Doğuma Hazırlık iki isim arasında kaldım fikir verebilir misiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

vokalist

Bursalı
Kayıtlı Üye
7 Mart 2009
195
5
118
İstanbul
Selam kızlar.. Bugün bebişimin cinsiyeti %100 belli oldu bir kızım olacakmış inşallah..
isim konusu gerçekten karar vermesi zor bir durummuş.. Eşim ve ben iki isim arasında kaldık..
Sizin de oylarınıza sunmak istedim.. Mihrimah ve Hüma... Ben tarihi eski isimleri çok seviyorum..
Ama ilerde kızım sever mi onu da bilemiyorum açıkçası.. Siz ne diyorsunuz? Çok isim aradım ama nedense
hiç birini beğenemiyorum.. Bu ikisine taktım diyebilirim.. Bunlara benzer isim önerilerinizi de alabilirim.
Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler..

Selam kızlar.. Bugün bebişimin cinsiyeti %100 belli oldu bir kızım olacakmış inşallah..
isim konusu gerçekten karar vermesi zor bir durummuş.. Eşim ve ben iki isim arasında kaldık..
Sizin de oylarınıza sunmak istedim.. Mihrimah ve Hüma... Ben tarihi eski isimleri çok seviyorum..
Ama ilerde kızım sever mi onu da bilemiyorum açıkçası.. Siz ne diyorsunuz? Çok isim aradım ama nedense
hiç birini beğenemiyorum.. Bu ikisine taktım diyebilirim.. Bunlara benzer isim önerilerinizi de alabilirim.
[/QU

eğer kızım olursa adını sehrzad koymak ıstıyorum ,sehrazad da benden olsun:))))))

rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eylesin
iki isim arasından hüma güzelmiş

canım her ıkı ısmın anlamınada baktım,mıhrımah farsca kokenlı bır ısım ben farsçayı cok severım,hemde anlamı cok guzel ayın ıcındekı guneş humada arapça kokenlı onunda manası cok guzel . her ıkı ısımde guzel benım fıkrım mıhrımahh..

rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eylesin
iki isim arasından hüma güzelmiş

Allah razı olsun cnm sağol ;)

canım her ıkı ısmın anlamınada baktım,mıhrımah farsca kokenlı bır ısım ben farsçayı cok severım,hemde anlamı cok guzel ayın ıcındekı guneş humada arapça kokenlı onunda manası cok guzel . her ıkı ısımde guzel benım fıkrım mıhrımahh..

Ahsenti ilgine çok teşekkür ederim cnm çok sağol :)

hüma bence, hem çocukluğunda, hem yetişkinliğinde hem de yaşlılığında hoş duruyor, hem söylenişi kolay, mihrimah çok ağır isim geldi bana

Rabb'im nasip eder de kızım olursa adını mihrimah koymak istiyorum o yüzden 1000 tane de seçenek koysan ben mihrimah'ı seçerdim. hüma'nın anlamını bilmiyorum ismin kişilik üzerinde çok büyük etkisi olduğuna inananlardanım. buarada bebişin 3 martta doğma ihtimali varmış 3 mart hayatımın en güzel günü umarım bebişine de öyle güzellikler getirir.

Rabb'im nasip eder de kızım olursa adını mihrimah koymak istiyorum o yüzden 1000 tane de seçenek koysan ben mihrimah'ı seçerdim. hüma'nın anlamını bilmiyorum ismin kişilik üzerinde çok büyük etkisi olduğuna inananlardanım. buarada bebişin 3 martta doğma ihtimali varmış 3 mart hayatımın en güzel günü umarım bebişine de öyle güzellikler getirir.

canm çok teşekkür ederim fikrin ve güzel dileklerin için.. :34:

canım kesinlikle hüma derim bi arkadaşımın kızının ismi ve çok yakışıyorrr

ben mihrimahı çok seviyorum ve kızım olursa düşündüğüm bi isim
tabi tercih sizin:16:

bende mihrimah koymayı düşündüm ama eşim beğenmedi simin koymaya karar verdik anlamı Gümüşten,gümüşe benzeyen
Allah bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip etsin

Back
X