• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki katı artmayan beta HCG normal mi?

Burcn987

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2024
352
150
23
26
Sırasıyla arada iki gün olacak şekilde çıkan değerleri yazıyorum
246-488-972-1685 son çıkan değerim iki katına çıkmamış %73 lük bir artış göstermiş kese henüz görünmedi doktor bu değerler de görünmemesinin normal olduğunu söyledi ancak iki katına çıkması gerekmez miydi böyle bir durumla karşılaşan var mı?

Belli bi yerden sonra beta artışı yavaşlıyor. Normalde de 2 kez kan verip kese için bekliyoruz. Belki o arada 2 kat artmıyodur. İlk artışlar güzel bence keseyi bekleyin stres yapmayın 🧿💜

Belli bi yerden sonra beta artışı yavaşlıyor. Normalde de 2 kez kan verip kese için bekliyoruz. Belki o arada 2 kat artmıyodur. İlk artışlar güzel bence keseyi bekleyin stres yapmayın 🧿💜
Çok teşekkür ederim daha önce bir kürtajım oldu o yüzden biraz stres ve korku oluyor dediğiniz gibi en iyisi beklemek.

Bazı doktorlar kesinlikle iki katı artmalı diyorlar özellikle doktorum en az iki katı olmalı demişti çok kasık ağrım da olunca korku oldu bende teşekkür ederim bilgi için.
Ezbere konuşuyorlar bazıları . Ben iki katı artısı hiç gormedım valla ikiz gebelikte üstelik

Back
X