iki kadın bir adam aşk çekilir aradan:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ortada ne olursa olsun bir yalan var ve o dakika herşey biter benim için. nokta....

insan bir duygu selinde yuvarlanırken çok da mantığını kullanamıyor.

her daim kafada acabalar oluyor.

mantıken yapılması gereken bu ama karşındaki o eskide kalmış bişey ben seni seviyorum diyosa akıl öyle bi karışıyor ki

insan bir duygu selinde yuvarlanırken çok da mantığını kullanamıyor.

her daim kafada acabalar oluyor.

mantıken yapılması gereken bu ama karşındaki o eskide kalmış bişey ben seni seviyorum diyosa akıl öyle bi karışıyor ki

haklısın canım ama seni seviyorum diyen adam geçmişinin gündeme gelmemesi gerekir ileriye bakılması lazım bu gibi durumlarda ne deyim evli olunca herşeye daha farklı bakılıyor işte Allah yardımcısı olsun arkadaşın...

seni iş.. ters olmus. sanki :) ask kapıyı çalmış.. sen kapıyı açmamışssın. .daha sonra,. .da sen kapıyı acıyosun. .aşkı cağırıyosun.. senin yerinde olmak istemezdim.. ama mantığını kullan diycem. . Çok üzgünüm çoook

haklısın canım ama seni seviyorum diyen adam geçmişinin gündeme gelmemesi gerekir ileriye bakılması lazım bu gibi durumlarda ne deyim evli olunca herşeye daha farklı bakılıyor işte Allah yardımcısı olsun arkadaşın...

cnm haklısın sen de sen kendi açından yaklaşınca senin düşüncen 3. bi kadın yuvamı bozarsa şeklinde sanırım

ama burda kurulmuş bi yuva yok daha ilişkiler deneme sürecidir bence.

benim de kafamı kurcalayan zaten bu geçmişe hala bağlı mı değil mi bağlıysa zaten işim olmaz vazgeçmesini bilirim

ve evlilik gerçekten farklı bi durum evli olsa zaten o dakika soğurdum herşeyden önce kurulmuş bir yuva ve çocuklar var evlilik diyince

bi çocuğu babasız bırakmak büyük günahtır yani

seni iş.. ters olmus. sanki :) ask kapıyı çalmış.. sen kapıyı açmamışssın. .daha sonra,. .da sen kapıyı acıyosun. .aşkı cağırıyosun.. senin yerinde olmak istemezdim.. ama mantığını kullan diycem. . Çok üzgünüm çoook

benim aşka her daim kapım açıktı ama sorunsuz olması koşuluyla bi 3.yü kabul edemem tek başına geldiğinde kapım açık olucak ona

o yüzden de artık bişeyleri zamana bıraktım bekliyorum sadece

sen bilirsin. evet belkide ,zaman sana doğry yolu sunacak.. . umarım hakkında hayırlısı olur.. kib.Çok üzgünüm çoook

canım benim sana ne diyelim ki ilk kendine olans ayğını düsün ve o uzun süredir yürüyen ilşkiye sayğı göster diyorum

canım benim sana ne diyelim ki ilk kendine olans ayğını düsün ve o uzun süredir yürüyen ilşkiye sayğı göster diyorum

ben kimseyi kimsenin elinden zorla almıyorum ki

benim saygı gösterebileceğim bişey yok ortada olay artık şuna döndü ben çocuğa platonik aşığım bunlar birbirini seviyor

ben de inatla ayırmaya çalışıyorum

emin olun yok öyle birşeyyy!!!!!!!!!!!!!!!!

Adam sana kızı sevmediğini seni sevdiğini falan söylüyor da kıza ne dediğini nereden biliyorsun ki.Sen kararını vermişsin zaten.Ne desek boş.Bir gün sana da yapılır elbet.O zaman anlarsın.O zaman napsın kızcağız kocama aşık olmuş bir kere dersin.Ben daha fazla yazamayacağım.Bildiğin gibi olsun.

bunlardan emin olamadığım için bi ilişkiye yanaşmıyorum sevgimi içimde yaşıyorum ben zaten

ayrıca koca başka şey, sevgili başka şey

benim demek istediğimi anlamadınız ben kimsenin yuvasını yıkmıyorum

kocasını elinden almıyorum..

haa evli olsam böyle bi durumda yine çekip gitmesini bilirim.

ilişkiler aşk üstüne kuruludur bence aşkın gittiği yerde ne sevgi kalır ne de ilişki

Son düzenleyen: Moderatör:
bunlardan emin olamadığım için bi ilişkiye yanaşmıyorum sevgimi içimde yaşıyorum ben zaten

ilişkiler aşk üstüne kuruludur bence aşkın gittiği yerde ne sevgi kalır ne de ilişki

böyle birine aşık olman bile çok yanlış sonuçta uzun süreli ilişkisi var haa bu arada koca ayrı şey sevgili ayrı şey falanda değil . aynı şey . o kızda kimbilir nelerini ortaya koymuş bu ilişki için. yada sen onların yanındamıydında aynı şey diyebiliyrsun. burdan şu anlamımı çıkartmamız lazım. yani evli olmayan ama ilişkisi olan erkeklerle çıkılabilir .ama evli erkekle olmaz. bunu sınıflandıramassın mantıklı düşün. evli olsam böyle bir durumda çekip giderim diyorsun. sevgili olsanda bişi farketmez yine gidersin. sonuçta sen bu ilşkiye emek harcıyorsun. adamın her derdine katlanıyorsun belkide evlilik umuduyla yarınlara bakıyorsun bi kız çıkıyo ve seninkini elinden almaya çalışıyo bide böyle düşün. başına gellsin o zaman görürsün ne demek olduğunu.

böyle birine aşık olman bile çok yanlış sonuçta uzun süreli ilişkisi var haa bu arada koca ayrı şey sevgili ayrı şey falanda değil . aynı şey . o kızda kimbilir nelerini ortaya koymuş bu ilişki için. yada sen onların yanındamıydında aynı şey diyebiliyrsun. burdan şu anlamımı çıkartmamız lazım. yani evli olmayan ama ilişkisi olan erkeklerle çıkılabilir .ama evli erkekle olmaz. bunu sınıflandıramassın mantıklı düşün. evli olsam böyle bir durumda çekip giderim diyorsun. sevgili olsanda bişi farketmez yine gidersin. sonuçta sen bu ilşkiye emek harcıyorsun. adamın her derdine katlanıyorsun belkide evlilik umuduyla yarınlara bakıyorsun bi kız çıkıyo ve seninkini elinden almaya çalışıyo bide böyle düşün. başına gellsin o zaman görürsün ne demek olduğunu.

aşık olduğumda bilmiyordum diğer kızı, iş işten geçmişti

bu çocuk uzun süreli ilişkisindeki kızı çok umursasaydı neden baskasına bakma gereği duydu çok doğru demiyorum tamam

ama kızla sürmesi de çok doğru bişey değil o yüzden de iyice bi düşünme payımız olsun diye kendimi çektim ben

biz daha 20 yaşındayız bu yaşta kim evlilik düşünür ki

evlilik,sevgilik arasında bi fark olmasa insanlar hep sevgili kalırdı neden evlensin ayrıcaa sevgililik bence bi deneme sürecidir

benim de başıma geldi sevdiğim adam başkasına aşık oldu üzülmedim mi üzüldüm tabii ama geri dönse de istemezdim ki

beni hala bişeyler ona çekiyorsa ya seviliyosamdır

daha önceki ilişkimde de çekip gitmesini bilmişsem sevilmedğimi bilmemdendir fark bu bence

kız onu sevmeyen,sırf merhamet uğruna yanında olan biriyle olsa sevgilisinin kafasında başkası olsa çok mu daha iyi?

arkadaşım bence hatalı davranmışsın.tamam madem adam şerefsiz kuralına göre oynıyacaksın.
ilk hatayı bence kızı öğrendiğinde yapmışsın madem seviyosun vazgeçemiyosun çaktırmıycaktın bildiğini
sevgili olmayı da kabul edecektin tek bilen sensin bütün kozlar elinde olurdu zamanla diğer kızı istediğin gibi oyun dışı bırakırdın:)
bu aşamadan sonra nasıl kurtabilirim dersen vaziyette bi değişiklik yoksa adam daa bilmio diosun kızla muabbetini. ayrldysa da ayrılmadysa da madem bu herif sana ayrldm dio hee de geç inanmşş gibi yapp zamanı geldgnde kozu suratına bi patlatrsın feleğini şaşırır mecburen sana kalmşş olur. tabii burda şansının da yardm etmesi gerekio çünkü bu noktaya kdr batrmşsın dua et kız çenesini açıp aranzda geçen dialogları sölemesin o zmann çıkmaza girer olay.
bunu nasıl kurtarablrs dersen de kıza çıkmıorz de haklısın fln de paso alttan al kanki olmaya bak. adamla da çık bi an önce madem ayrldk demiş ama kız bilmesn şimdlk üzülür yazık fln de böylelkle gene tüm kozlar sana geçer akıllı olursan da öncelkle şu uyank geçinen herifi alt edersin soora da kızı hepten bu üçgenden çıkarabilirsin. soorası da mutlu mu olursun naparsın bilemicem benden bu kdr kolay gelsin işin zor:)

sana bişi sölimmi seninki aşk değil vicdansızlık
nasıl bu kadar egoistçe yorumlar yapabiliyorsun yazık değilmi o kıza yorumlarının bi kısmını okudum acımasızsınız demişsin empati demişsin
şimdi sen empati kur beş yıldır hayatımdaki herşey olan insandan ayrıldım gitt kızın birini buldu
sonuçmu
yine benim yine benim
geri döndü beni unutamadığını söyledi şu an ne mi oluyor benim hayatında ikinci kadın olmıcamı bildiği için kedi gibi kendini affettirmeye çalışıyor...
alıştığı hayat ten benim benim gülüşümü dokunmamı konuşmamı rahatlığını yyeni insanda bulamaz bulamayacak bunu bildiği için hala ben diyor hala beni istiyor
empatiyse buyur empatı...
sence o kızı sevmese neden yıllarca katlansın afedersin ama o adam delimi sevmediği bi insana zamanını harcasın
lütfen sen empati kur ve şu yaptığından vazgeç başkasının mutzusluğu sANA MUTLULUK GETİRMEZ
TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR .....
bu gün ona bunu yapan yarın sana neler yapar hiç düşündünmü
burdaki yorum yapan arkadaşlar hiç mi aşık olmadı sanıyosun
aşkın gözü kör kulağı sağır değil artık
ayrıca merak ettim sen kaç yaşındasın?

Makarnacı sen ne anlatmışsın Allah aşkına.Ben bu insanları anlamıyorum.Ya sizde hiç mi düşünce yok.Bir gün bira çıkıp bu anlattıkların gibi seni saf dışı ederse Helal olsun kıza mı diyeceksin.Şok oldum.Pes doğrusu.

Kendisine saygısı olan bir insan ilişkisi olan bir erkeği ayırıp "kendinin" yapmak için bu kadar çirkinlikler yapmaz.

iyi de burda adam sütten cıkma ak kaşık değil ki kızı kandırmış bence bedelini ödemeli erkekler istedikleri gibi gönüllerini eğlendircekler sonra kızların yanına kar mı kalcakk yanii??
bööle erkeklere herseyi yapcaksın dalganı da geçceksin köpek de etceksin müstehaklar bncee

Kendisine saygısı olan bir insan ilişkisi olan bir erkeği ayırıp "kendinin" yapmak için bu kadar çirkinlikler yapmaz.

haklısın canım zeytin bir kere o adam başkasıyla çıkıyor neden o kızı saf dışı çıkartıyorsun ki yaptığın davranış zaten yanlış madem öğrendin bırak peşini adamın ne hali varsa görsün .neden hata tutturup peşini bırakmıyorsun . şu an sen bu ilişkide dış kapının dış mandalı konumundasın anla artık bunu

zeytin canım benim sen kimseyi dinleme kalbinin sesini dinle sadece zaten mantığınla hareket etmen zor olur bu durumda çünkü kalbin bi adım öndedir mutlaka.. sen sevgine inanıyosan gerçekten çok seviyosan ki çok seviyosun anladığım kadarıyla hiç bişeyi düşünme,önünüzde büyük aşılamıcak bi engel yok bence evli olsa tamam büyük bi engel o zaman devam et diyemem yanlış olur ama onu kazanmak varken bi umut varken geri adım adım atma mücadeleni ver gittiği yere kadar gider zaten.. arkadaşlar sizlerde çok acımasz ve kolay eleştiriler yapmışsınız,onun canının yandığını anlamıcak kadar da bence duygusuzsunuz ve çok alaksız şeylerde eleştirmişsiniz bence yanlışsınız....

Yapacağın en büyük hata onunla beraber olmak olur.Nasıl yapılabilir ya kendini,erkek arkadaşını düşünmüyorsanda aradaki kızı düşünmelisin aynı şey sana yapılsa hoşuna gider mi?
Canın acımaz mı?
Zaten gerçekten seven bir adam da böyle yapmaz ya bu ne böyle.
Hala düşünüyorsan da onu tüh sana derim.

Back
X