Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm doktorun nededi 7+4 de ben kalp atışlarını karından duydumYardımcı olurmusunuz endişeliyim iki kesem var fakat 7+4 teyiz iki kesede de henüz bişey görünmüyor bu normal mi yani iki kesede boş olabilir mi yoksa daha erken mi
Vajinal ultrsnla 7+2 de duyulmadı bebeklerde gözükmüyor zaten ama benim merak ettiğim ikizlerin ikiside boş gebelik olur muCnm doktorun nededi 7+4 de ben kalp atışlarını karından duydum
Cihaz çokmu eski acaba normalde görmen lazım
1 hafta geriden gitsen bile yine görmen lazım
Öyle bi ihtimal olabilir cnm şimdi nedesem boş sen 1 hafta sonra yine git ozamana netleşir inşVajinal ultrsnla 7+2 de duyulmadı bebeklerde gözükmüyor zaten ama benim merak ettiğim ikizlerin ikiside boş gebelik olur mu
Doktorum erken daha diyip beni rahatlatmaya çalışıyor he birde çok kanamam oldu geçen hafta doktr oyüzden kan değerlerimn yavaş yükseldiğini ve buyüzden kalplerini duyamadığmızı söyledi ama endişe ediyorm işte napim elimde değil cuma günü kontrol var inşallah bu sefer görürüzBence ikiz oldugu icin olabilir. Ikizlerde gec duyulma gec gorme vs olabiliyor yani okuyorum basima gelmedi ama. Ikisi de bos degildir heralde yani kafani takma insallah. Doktorylun ne diyor?
Ewet arkadşmTüp bebek tedavisi mi olmuştu senin?
İnşallah canm saol cuma günü gitcmÖyle bi ihtimal olabilir cnm şimdi nedesem boş sen 1 hafta sonra yine git ozamana netleşir inş
İnşallah çok saolİnşallah bebeklerini sağlıkla kucağına alırsın.. Haberini bekliyoruz
GECMIS olsun cnm, gebeliklerin ilk basinda olan erken dusuklerin neredeyse yarisindan bos gebelik sorumluymus, yani cok olagan biseymis bu bos kese, daha fazla ilerleyip de kalp atisi duyulup kaybetmek daha aci, allah beterinden saklasin, insallah bundan sonra saglikli olur, allah yardimcimiz..Arkadaşlar ben kürtaj oldum ikiside boş kese çıktı eğer benim gibi bu soruya cevap arıyan olursa ikiside boş çıkbiliyrmuş öğrenmş oldm Allah ım bidaha bu acıları yaşatmasn kimseye dondurulmş embrylarla yolumzu dewam edicz 1 buçuk ay sonra Rabbim kimseye ewlat hasreti yaşatmsın
Arkadaşlar ben kürtaj oldum ikiside boş kese çıktı eğer benim gibi bu soruya cevap arıyan olursa ikiside boş çıkbiliyrmuş öğrenmş oldm Allah ım bidaha bu acıları yaşatmasn kimseye dondurulmş embrylarla yolumzu dewam edicz 1 buçuk ay sonra Rabbim kimseye ewlat hasreti yaşatmsın
Saolun arkadaşlar ben de ikincisine hazrlncm ama daha bir buçk ay var sabırlı olmk gerekli dondurulmş embryo transfer edilck acaba onlrda boş çıkarmı diye endişeliyim inşallh öyle bişi olmz Allahım hepimzn yardmcısı olsun inşallh
çok geçmiş olsun.maaalesef bu da bizim sınavımız.ama eğer nasipte yoksa ne kadar erken biterse o kadar iyi bunu unutma.benimde geçen aylarda kimyasal oldu.mahvetti beni ama iyiki başlamadan bitmiş...Arkadaşlar ben kürtaj oldum ikiside boş kese çıktı eğer benim gibi bu soruya cevap arıyan olursa ikiside boş çıkbiliyrmuş öğrenmş oldm Allah ım bidaha bu acıları yaşatmasn kimseye dondurulmş embrylarla yolumzu dewam edicz 1 buçuk ay sonra Rabbim kimseye ewlat hasreti yaşatmsın
Saol canım aynen dediğin gibi daha ilerde byle bişi olsaydı daha çok üzülrdm Allah yardmcımız olsnçok geçmiş olsun.maaalesef bu da bizim sınavımız.ama eğer nasipte yoksa ne kadar erken biterse o kadar iyi bunu unutma.benimde geçen aylarda kimyasal oldu.mahvetti beni ama iyiki başlamadan bitmiş...
amin canım.Allah en kısa zamanda hayırlısını versin hepimize...Saol canım aynen dediğin gibi daha ilerde byle bişi olsaydı daha çok üzülrdm Allah yardmcımız olsn