İki kez boşanmış ve her hanımdan birer çocuğu olan beyle aklı başında bir kadın evlenmek ister mi?

İki kez boşanmış adamın 3.karısı olur muydunuz?

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aynen öyle kadın bakmalıymış.ALLAH üzerine yemin ederim ki 2 yaşında bir oğlum var.
Bir gün de gece saat 12 de çamarşır makinesi çamaşırları yıkamış.kadın da uyuyormuş.adam kadını uyandırmış kalk çamaşırları ser diye.kadın da sabah sererim demiş
Adam sinirlenmiş kızmış kadına.
‘ Hööösssttt sen kimsin beni uykumdan uyandırıyorsun. Elin ayağın tutuyor git kendin ser ’ derdim ben olsam 😇

Tamam kadın çıltdırtmış adamı paikolojiis bozulmuş.hamileyken çok uyumuş va adam da boşanmış boşanmasaydım kendimi öldürecektim dedi?

Keşke öldürseymiş oksijen israfı abimiz kadınların da canı kurtulurdu😶

‘ Hööösssttt sen kimsin beni uykumdan uyandırıyorsun. Elin ayağın tutuyor git kendin ser ’ derdim ben olsam 😇
Hatta adamın omuzdan iki mandal takar burda duracaksın aklın basına gelene kadar dıyıp balkondan sarkıtmakta mustehak gıbı duruyor
Çiğ dussun sabah ustune, kaskatı uyansın.
Haslak caydanlikla buzunu cozsun.

Aynen öyle kadın bakmalıymış.ALLAH üzerine yemin ederim ki 2 yaşında bir oğlum var.
Bir gün de gece saat 12 de çamarşır makinesi çamaşırları yıkamış.kadın da uyuyormuş.adam kadını uyandırmış kalk çamaşırları ser diye.kadın da sabah sererim demiş
Öyle erkeğin ayağını yıkar suyuyla abdest alınır be. Heyt ne erkek. Kk erkek görsün

Allahim boyle bir adama nasil yapabilmisler bunlari, Bu kadinlar da artik hic Allah korkusu da kalmamis 🤧

Ay hala adamı koruyor inanamıyorum 😳. Bende ikinizde birbirinize müstahaksiniz . Bu fırsatı kacırma bence , neme lazım başka elin adamanı yazık olur.
12 gayme kazanıyor kaçırılır mı müdürrrr adam boru muuuu? :KK53:

Back
X