İki kez boşanmış ve her hanımdan birer çocuğu olan beyle aklı başında bir kadın evlenmek ister mi?

İki kez boşanmış adamın 3.karısı olur muydunuz?

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ben de benzettim o konuya bankada mı ne çalışıyordu adam ya o değil de ülkede erkek kıtlığımı çıktı da haberimiz yok az önce de başka topikte şaibeli aile istedi görücü usulü ile kabul etmeli miyim vardı eğer kıtlık çıktıysa iyi ki evli çocukluyuz çok şükür

Benim :( sevgilim :( var :( ama :( sonuçta :( bekarım :(
Kıtlık çıktıysa gelinlik bakmaya başlıyorum şu an.
Konu sahibi banlandıyda muhtemelen aynı kişi. 3. Evlilik ile ilgili oluyor konuları zaten 🤷
Şunu diyen adamla evlenecekse evlensin, kendisi bilir. Bir onay verin de kadının içi rahat etsin artık :KK53:

Ama işte onun anlattığına göre sevgi ilgi bir sonuçmuş.öncelikle kadın kendini ssevdirmeli evlilik oturmalı onda sonra ben de farklı olurum diyor

E orada kendisi köyde yaşıyordu, şimdi bankacı mı olmuş?
Ne gerek var böyle şeylere hiç anlamıyorum. Evleneceksen git evlen yani, evinde kendi halinde oturanlar olarak bizim neden ikna olmamız gerekiyor?
Biz onu 3. Evlilik lafından yakalıyoruz sonrası çorap söküğü gibi geliyor en sonunda da itiraf ve banlanma ile bitıyor

İyi ki tanımadık :KK53:
Konuyu okur okumaz "bu cümleleri kuran bi herif daha vardı" dedim.
Zaten aslında kendiyle ilgili bilgileri bosuna degıstırıyor, bız onu degıl adam burda okudugumuz en berbat adam oldugu ıcın adamdan tanıyoruz.

B birkusolsam nickiyle açtığı konuya baktım ve çok üzüldüm 😔
Bence bu kadının psikolojik sağlığını bozan kişi eşi maalesef.
Bir adamın eşine "insan seviyesinde değilsin, varlık seviyesindesin" demesi nedir ya...
Varlık seviyesine düşsün...

Zaten aslında kendiyle ilgili bilgileri bosuna degıstırıyor, bız onu degıl adam burda okudugum en berbat adam oldugu ıcın adamdan tanıyoruz.

Ama sorsan diğer eşler normal değil.
Oysa konu sahibi adamın istediği gibi biri olup paşazadenin sevgisini, ilgisini hak edebilir. Sonrası ver elini mutluluk :KK51:

Ben sana bunun cevabını yaşamış biri olarak vereyim.

Hiç evlenmemiş biri olarak iki kere evlenmiş ayrılmış ve bu evliliklerden birer çocuğu olan adamla sırf timsah gözyaşlarına inanarak, ilkinde şiddetli geçimsizlik, ikincisinde aldatma hikayesine kanarak "yazık mutlu olamamış talihsizlik yaşamış herkesin başına gelebilir" diye düşünüp ona yürekten inanarak ve çok büyük bir aşkla evlendim. Yetmedi bir de çocuk dünyaya getirdim. Sonuç mu? 6 yıl sonra boşandım. Şimdi tecrübeme dayanarak ve bilinçli bir şekilde genelleme yaparak söylüyorum iki kere evlenip ayrılmış birinden kaçarak uzaklaş. Neden biliyo musun? Ona herşey kolay gelir. Eş boşamakta, arkasında babasız bir çocuk bırakmakta. Üçüncü olunca başa taç falan olmuyosun inan. Hele çocuklu bitirilen evliliklerde eski eşler bir de cahilse tam başa bela. Kendi kanından çocuklarını ardında bırakan bir adam senin başkasından olan çocuğuna sahip çıkar mı sanıyorsun? Kadını Allah'ın emaneti diye değerlendirmeyip boşanmayı meslek haline getirmiş bir adam sana koca mı olur sanıyorsun? Bence bu konuyu hiç açmamak üzere bitir yoksa hikayenin sonunda üzülen kesinlikle sen ve çocuğun olur.

B birkusolsam nickiyle açtığı konuya baktım ve çok üzüldüm 😔
Bence bu kadının psikolojik sağlığını bozan kişi eşi maalesef.
Bir adamın eşine "insan seviyesinde değilsin, varlık seviyesindesin" demesi nedir ya...
Varlık seviyesine düşsün...
Herif zaten varlık seviyesinde. 😬 O kadar değişik bir tür ki nerde görsek tanıyoruz.

Şu konudaki diğer mesajlarınıza baktım da B bahtsizbedevibenim , sizin gerçekten tedaviye ihtiyacınız var.
Bu adamla tekrar evlenip, 2. çocuğu yapıp, her şeyi düzeltmeye adamışsınız kendinizi. Bu kez mükemmel kadın, mükemmel hamile, mükemmel lohusa olmaya çalışarak her şeyi düzeltebileceğinizi mi sanıyorsunuz? İlkinde yaptığınız hataların(!) silgisi mi olacak o çocuk? Ömür boyu sevgi mi dileneceksiniz bu adamdan?
Kendinizi de, var olan çocuğunuzu da ziyan etmeden gidin tedavi olun.

Bir komşumuz var sanırım bir yıl içinde 3 kez evlendi öncesinde de bir eşi olduğunu biliyoruz( o da bizim bildigimiz).ilk eşi bir anda eşyalarını alıp atladı taksiye gitti bir daha gelmedi.sonra intihar etti dedi.onun yasını tutmadan ikinciyle evlendi kadının çocukları da vardı arada çocuklarına da gidiyodu.o yokken öldü denen kadın geldi kaldı bir kaç gece şaka değil.sonra ikinci kadını darp etti o kadın da gitti.ucuncunun de ailesi gurbette ailesine göndermiyo kadınn feryatlarıni duyuyorum bağrıs çağrıs daha iki ay olmamıştır evleneli.yani bu kadınlar sence öncekilerin akıbetini bilse bu pislikle bir an bile olmayı akıllarından geçirirler mi? Hepsi sorunlu da adam pürü pak mi? Gerçekten bu kadar aciz olmalarına inanamıyorum kadınlarımızın biraz kendinize güvenin lütfen ya

Sayfaları okudukça şoka girdim, seni bu denli mahveden bir adam için mi bu çabalaman? Kimse değil sana sen lazımsın, dön bir aynaya bak, ne hâle gelmişsin, kendini ne kadar ezdirmişsin, ne kadar küçük düşmüşsün; sen eğitimli, ekonomik özgürlüğü olan birçok hemcinsinden daha bilinçli olması gereken bir kadın olarak bunları neden kendine yapıyorsun? Sağlıklı düşünemiyorsun, ruh sağlığın da yerinde değil; kendi kendine hikayeler uydurup inanıyorsun. Kendin bile umrunda değilse hiç değilse o çocuğun için bir silkelen! Sen bu musun?

Doktor hanım ne yaptınız siz 🥴
Nöbet sonrası iyi uyudum, enerjiğim bu gece 🤩🤩🤩🤩
Aşkım, nasıl buldunuz maşallah.
Katibim, seninle yazıştıktan sonra ne ipuçları peşinde koştum, nerelere baktım bir bilsen. Ama bana başlangıç noktasını veren sendin, sonra doğru konuyu buldum veeeee bam! 2019 a kadar tüm üyeliklerini takip ettim hahahahahahha 🥳🥳

Back
X