• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki kez boşanmış ve her hanımdan birer çocuğu olan beyle aklı başında bir kadın evlenmek ister mi?

İki kez boşanmış adamın 3.karısı olur muydunuz?

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben bu yaratığın 2. karısı olup yaşadıklarını hazmedemediği için "bu adam bundan sonra mutlu olur mu, bununla evlenecek kadın çıkar mı" diye konu açtığını düşünüyordum. Böylesi bir yaratık bile kendi ağzıyla yeni tanıştığı birine bu kadar falsolu olduğunu söylemez, bu falsolarını bilen bir kadın da tekrar bu yaratıkla evlenmek istemez diyordum. Yanıldığıma çok üzülüyorum.

Diğer üyeliklerinden biriyle açtığı bir konunun 'benzer konular' kısmında çıkması d ayrı komik.
ööff senın yuzunden sımdı 27 sayfa okuycam :D merak ettirdin :D

Yani konu ne anlamadim ben
Sahsen ben kitabin kapagini okuyupda icerisini tahminde bulunarak yorum yapmam
Konuyu adam akilli acsaniza
Basligi acmis anket koymus....

Ben size çok üzüldüm. Yaşadığınız evlilik sizde travma yaratmış resmen. Sizin aslında bu adamla tekrardan evlenmek değilde, evliyken sizi suçladığı konuların aslında çok normal olduğunu duymaya ihtiyacınız var da insanların teyit etmesini istiyormuş gibi bir tavrınız var.

Mesela hamile ve lohusa bir kadının uyumasından daha insani birşey olamaz, normal bir evlilikte yemekler ocağın üzerinde kalmışsa kadın erkek farketmez, gören kişi dolaba kaldırır. Çamaşırı erkekte asar hadi diyelim asmadı ama kadına bu yüzden psikolojik baskı yapamaz. Hepimiz evimizde makineyi çalıştırıp üşengeçliğimiz tuttuğunda sabah asarım acelesi yok diye düşünmemişizdir? yada eşimiz gördüyse vaktide varsa kalkıp asar. Sizin bence evlilik hayatınızda yaşadığınız şeylerin normal olduğunu duymaya ihtiyacınız var ama karşınızdaki insan ruh hastası olduğu için sizi çok güzel manipüle etmiş.

Psikolojik tedavi görün mutlaka ve o ortamdan uzaklaşıp, ailenizin arkadaşlarınızın yanına dönün. Memur olduğunuz için de boşanma durumunda tayin hakkınız var.

Galiba ayrıldığınız eski eş yeniden birini bulabilirmi, onu alan olurmu diye merak ediyorsunuz bulur! Arıyorsa daha çabuk bulur.Eski eşin yerini siz, sizin yerinizi başkası alır hayatın kanunu bu.Siz kendi hayatınıza odaklanın bırakın adamı biri alırmı almazmıyı!

Valla anne babalık ehliyete olmalı bebelere acıyorum

Banlanıcam ama şu zeka seviyesindeyseniz zaten üremeyin rica ediyorum. Evinizdeki bebeye yazık, manyağın birini başına üvey baba getireceksiniz.

Bir çocuk daha yapınca hamile kalacaksınız farkında mısınız, valla tekmeyi anında yersiniz adamın hamile kadınlara alerjisi var🙈😐
Oha tekrar anne olmak istiyorum demiş anahbababa. Yahu artık az daha yazsak ban yeriz. Ama bu kadın nasıl memur olmuş nasıl annelik yapıyor gülüyorum artık. O adamı düşünmekten çocuğa bakıyor mu ki.

Ben size çok üzüldüm. Yaşadığınız evlilik sizde travma yaratmış resmen. Sizin aslında bu adamla tekrardan evlenmek değilde, evliyken sizi suçladığı konuların aslında çok normal olduğunu duymaya ihtiyacınız var da insanların teyit etmesini istiyormuş gibi bir tavrınız var.

Mesela hamile ve lohusa bir kadının uyumasından daha insani birşey olamaz, normal bir evlilikte yemekler ocağın üzerinde kalmışsa kadın erkek farketmez, gören kişi dolaba kaldırır. Çamaşırı erkekte asar hadi diyelim asmadı ama kadına bu yüzden psikolojik baskı yapamaz. Hepimiz evimizde makineyi çalıştırıp üşengeçliğimiz tuttuğunda sabah asarım acelesi yok diye düşünmemişizdir? yada eşimiz gördüyse vaktide varsa kalkıp asar. Sizin bence evlilik hayatınızda yaşadığınız şeylerin normal olduğunu duymaya ihtiyacınız var ama karşınızdaki insan ruh hastası olduğu için sizi çok güzel manipüle etmiş.

Psikolojik tedavi görün mutlaka ve o ortamdan uzaklaşıp, ailenizin arkadaşlarınızın yanına dönün. Memur olduğunuz için de boşanma durumunda tayin hakkınız var.
Biz bununla ilgili çok yorum yaptık. Eski eşinin çok hatalı olduğunu, lohusa kadının yaşadıklarının normal olduğunu, evde kadın işi erkek işi değil de dayanışmanın olması gerektiğini söyledik ama konu sahibi farklı farklı nicklerle olaylarda ufak değişiklikler yaparak anlatmaya devam ediyor. Bunun devamı da gelecektir

Ben hatırladım konu sahibi seni. Geçen gün açmıştın bu konuyu yine. Bir beyefendi vardı çok etkilendiğiniz. İlk eşi karısı istemişti boşanmayı sonra ikinciyi alıp çocuk yapmıştı. Sonra 3-5 ay sonrada boşanmıştı 2. karısından di mi? Kadınlar hamile kalınca şimarıyorlar, ablam doğum ertesi eşine kahvaltı bile hazırlamıştı, kadın kendini sevdirecek diyen adam değil mi? bu. Bacım sen evlen rahatla ya. Aklın kaldı denemeden rahat etmeyeceksin. Bari koşarak çocuk yapma da anlaşamazsan ortada bir de çocuk kalmasın.
Amacı zaten çocuk yapmakmış. 2. Çocuk istiyormuş da o yüzden evlenmeyi düşünüyormuş.😡 Hey Allahım böyleleri anne-baba olmasın ya. 😡

Oha tekrar anne olmak istiyorum demiş anahbababa. Yahu artık az daha yazsak ban yeriz. Ama bu kadın nasıl memur olmuş nasıl annelik yapıyor gülüyorum artık. O adamı düşünmekten çocuğa bakıyor mu ki.
Çocuğa halası bakıyormuş. Konu sahibi hala kocası ile aynı şehirde. Tayin alamıyorum diyor ama bence bahane. Tayin alırsa adamla bağı kopar, e zaten adam çocuk meraklısı da değil.

Konu sahibinin derdi haklı olduğunu görmek değil, kocasını haklı çıkartmak kendi kafasında.

Biz bununla ilgili çok yorum yaptık. Eski eşinin çok hatalı olduğunu, lohusa kadının yaşadıklarının normal olduğunu, evde kadın işi erkek işi değil de dayanışmanın olması gerektiğini söyledik ama konu sahibi farklı farklı nicklerle olaylarda ufak değişiklikler yaparak anlatmaya devam ediyor. Bunun devamı da gelecektir
Farkli nickler aliyosa Mune Mune bizi kirmaz bi el atar bence

Katibin Ruhu Katibin Ruhu S so sorry Önceki konularının hepsini okudum, aslında adamın haksız olduğunun içten içe dibine kadar farkında ama sanki birilerinin de teyit etmesine ihtiyacı var gibi geldi. Kendi açtığı konuları tarafsız bir gözle okusa aslında nasıl birinden kurtulduğunu anlayacak. Bir insana 40 gün sen busun deseler o olduğuna inanırmış o hesap. Kendisinde hata arıyor sürekli, adam o kadar hareketleriyle sözleriyle travma yaşatmış ki kadın ne iyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırt edemiyor bence. İnşallah çocuğu için kendini toparlar ve bu adamdan olabildiğince uzağa gider

Bu sorunun cevabı benim için önemli arkadaşlar ne dersiniz?
Daha önce de farklı bi konu açıp sormustunuz. Öncelikle anket açıp karar vermeye çalıştığıniza göre kesinlikle evlenilmeyecek unsurlara sahip ayrıca bir önceki konunuzda da belirtmiştim. Eğer boşanma nedenlerini anlatmakta ısrarcı olursa uzaklasirdim

Sağlıklı değil. İnşallah tedavi olur. Hem kendi için hem de çocuğu için.
Boyle insanlara okadar kiziyorumki
Ya arkadasim git once cocugun icin biseler yapsana onun gelecegi icin
Evlenecek vakit elbette cikar
Koca herzaman heryerde bulunur ya
Bosanipda 9bucuk yil sonra evlenen biri olarak soyluyorum
Ustelik bosandigimda 20yasindaydim tam cahillik yasi
Kadin kac yasina gelmis hala akli bi karis havada ya

Back
X