:))))))
2 aya fit olucaz başka yolu yok ben de okulda sıkıntı yaşadım ve hayatımda ilk kez kilolu halim denk gelince üniye, bana, zaten annesin evlisin çocuğun var iyi işte çok kilolu deilsin tavriyla yaklaştılar 1 yıl boyunca. Tabii onlar bunu söylerken ben onları düşüncelerimde tek tek boğuyordum

)) Okula 1.5 ay kaldı 58 olucam inşallah zor deil 3 4 kilo. Sonrasında düzenli beslenme dengeleme.
Yemeklere bayıldım:)))) Okul bitince ben de öyle bi yer acicam evde yemek yapmamak için:))) Helal sana Gülcanım yaa bu kadar yemegin içinde en hafifini yemeyi basariyosun kolay deil. Kahvaltın iyi olmuş yine her zamanki gbi.
Ben dün ve bugün yediğim extralardan dolayı enerjigim bugün yani spor şart oldu.
Sabah klasik kahvaltimi yaptim extra 2 kaşık haşlama Kızartma arası bi patates yedim ekmek 1 lokma aldım doyma hissi olsun die. Dedim ya yemedigim gün spor yapmam spor olduğu gün güzel yerim

)
Inşallah istediğin bölüm gelir bu yıl, azim ile her şey mümkün
Karadenizli olayına gelince:)))) Sevgi işi zor be annem yani sevdiğine bin kez pişman olup yine ama yine sevmek istiyosun. Sen sevgini yaşa yinede acı da olsa sevgiyi hissetmek bambaşka
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.