- Konu Sahibi cennetimbenim
-
Eşinle ikinizde çok sakin değilsiniz gibi geldi bana. Haliyle ufak gerginlikler tartışmaya neden oluyordur. Ben eşin böyle davrandığı zaman ters cevap vermektense hayatım oğlunla çok güzel çıktınız sizi hep çekmek istiyorum büyüyünce babasını çok güzel hatırlayacak falan desen...
Ben eşimi bu yönde çok olumlu değiştirdim. Kabul etmeyeceği şeyleri bile kabul ediyor zamanla
Hani kızgın olsan bile canım perde açık kalmış oğlumuz beni yordu bugün diye olumlu cevap versen?...Belki herşey yoluna girer...
Sakinlestirici hap kullanmaya basladim..
Ama saygi coktan bitti...sevgi bitmez insallah...ve yeniden saygiyi olusturmaliyiz...ben bekarken evlilikte saygi olmazsa olmaz diyordum, ama unutmusum sanirim...hatirlattiginiz icin teşekkurler...
lafın altında kalmama gibi bi huyun var anlattıklarına göre bu bendede var eşim bişey söyleyince lafıyapıştırıyorum ,bu anlattıkların çok abartılıcak şetler değil tadı tuzu diyelim
benzer durumları hatta nerdeyse aynı şeyleri yaşıyoruz.. rosalinda nın dediği gibi lafın altında kalmama gibi huyum var ,ille cevap verecem, veremezsem kendimi yiyorum :) bir dönem psikoloğa gitmeyi düşündüm ama bulunduğumuz yer, eşimin izin durumları derken hep erteledim..
senin eşin de öyle mi bilmiyorum ama benim eşim de sakin sakin damarıma basar beni çileden çıkarıtr sonra da kenara çekilip "bak işte agresifsin diyorum sana der", şeytan çak bir tane ağzının ortasına, ...
bir de özellikle aileme gittiğimiz zaman ,babamla birlik oluyorlar bu sefer, bir keresinde babama kızmıştım" ben sizin kızınızım , gelininiz değil, o da sizin damadınız oğlunuz değil!" diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?