iki haftalik evliligimde eltimin davranislari..

selam kizlar
gece gece uyku tutmadi bende sizinle dertleseyim dedim :( basliktada belirttigim gibi iki haftalik evliyim hersey cok guzel hatta mukemmel gidiyor esimin ailesiyle cok iyi anlasiyorum cokta seviyorum kendilerini ancak derdim su ki dun aksam kayinvalidemlere yemege gitmistik eltimlerde vardi hep birlikteydik eltim durup durup bana senin kocan hergun ust degisir cok camasir cikarir her utuyu begenmez ya bunlari bende biliyorum sanki daha once esimin bi kac kac kere kiyafetini yikamis gibi sanane be kadin benim kocamin hergun ust degistirmesinden.. kizlar daha evim dizilirken bile kapidan ugradi gitti dugunumde benim gelinbasim icin bu modeli ben yaptrcktm dedi ve yaptrdii aynisini yahu gelin senmisin benmiyim? burda gelin durusu diye bisey var duru goturduk aldigimiz hic birseyden memnun kalmadi.. kayinbabam onlari ellerinde bulunan eve oturttu ama adamin hakkini yememek lazim evi bastan assagiya tadilat yaptirdi hic bir masraftan kacmadi e bize ev yoktu kiraya cikmayalim diye ev alindi kiyamet koptu.. kayinvalidem cok iyidir hostur aama eltimin yaninda beni umursamiyor yeni gelin benmiyim o mu belli degil .. kizlar daha iki haftalik evliyim ve bunlarla ugrasiyorum oysaji ben hepsiyle iyi gecinmek istiyorum nerde yanlis yapiyorum? esimden su istedim kalkti getirdi ona bile laf etti eltim ben istesem getirmezsin diye tamam yengesi sonucta ama bukadar mudahaleye gerek varmiki..

kafana takma eltini..benimde bi eltim var ..bundan 20 yıl önce ilk otomatik çamaşır makinası aldığımızda,eltim duyunca önce ben alacaktım ç...makinasını diyerek çocuk gibi gözlerinden yaş akmıştı..şok olmuştum o zaman ..çok kıskançtır..yavaş yavaş mesafe koydum 15 yıldır suratını görmüyorum şükür..baktım kıskanç bide geçimsiz ay ay..bundan bana zarar gelir dedim..beni kaynanama karşı çok doldururdu ama kaynanamın karşısına geldimi tam tersi olurdu tutumu..tam yalaka biriydi..bilmem şimdi huyu değiştimi..ama insan 7 sinde neyse 70 inde de odur...

kafana takma eltini..benimde bi eltim var ..bundan 20 yıl önce ilk otomatik çamaşır makinası aldığımızda,eltim duyunca önce ben alacaktım ç...makinasını diyerek çocuk gibi gözlerinden yaş akmıştı..şok olmuştum o zaman ..çok kıskançtır..yavaş yavaş mesafe koydum 15 yıldır suratını görmüyorum şükür..baktım kıskanç bide geçimsiz ay ay..bundan bana zarar gelir dedim..beni kaynanama karşı çok doldururdu ama kaynanamın karşısına geldimi tam tersi olurdu tutumu..tam yalaka biriydi..bilmem şimdi huyu değiştimi..ama insan 7 sinde neyse 70 inde de odur...

aa bu yuzden aglanirmi.. siz aldiysaniz mutlu olmasi gerekirdi bence memnunmusun bende alacagim iyi degilse almayim falan diye bi firsata cevirebilirdi bunu.. sanirim kendiniz icin en iyisini yapmissiniz boyle insanlardan iyilik yerine zarar gelir sizinde dediginiz gibi..

aa bu yuzden aglanirmi.. siz aldiysaniz mutlu olmasi gerekirdi bence memnunmusun bende alacagim iyi degilse almayim falan diye bi firsata cevirebilirdi bunu.. sanirim kendiniz icin en iyisini yapmissiniz boyle insanlardan iyilik yerine zarar gelir sizinde dediginiz gibi..

daha neler varda...bu biri sadece..yalnız beni değil komşusunu bile kıskanan kadındı ama onun kıskançlığı hep maddi yönden oldu..biri bir eşya alsın hele son çıkan ürünlerden,çok mutsuz olurdu kaynımın başının etini yerdi daha üstününüde kendi alır rahatlardı..kızını nişanlandığında görümcemizde aynı zamanlarda kızını nişanlamıştı.görümcem kızına takı seti almış bizim elti bu seti görünce dururmu hiç kuyumcu kuyumcu gezmiş aynısını bulmuş almış..maddi durumu iyi sayılmaz bildim bileli uçan kuşa borcu vardır..gördüğünün daha iyisini almaz ise hasta oluyor ..neyse..görümcem bunu anlatıyor ama kahkahalarla anlatıyor eltimin kıskançlığı alay konusu oldu hep..birde 5 vakit namazlı niyazlıdır

daha neler varda...bu biri sadece..yalnız beni değil komşusunu bile kıskanan kadındı ama onun kıskançlığı hep maddi yönden oldu..biri bir eşya alsın hele son çıkan ürünlerden,çok mutsuz olurdu kaynımın başının etini yerdi daha üstününüde kendi alır rahatlardı..kızını nişanlandığında görümcemizde aynı zamanlarda kızını nişanlamıştı.görümcem kızına takı seti almış bizim elti bu seti görünce dururmu hiç kuyumcu kuyumcu gezmiş aynısını bulmuş almış..maddi durumu iyi sayılmaz bildim bileli uçan kuşa borcu vardır..gördüğünün daha iyisini almaz ise hasta oluyor ..neyse..görümcem bunu anlatıyor ama kahkahalarla anlatıyor eltimin kıskançlığı alay konusu oldu hep..birde 5 vakit namazlı niyazlıdır

boyle insanlar hic bir zaman mutlu olamazlarki cunku iclerinde herzaman bi fitne fesat vardir herkesin durumu neyse onu alir borc yapip luks yasamak nereye kadar? elindekiyle yetinmeyi elindekiyle mutlu olmayi biomeyen insan hic bir zaman mutlu olamaz sizin gorusmemeniz sizin hayriniza olmus..

boyle insanlar hic bir zaman mutlu olamazlarki cunku iclerinde herzaman bi fitne fesat vardir herkesin durumu neyse onu alir borc yapip luks yasamak nereye kadar? elindekiyle yetinmeyi elindekiyle mutlu olmayi biomeyen insan hic bir zaman mutlu olamaz sizin gorusmemeniz sizin hayriniza olmus..

onun bu tutumu davranışları karşısındaki insanıda rahatsız ediyor..mutluda değil zaten çünkü gözü doymuyor..karnı aç insanı doyurmak kolayda gözü aç insanı doyurmak zormuş..ancak toprak doldurur öylelerini.kocasının kafasında saç kalmamış alçı dekorasyon işi yapar gece 11 lere kadar çalışır bazen haha geç saate kadar fazla kazanayım diye ama yinede yetmiyor bizim elti kocası kazandıkça harcamasıda fazlalaşıyor..ama şu enteresanlığa bakın kaynım hiç şikayet etmez çok memnundur eşinden eltimdeki şansmıdır nedir bilmem..

onun bu tutumu davranışları karşısındaki insanıda rahatsız ediyor..mutluda değil zaten çünkü gözü doymuyor..karnı aç insanı doyurmak kolayda gözü aç insanı doyurmak zormuş..ancak toprak doldurur öylelerini.kocasının kafasında saç kalmamış alçı dekorasyon işi yapar gece 11 lere kadar çalışır bazen haha geç saate kadar fazla kazanayım diye ama yinede yetmiyor bizim elti kocası kazandıkça harcamasıda fazlalaşıyor..ama şu enteresanlığa bakın kaynım hiç şikayet etmez çok memnundur eşinden eltimdeki şansmıdır nedir bilmem..

yazikk o koca okdar emek veriyo gece 11lere kadar calisiyor ancak evdeki bayan doymak bilmiyor.. gercekten yazik.. asil evdeki bayanin o parayi tutmasi lazim har vurup harman savurmamasi lazim..ama kayninizn bir sikayeti yoksa tabikide biz bisey diyemeyiz adamcagz halinden memnun demekki..

bunları sürekli düşünerek kendinizi doldurursanız eltiniz su bile verse size bi mana çıkaracak duruma gelirsiniz...bence eşinizin ailesi gayet olgunca eltinizin var olan makamını sarsmadan sizi aralarına almışlar.kayınvalidenizin ayrım yapmaması ve eski gelinine itibar göstermesi çok olgun ve güzel davranış.yeni gelin olduğunuz için biraz fazla ilgi bekliyorsunuz belli ama mesafeli olmak çok daha mantıklı olur. herkesle iyi olmaya uğraşırsanız bir bakarsınız en kötü siz olmuşsunuz akışına bırakın.anladığım kadarıyla eltiniz işinize çok karışmıyor ve her fırsatta size laf atarak sohbet etmeye çalışıyor.ayrıca eşinizi de tanıdığı için ki belli paylaşımları olmuş size bildiği püf noktalarını söylüyor,yardımcı olmaya çalışıyor ama eşinizi eltinizden kıskandığınızı hissettim...hatta bence siz eltinizi ailede sözü dinlenen olduğu için kıskanmaya başlamışsınız.belliki kendinizi ondan daha yüksek görüyorsunuz.ama herkesin kendine göre artıları var bunu unutmayın...yorum sertse kusura bakmayın ama buradan ben böyle görüyorum.

Back
X