İki kaşın arasındaki kalınlık neden oluyor?geçicimi?

yedisekiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
159
0
96
İstanbul
Bazı resimlerde dikkatimi çeken birşey var.
Kaşların arası, burnun en üst kısmı yani böyle şiş gibi kalın duruyor, bu kişinin tercihmidir, doktorun tekniğimidir yoksa geçici birşey midir?
bilgisi olan ver mı?

yeni ameliyat olduysan tamamen ödem ilk zamanlar daha kalın oluyor orası zamanla inceliyor ödemler indikçe benim öyle oldu

yeni ameliyat olduysan tamamen ödem ilk zamanlar daha kalın oluyor orası zamanla inceliyor ödemler indikçe benim öyle oldu

yeni gördüm cevabını,teşekkür ederim.
ben henüz olmadm temmuzda, ama baktığım resimlerdeki o görüntü biraz tedirgin etti beni hoş durmuyor çünkü, geçen haftalarda yakup avşara gitmiştim orada bekleyen hastalarının birkaçındada vardı aynı kalınlık.

iyi iyi kimse bana cevap yazmasın bende ameliyattan sonra sizinle paylaşmam o zaman:))

merhaba,

iki kaşın arasında şişlik ödemlerden dolyı oluşuyor. ben de 2 hafta önce oldum ameliyat. benimde şu anda gözlerim sanki ayrık ayrık duruyor. ama geçecek. ayrıca burnumun ucu da şiş. herkesin söylediği zaten aynı bu konuda. bu iş sabır işi. en az birkaç aylık bir süreç biraz inmesi. bugün bir kızla karşılaştım 7 aylıktı ve hala ödemi vardı. bunu bilmek gerekli.

benim de 1 ay oldu ameliyat olalı,yeni yeni iniyor kaş arası.. burnumun ucu hala hokka,bakalım o ne zaman normale dönecek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…