Doğuma Hazırlık iki isim arasında kaldım fikir verebilir misiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Mihrimah cok güzel , çok asil bi isim ..Bir de küçüklüğünde ağır olur denmiş ya, bana hiç öyle gelmedi düşününce :)
Kesinlikle Mihrimah.. Bi tanıdığın adı da Mihrican dı. Çok hoş geliyo kulağa..Adıyla yaşasın, sağlıkla...

[/COLOR]
Selam kızlar.. Bugün bebişimin cinsiyeti %100 belli oldu bir kızım olacakmış inşallah..
isim konusu gerçekten karar vermesi zor bir durummuş.. Eşim ve ben iki isim arasında kaldık..
Sizin de oylarınıza sunmak istedim.. Mihrimah ve Hüma... Ben tarihi eski isimleri çok seviyorum..
Ama ilerde kızım sever mi onu da bilemiyorum açıkçası.. Siz ne diyorsunuz? Çok isim aradım ama nedense
hiç birini beğenemiyorum.. Bu ikisine taktım diyebilirim.. Bunlara benzer isim önerilerinizi de alabilirim.
Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler..

selam eşin ve senın ısmı neydi o göre kızın ısmı uyumlu olabılr

Hayirli olsun canim:nazar:
Bence Hüma cok guzel..
Kizimin adi Sahra nur. Belki bi fikir olur diye söyledim:1:

eğer oylama yapılıyorsa
tercıhım mıhrımahtan yana:)
benım cok cok sevdığım isim sahra:)

Selam kızlar.. Bugün bebişimin cinsiyeti %100 belli oldu bir kızım olacakmış inşallah..
isim konusu gerçekten karar vermesi zor bir durummuş.. Eşim ve ben iki isim arasında kaldık..
Sizin de oylarınıza sunmak istedim.. Mihrimah ve Hüma... Ben tarihi eski isimleri çok seviyorum..
Ama ilerde kızım sever mi onu da bilemiyorum açıkçası.. Siz ne diyorsunuz? Çok isim aradım ama nedense
hiç birini beğenemiyorum.. Bu ikisine taktım diyebilirim.. Bunlara benzer isim önerilerinizi de alabilirim.
Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler..

bence mihrihüma ve mihrinisa çok güzel söylenişide şiir gibi çok yakışır ismiyle hayırlı bi evlat olur inşallah

yaaa hepinize çok teşekkür ederim çevremdeki insanlar Hüma'yı okunuş olarak kimse beğenmiyor :(
Mihrimah çok ağırmış büyüyünce kendi beğenmezmiş..
Hele ki Hüma dediğim zaman ıyyy one beee ne biçim isim öyle diyorlar moralim bozuluyor..
yani benim de beğenmediğim isimler var ama aşağılar gibi yorum yapmıyorum.. üzülüyorum hevesim kaçıyor..
başka isimler düşünüyorum kocacık beğenmiyor :(
sizin tavsiyeleriniz de hoşuma gitti onları da eşime beğendiremedim.. Sanırım insanlara aldırmayıp Mihrimah Hüma koyacağım..
Asya olsun istedim.. onuda eşim beğenmedi offf çok zor yaa ben mi abartıyorum acep sizler de çocuklarınıza isim
koyarken böyle ince eleyip sık dokudunuz mu?

Canım beğendiğim iki isim de çok güzelmiş ayrı ayrı. Ama benim zevkimi sorarsan ben Mihrimah derim. Yalnız ikisini bir arada yaptığın kombin çok zor söyleniyormuş gibi geldi bana.. Yani tek tek ikisi de çok hoş bence.

Yine de senin beğenine göre olması en güzeli..

Yalnız insanlar konuşur da dururlar.. Onlara beğendirmeye çalışırsan mutsuz olursun.. Boşver onlara hiç sorma... Saedece çevrendeki insanların söylebileceği bir isim olmasına dikkat etsen yeter. Bir tanıdığım oğlunun ismini çok duyulmamış ve zor söylenen bir isim koymuştu ve akrabaları hiç söyleyemiyordu bu çok kötü bir şey olmalı anne ve özellikle de çocuk için...

Back
X