- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
- Konu Sahibi bahtsizbedevibenim
Ayni adamla mi?Abla kıyamam, ciddiye alıp cevap veriyon. Lohusa iken boşanan kadın bu. Şimdi tekrar evlenmek istiyo adamla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayni adamla mi?Abla kıyamam, ciddiye alıp cevap veriyon. Lohusa iken boşanan kadın bu. Şimdi tekrar evlenmek istiyo adamla
He.Ayni adamla mi?
Olmaz bunu sen de çok iyi biliyorsun. Adam çocuğunu bile kendi görmeye gelmiyor sen ablasının evine götürüyorsun.Belki zamanla pişman plur evlenir
Hoşbuşduk canım özlemişsinizdir beni dedim.Hoşgeldin. Lohusa iken terkedilen kadın kendisi zaten.
Hoşgeldin. Lohusa iken terkedilen kadın kendisi zaten.
15 günde bir geliyormuş ama daha ne yapsın?Olmaz bunu sen de çok iyi biliyorsun. Adam çocuğunu bile kendi görmeye gelmiyor sen ablasının evine götürüyorsun.
Bankada calisiyorum demisti bir onceki konusunda.Çocuğu olması üzücü sadece.
Birde hatırladığım kadarıyla öğretmendi kendisi.![]()
Yok yok sen cidden milletle dalga geçmek için açtın bu konuyu. Sahiden erkekmisin yoksa ?Vibratöre kadar geldi konu
E eski kocadan da başka biri gibi bahsediyor zaten.Bankada calisiyorum demisti bir onceki konusunda.
Sagol aydinlattigin icin. Bos yere cene yoruyiruz o zaman. Parmaklarimiza yazik.
İyi ki geldin.Hoşbuşduk canım özlemişsinizdir beni dedim.
Ciddi mi şaka mı?İyi ki geldin.![]()
Çocuğu olması üzücü sadece.
Birde hatırladığım kadarıyla öğretmendi kendisi.![]()
Yani kuması da olabilirBeynim yandi![]()
Hoşbuşduk canım özlemişsinizdir beni dedim.
niye böyle şeyler yapıyosunki burda kimseyi görmesende kul hakkına giriyorsun yanıltarakEee ne Zaman şikayet ediyorsunuz? Banlanayım hep beraber rahatlayalım.
Konu içinde kötülediği ikinci eş var ya; hani hamileyken çok uyuyormuş, yemekleri dolaba kaldırmıyormuş, çocuk gece ağlayınca uyanamıyormuş, ev işi yapmadığı için barzonun psikolojisi bozulmuş da lohusayken boşanmış falan. Heh işte o kadın, aslında bu konuyu açan kadın. Yani adamın 2.karısı. Şimdi adamla tekrar evlenmeye çalışıyor. Yani adamın 3.evliliği 2.karısıyla olacak.Beynim yandi![]()
Napim siz iyi niyetle ciddi yorumlar yapıyorsunuz.benim de etrafımda anlatacak kimsem yok.akrabam da yok bir çocukla kaldım öyle.burada yazoyorum napim.Bedevi almıyor seni ne yapalım, terkettiği için hazmedemiyorsun da bizim günahımız ne bacım![]()
Napim siz iyi niyetle ciddi yorumlar yapıyorsunuz.benim de etrafımda anlatacak kimsem yok.akrabam da yok bir çocukla kaldım öyle.burada yazoyorum napim.