Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar bugun hastaneye gittim 5+2 haftalik 2 kese gokuyor dedi doktor ama biri sekilsiz o devam etmeyebilir dedi 2 hafta snra kontrole çağırdı basina byle bsey gelen varmi
Kizlar bugun hastaneye gittim 5+2 haftalik 2 kese gokuyor dedi doktor ama biri sekilsiz o devam etmeyebilir dedi 2 hafta snra kontrole çağırdı basina byle bsey gelen varmi
Benim de Eylül Ekim ayında başıma geldi. Kese duzensiz dedi doktor ve söyledikten 2 hafta sonraya varmadan dağıldı . Seninkiler inşaallah sağlıkla ilerler
Yok canım önce ilki dağıldı önce. İkincisinin yeri de düzgün değildi kalp atışı oluştu . Sonradan o da dağıldı. Kürtaj olmak durumunda kalmıştım. Moralin bozulmasin senin ama benimki en baştan çetrefilli ilerlemişti. Seninki sağlıklı olsun inşaallah
Yok canım önce ilki dağıldı önce. İkincisinin yeri de düzgün değildi kalp atışı oluştu . Sonradan o da dağıldı. Kürtaj olmak durumunda kalmıştım. Moralin bozulmasin senin ama benimki en baştan çetrefilli ilerlemişti. Seninki sağlıklı olsun inşaallah