Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 4 düz doğurmak istiyom gariii alışkanlık yaptı vucutt istiyor bacımm :)))
ayyyyyyyyy sızı olduuuuceeeeeeemmm.....................ne bu ya talıbmışler ...........eeeeeee alıştınız demı............saka bı yana ama stresı bıle zor............ıkız yıne ıyı..........ama rabbım nasıp edınce olmaz dıye bısey yok...........ınşşşşşşşşşşşşşşşşş kızlar...............nıl senın gozun galıba kız da..............
eşimin koyunde var genc bir çift..
normal yolla tabi iki..
zaten pazarcılık yaparak gecınıyorlar..
bir çift kızı var arkadan 1 oglan en son yıne bir çift kız ..
hemde kendileride cok gencler..![]()
arkadaşlar siz ne diyonuz...ben tedaviyle ikiz hamile kaldım..ve şu an dediğim tek şey ....ne o tedaviyi olsaydım nede ikiz olsaydı....bakımı çok zorrrrrrrr..vede yalnız bakıyorum kimse yok.....birini besleyene kadar biri ağlamaktan mahfoluyo..içim acıyo yavruma..ikisi aynı anda ağlıyo uyanıyo...yani bir tane olsa daha güzel ve özenli bakılır....insanın hayatı altüst oluyo.....bide 26 haftalık doğdular.......bu kadar üzüntü...acıııııı..ne varsa yaşadık.......iki tane hala sorunlar bitmiyooo..çok zormuşş.....çocuksuz günlerimizi çok arıyorum ben şimdi......ha olmasaydı demiyorum ama bir tane olsaydı keşke keşkeeeeeeee.......
arkadaşlar siz ne diyonuz...ben tedaviyle ikiz hamile kaldım..ve şu an dediğim tek şey ....ne o tedaviyi olsaydım nede ikiz olsaydı....bakımı çok zorrrrrrrr..vede yalnız bakıyorum kimse yok.....birini besleyene kadar biri ağlamaktan mahfoluyo..içim acıyo yavruma..ikisi aynı anda ağlıyo uyanıyo...yani bir tane olsa daha güzel ve özenli bakılır....insanın hayatı altüst oluyo.....bide 26 haftalık doğdular.......bu kadar üzüntü...acıııııı..ne varsa yaşadık.......iki tane hala sorunlar bitmiyooo..çok zormuşş.....çocuksuz günlerimizi çok arıyorum ben şimdi......ha olmasaydı demiyorum ama bir tane olsaydı keşke keşkeeeeeeee.......