İki kelimede olsa biseyler tavsiye edin lutfen...

cennetimbenim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
236
1
46
Sakarya
Selam arkadaslar..
Ben iki senelik evliyim..cok sakin bir bekarlik yasamasam da simdiye nazaran daha sakindim...evlendikten sonra ozellikle cocugum dogduktan sonra oyle agrasif bi hale geldim ki anlatamam...resmen ufacik seylerden kavga cikartiyorum..kendimi frenleyemiyorum...psikologa gitmeyi bile dusunuyorum ki cevremde hickimse buduruma kadar yani psikologa gidecek kadar sorunlari olan bi kisi yok...
Ben esimin huyuna gittigim zaman cok sakin dort dortluk biri..tam bir aile erkegi, mukemmel bir baba ve es...bende oyleoldugumu dusunuyorum, kendimi esime ve cocuguma adadim...ama birseyler ters gidiyor ve beni sinirlendiriyor ve ben esimi uzuyorum ve küsuyoruz ve ikimizde cok uzuluyoruz...

Mesela o (herseyin daha iyi olmasini istedigi icin eminim) salona gunes geldigi zaman perdeyi kapat diyor...zaten cogunlukla kapatiyorum bugun acik kalmis sen kapat elin yokmu diyorum...al sana gerginlik sebebi...ama demeden de duramiyorum...mesela yakan cok acik yakani topla dedi (dun) bende topladim yine acilmis daha yukses sesle soyledi ben daha yksek sesle cevap verdim...yine bi gerginlik:(. ...mesela carsidaydik dun...oglumla kocamin fotolarini cekmek icin durdum...onlarda karsimda poz veriyordu...sonra geldi yanima tam yolun ortasinda durdun millet etrafindan dolanmak zorunda kaldi vs diyerek uyardi ben yine kopurdum napayim iki dk dan ne olck vs diyerek cvp yine bi gerginlik...
bu durumlar duzelir mi sizce:(

mehaba.
bunlar sorun edilecek şeyler değil bence. belliki kocan iyi biri öyle cvp verirsen kızar tabi bu erkeğin yapısında var. sen kendini kontrol et. o sana sert bi şekilde dese bile sen hayatım niye böyle söylüyosun kırılıyorum felan de o bi daha yapmaz. sen sakin olmaya çalış dünyada ne dertler var kocasından dayak yiyen mi aldatılan mı hor görülen mi sen kocanı kendinden soğutma

Eşinle ikinizde çok sakin değilsiniz gibi geldi bana. Haliyle ufak gerginlikler tartışmaya neden oluyordur. Ben eşin böyle davrandığı zaman ters cevap vermektense hayatım oğlunla çok güzel çıktınız sizi hep çekmek istiyorum büyüyünce babasını çok güzel hatırlayacak falan desen...
Ben eşimi bu yönde çok olumlu değiştirdim. Kabul etmeyeceği şeyleri bile kabul ediyor zamanla :34:
Hani kızgın olsan bile canım perde açık kalmış oğlumuz beni yordu bugün diye olumlu cevap versen?...Belki herşey yoluna girer...

lafın altında kalmama gibi bi huyun var anlattıklarına göre bu bendede var eşim bişey söyleyince lafıyapıştırıyorum ,bu anlattıkların çok abartılıcak şetler değil tadı tuzu diyelim

Eşinle ikinizde çok sakin değilsiniz gibi geldi bana. Haliyle ufak gerginlikler tartışmaya neden oluyordur. Ben eşin böyle davrandığı zaman ters cevap vermektense hayatım oğlunla çok güzel çıktınız sizi hep çekmek istiyorum büyüyünce babasını çok güzel hatırlayacak falan desen...
Ben eşimi bu yönde çok olumlu değiştirdim. Kabul etmeyeceği şeyleri bile kabul ediyor zamanla :34:
Hani kızgın olsan bile canım perde açık kalmış oğlumuz beni yordu bugün diye olumlu cevap versen?...Belki herşey yoluna girer...

Bunun icin cok cabaliyorum umarim bundan sonra basaririm....(

Aradaki saygı durumunu zedelemeye baslar isen İnan gelen sona sen bile inanamazsİn

Bence ani çıkışlar icin önce kan şekerini ölçtur ... Açlık ve tokluk ölçümlerini yaptir eğer bı sorun yoksa kendi kendini sakinleştirmenin yollarını ara

Allah yardımcın olsun

Sakinlestirici hap kullanmaya basladim..
Ama saygi coktan bitti...sevgi bitmez insallah...ve yeniden saygiyi olusturmaliyiz...ben bekarken evlilikte saygi olmazsa olmaz diyordum, ama unutmusum sanirim...hatirlattiginiz icin teşekkurler...

ama seviyorum..dargin oldugumuzda yattigimizda hadi saril hadi saril diyorum icimden...oda diyor eminim...bugun bence ya o ya ben, adim aticaz bakalim hangimiz...

benzer durumları hatta nerdeyse aynı şeyleri yaşıyoruz.. rosalinda nın dediği gibi lafın altında kalmama gibi huyum var ,ille cevap verecem, veremezsem kendimi yiyorum :) bir dönem psikoloğa gitmeyi düşündüm ama bulunduğumuz yer, eşimin izin durumları derken hep erteledim..

lafın altında kalmama gibi bi huyun var anlattıklarına göre bu bendede var eşim bişey söyleyince lafıyapıştırıyorum ,bu anlattıkların çok abartılıcak şetler değil tadı tuzu diyelim

senin eşin de öyle mi bilmiyorum ama benim eşim de sakin sakin damarıma basar beni çileden çıkarıtr sonra da kenara çekilip "bak işte agresifsin diyorum sana der", şeytan çak bir tane ağzının ortasına :41:, :47:...

bir de özellikle aileme gittiğimiz zaman ,babamla birlik oluyorlar bu sefer :37: , bir keresinde babama kızmıştım" ben sizin kızınızım , gelininiz değil, o da sizin damadınız oğlunuz değil!" diye...

benzer durumları hatta nerdeyse aynı şeyleri yaşıyoruz.. rosalinda nın dediği gibi lafın altında kalmama gibi huyum var ,ille cevap verecem, veremezsem kendimi yiyorum :) bir dönem psikoloğa gitmeyi düşündüm ama bulunduğumuz yer, eşimin izin durumları derken hep erteledim..

senin eşin de öyle mi bilmiyorum ama benim eşim de sakin sakin damarıma basar beni çileden çıkarıtr sonra da kenara çekilip "bak işte agresifsin diyorum sana der", şeytan çak bir tane ağzının ortasına :41:, :47:...

bir de özellikle aileme gittiğimiz zaman ,babamla birlik oluyorlar bu sefer :37: , bir keresinde babama kızmıştım" ben sizin kızınızım , gelininiz değil, o da sizin damadınız oğlunuz değil!" diye...

seninki fenaymış canım,bizimki öyle değil bakıyor laf yetiştiremiyorum artık pes ediyor sonra da'hep zeytinyağı gibi üste çıkıyosun der':1:

Back
X