arası bi patates yedim ekmek 1 lokma aldım doyma hissi olsun die. Dedim ya yemedigim gün spor yapmam spor olduğu gün güzel yerim;))

Inşallah istediğin bölüm gelir bu yıl, azim ile her şey mümkün;)
Karadenizli olayına gelince:)))) Sevgi işi zor be annem yani sevdiğine bin kez pişman olup yine ama yine sevmek istiyosun. Sen sevgini yaşa yinede acı da olsa sevgiyi hissetmek bambaşka

:))))))
2 aya fit olucaz başka yolu yok ben de okulda sıkıntı yaşadım ve hayatımda ilk kez kilolu halim denk gelince üniye, bana, zaten annesin evlisin çocuğun var iyi işte çok kilolu deilsin tavriyla yaklaştılar 1 yıl boyunca. Tabii onlar bunu söylerken ben onları düşüncelerimde tek tek boğuyordum;))) Okula 1.5 ay kaldı 58 olucam inşallah zor deil 3 4 kilo. Sonrasında düzenli beslenme dengeleme.
Yemeklere bayıldım:)))) Okul bitince ben de öyle bi yer acicam evde yemek yapmamak için:))) Helal sana Gülcanım yaa bu kadar yemegin içinde en hafifini yemeyi basariyosun kolay deil. Kahvaltın iyi olmuş yine her zamanki gbi.
Ben dün ve bugün yediğim extralardan dolayı enerjigim bugün yani spor şart oldu.
Sabah klasik kahvaltimi yaptim extra 2 kaşık haşlama Kızartma arası bi patates yedim ekmek 1 lokma aldım doyma hissi olsun die. Dedim ya yemedigim gün spor yapmam spor olduğu gün güzel yerim;))

Inşallah istediğin bölüm gelir bu yıl, azim ile her şey mümkün;)
Karadenizli olayına gelince:)))) Sevgi işi zor be annem yani sevdiğine bin kez pişman olup yine ama yine sevmek istiyosun. Sen sevgini yaşa yinede acı da olsa sevgiyi hissetmek bambaşka

Yahu cok koyuyo bana da okulda dar kazaklari giyip ip gibi geliyor beni de böyle begenıyorlarmis. 50 kilo hepsi ya bide twitterdan gördüm fazlalik gram yok cok tatli olmuşlar Allah var. Ayrica neden öyle diyolar tuba Büyüküstünun de ikizleri var ama bak genç kizlari ikiye Büker. Yok yok 55 olalim da elalem giyim kuşam fizik görsün.

Lokantada diyet yapmak zor çünkü et dönerin kokusu ordan vurdukça soğanlı bi et durumle buzzz gibi bi kola aklından çıkmıyor :D veya ciğerdi patlıcandi ezme veya yoğurtla ban ban ye :D ama benim bugünkü Menüm iki adet mantar iki adet taze fasulye bes adet de taşlık oldu. Bi ayranla yedim bunlari. Üstelik uykum da var :)

Ama cidden moralim bozuldu; neyse bende Universiteye zayıf başlarım:D ayrica karar aldim kıyafet almicam; zayiflicam ya olmazlar sonra mazallah :D

Ayin yirmisinde bi 59 / 60 olayim da bi... Ayrıca sevmek çok güzel bi duygu. Ama doğru insanı her zamanda. Bana Yadigar bi Karadeniz sevdası kaldi hepsi bu. Benim hatam her şey . Kilo verince günler guzellesecek :)

Sen günü bitirdin mi şimdi?? Bu neydi ara öğün mü öğle mi?? akşama daha var çünkü:)
Ben de ara öğünde ne yiyelim Gülcana sorayım dedim ama Gülcan direk ana öğün olayına girmiş:))
Plus Doğru insan muhabbeti de birçoğu gbi hikaye tam olarak öyle biri yok bu yaşamda bazılarıyla hiç geçinemezsin sana uymaz bazilariyla da işte yaşayacak kadar. Yani o doğru insan olayı tamamen içi öylesine doldurulmuş bir kalıp ve eh işte söyle böyle gidiyo diyebilcein biri olup olmadığını da sevmeden yaşamadan bilemezsin. Yani her türlü acı var her tarafında başı sonu ortası:))

Sen günü bitirdin mi şimdi?? Bu neydi ara öğün mü öğle mi?? akşama daha var çünkü:)
Ben de ara öğünde ne yiyelim Gülcana sorayım dedim ama Gülcan direk ana öğün olayına girmiş:))
Plus Doğru insan muhabbeti de birçoğu gbi hikaye tam olarak öyle biri yok bu yaşamda bazılarıyla hiç geçinemezsin sana uymaz bazilariyla da işte yaşayacak kadar. Yani o doğru insan olayı tamamen içi öylesine doldurulmuş bir kalıp ve eh işte söyle böyle gidiyo diyebilcein biri olup olmadığını da sevmeden yaşamadan bilemezsin. Yani her türlü acı var her tarafında başı sonu ortası:))

Yok yok ara öğün falan değil öğlen yemeği yaptım aksama yemek yerine sadece çorba salata yiyorum acayip rahat oluyorum onu da saat alti bucukta :)

Ara öğünde elma ceviz ikilisi cok iyi gidiyor. Ben arada sodali ayranla iki uc tane ceviz yedim . Yemekten sonra da boooll su. Saat üçte yedim saat bes. Az önce de iki ceviz yedim. Resmen tika.basa doydum. Veya hirs bürüdü gözümü kuzummm bilmiyorum :D

:)))aa)
Doymak güzel ama sanki doyunca kilo veremeyecekmişim gbi geliyo bana:))
Ben de şu am fullum.
Günü bitirdim ve
Biraz tavuk göğsü
2 4 kaşık fasulye
2 kaşık cacık yedim
Bir de meyveli soda içtim
Ara öğün yapmadım 2ana öğünle günü bitirdim.

:)))aa)
Doymak güzel ama sanki doyunca kilo veremeyecekmişim gbi geliyo bana:))
Ben de şu am fullum.
Günü bitirdim ve
Biraz tavuk göğsü
2 4 kaşık fasulye
2 kaşık cacık yedim
Bir de meyveli soda içtim
Ara öğün yapmadım 2ana öğünle günü bitirdim.

Sonra ac kala kala bikip gözünü bi acican... etrafta sise sise ice tea kola sodalar, pringless çikolata kutuları citoslar.. yavrucum bu kadar kısma kendini bende az sonra yicem de ne yicem bilmiyorum; ama azla doyur ki kendini alis. Kus kadar yemek ne yahu eşin demiyor mu ah güzelim bu ne hal halin yok biraz yemek ye diye :D

Eşim bi kaç hafta önce bana, leslie 45 dk da sağda, arkada siyahlı, kırmızı bandajli bi teyze var ya ona yakınsın diyodu😨😨. Tabi baktı son 3 4 gündür baya ciddiye aldım, bugün belin incecik olmuş gözünün altı morarmis anne seni böyle görmesin üzülür falan diyodu. Desin umrumda deil adam incecik olayım istiyo yaa evlenirken iyiydin diyo bana ben nişanda 51 düğünde 54 düm hasta mısın diye soruyodu herkes boyum 1.67 civarı ve ben çıtı pıtı olabilcek biri deilim kemiklerim çok iri eller ayaklar kocaman:(( Ona rağmen 51 54 arası iyisin diyo. Ama ben 2 kilo daha vereyim durdurmaya caliscak biliyorum. Önce ez sonra acı yok öyle😋

Ahaha göster ona gününü incecik ol da dediklerinden utansın :D

Ben az yiyorum ama yine de sisip kalıyorum. O değil de leslie yapicam bu aksam kesin bi kase yoğurda cevizle üzüm koyup yerim. Gözüm dönüyor leslieden sonra valla :D

Yeme yiceksen yapma
Ben yaptım 40 dk kadar ama can cekisiyodum:)) Ben daha hızlı yapiyodum leslie abladan o yüzden nakavt oldum ama bol su içtim dinlendim iyiyim şimdi.
Sen de mutfağa uğrama suyunu yanına al yeter

Yeme yiceksen yapma
Ben yaptım 40 dk kadar ama can cekisiyodum:)) Ben daha hızlı yapiyodum leslie abladan o yüzden nakavt oldum ama bol su içtim dinlendim iyiyim şimdi.
Sen de mutfağa uğrama suyunu yanına al yeter

Dimi dimi öyle yapim yarın izinliyim zaten :D yapmicaaammm yapmicaaam benim değil mi yapmicaaamm :D

Back
X