- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
Selam canlar iki isinden birini koycam eşimle düşündük bu iki isimden hangisi sizce hoş. Şimdiden teşekkür ederim kızlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ellerine sağlık kuzumOyumu kullandım![]()
canimm ecrini anlam itibariyle pek beğenmiyorum ben.
Teşekkür ediyorum kuzumcanimm
düzenleme yaptım ilk mesajda bak:))Teşekkür ediyorum kuzum
Çok teşekkür ederim bende ecrini koynak istemiyorum ama eşime ilk agizdan cikinca olsun dedi bi kac dediysem bosver ecrin olsun dedi sonra bugun ikra dedim olabilir dedi arkadaşının kizi koydu ama bende çok hisuma gidiyor ikranur geldi aklıma ikisi suan secenekte ama ikra olcak gibi oylama feneli o gosteriyor kulagada hoşcanimm ecrini anlam itibariyle pek beğenmiyorum ben.
ikranur daha hoş ve anlamlı sanki.
sağlıkla kucağına al canım insallh.
❤
Oyumu verdim , tabiiki de İkranur...
Teşekkür ederim kuzumOyumu verdim , tabiiki de İkranur...
Ben kızıma koymayi düşünüyordum babası degistirmisti.
Teşekkür ederim kuzum sen nasılsın merak ettim kuzum 1bucuk ay kaldi sonlara geldik başladı aetik isim telaşı ikra olcak inşallahSimdiden ismiyle yasasin cnmm ecrin artik heryerde doldu. Ikranur daha iyi bence daha anlamli
Teşekkürler ederim canım sagkikla kucaginiza in sizde.ecrin:)
Iyiyyz bizde cnm 10 haftalij olduk simdilik iyi gidiyo. Ohh seninde az kalmis hadi hayirlisi cnmTeşekkür ederim kuzum sen nasılsın merak ettim kuzum 1bucuk ay kaldi sonlara geldik başladı aetik isim telaşı ikra olcak inşallah