İki kese

Elifserkan

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2020
153
94
48
Kizlar bugun hastaneye gittim 5+2 haftalik 2 kese gokuyor dedi doktor ama biri sekilsiz o devam etmeyebilir dedi 2 hafta snra kontrole çağırdı basina byle bsey gelen varmi

Eklentiler

• IMG-20210517-WA0006.webp
    IMG-20210517-WA0006.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 61
Kizlar bugun hastaneye gittim 5+2 haftalik 2 kese gokuyor dedi doktor ama biri sekilsiz o devam etmeyebilir dedi 2 hafta snra kontrole çağırdı basina byle bsey gelen varmi
Benim de Eylül Ekim ayında başıma geldi. Kese duzensiz dedi doktor ve söyledikten 2 hafta sonraya varmadan dağıldı . Seninkiler inşaallah sağlıkla ilerler

İkiside mi dağıldı peki teki devam ediyormu
Yok canım önce ilki dağıldı önce. İkincisinin yeri de düzgün değildi kalp atışı oluştu . Sonradan o da dağıldı. Kürtaj olmak durumunda kalmıştım. Moralin bozulmasin senin ama benimki en baştan çetrefilli ilerlemişti. Seninki sağlıklı olsun inşaallah

Yok canım önce ilki dağıldı önce. İkincisinin yeri de düzgün değildi kalp atışı oluştu . Sonradan o da dağıldı. Kürtaj olmak durumunda kalmıştım. Moralin bozulmasin senin ama benimki en baştan çetrefilli ilerlemişti. Seninki sağlıklı olsun inşaallah
İnsallah cnm hayırlısı

Insallah duzelir ama kese bozuksa cok umut baglamamak gerekiyor herseye hazirlikli ol sen yine de

Back
X