İki kaşım arasına çıkan alakasız sivilcem :(

Navizade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
587
317
73
44
bu nedir arkadaş benim cildimden cektiğim bi siyah nokta çıktı üçken gibi geometride ben öyle güzel ücken çizemezdim hadi sıktıram dedim benekli oldum resmen bir ay gitmedi lekesi,kayınvalidem bu ne kızım kocan yanağını ısırmış gibi görünüyor dedi,bütün bayram öyle dolaştım
tam geçti diye seviniyordum şimdi de iki kaşımın arasına kocaman bi sivilce çıktı,çizgi filimlerde olurya renkli boynuzlu atlara benzedim resmendüğüne gitcektim sözde
yok mu sizin bir formülünüz yada sizde benim gibi cilt problemi yaşıyormusunuz,yoksa ben türümün son örneğimiyim

Sivilce için ilaclarim var ciktigi an nokta halinde duruyorum iki güne kurutuyor.

Ve küçük bir kapaticim var disari cikacagim vakit üstüne suruyorum izi geçene kadar gozumu rrahatsız etmemis oluyor

Sivilce için ilaclarim var ciktigi an nokta halinde duruyorum iki güne kurutuyor.

Ve küçük bir kapaticim var disari cikacagim vakit üstüne suruyorum izi geçene kadar gozumu rrahatsız etmemis oluyor
Acaba o ilacın adını bana verirmisin güzel arkadaşım

Çok tatlı yazmışsın
Limon sür cildine kurutuyor oda

benim dediğiniz tarzda bi sivilcem var.
ama sürekli orada.
hani bi ayın 20 günü vardır yani o sivilce
kocaman ve kırmızı olur
karşıdan hintli kadınlar gibi görünürüm.
sıkınca da kanıyor kırmızı oluyor bu defa iyice.
ben çözümünü bulamadım.

Al benden de o kadar bir de elim ayağım durmaz, hiç acımam yara yaparım hemen :) Eşim yara yapmazsan para vercem diye teşvikte bile bulunur fakat nafile.

Çok tatlı yazmışsın
Limon sür cildine kurutuyor oda
Teşekkür ederim tatlım ama durum bu malesef :) hani ikinci sınıf komedilerde kadının görünüşünü komik yapmak için kepçe kulak yapıp yüzüne benek yaparlar ya o misal dolaşıyorum

:) olur bu durumlar özellikle adet döneminde çıkar kapatıcından destek alabilirsin. birde aksil 5 deneyebilirsin :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…