iki kez kimyasal gebelik yaşadım aynı kaderi yayan ve bebeğini kucağına alan var mı??

pelinboz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
35
0
36
Diğer
ilk kimyasal gebeliğim 5 haftalıkken düştü ikincisi ise 8 ay sonra yine 5 haftalıkken düştü aynı durumu yaşayan ve sebebinin ne olduğunu öğrenen var mı arkadaşlar?deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

ben varım .... hatta ikinci kimyasal gebeliğim bugün ya da yarın sonlanacak hissediyorum... yumurta ile sperm buluşuyor ama bölünme gerçekleşmiyor.. yumurtanın ya a spermin kalitesiz oluşu buna neden olabilir.

ikinci gebeliğimde adet tarihim beş gün geçtikten sonraki kan değerim 28 çıkmıştı ve 10. gün düştü.ilk gebelik ise 13. gün düşmüştü.

doktor bir sürü test yaptırmamı istedi aynı durumu yaşayan varsa ve sebebini yazarlarsa çok mutlu olurum.teşekkürler..

bende bir kez kimyasal bir kez dış gebelik yaşadım canım. hiç bir sebebi yok rabbim belir sen moralini yüksek tut. akışına bırak. allahım vaktini zamanını bilir.

Bende varım

Ağustos ayında yaşadım adetime 5 gün varken öğrendim hamile olduğumu değerim 22 idi 3 gün sonra gene test yaptırdım hala 22 var dedim bunda bi sorun artması lazım adet günümde kasık ağrılarım başladı zaten doktora gittiğimde kanamam oluyor gibiydi oradada kan tetsi yaptılar bu sefer değerler 70 e çıkmıştı düşecek dedi doktor elimden hiç birşey gelmez dediği gibi oldu 10 gün sürdü kanamam sonra düştü değerlerim çok üzüldüm ama çok

ben de iki kez aynı hayal kırıklığını yaşadım 8 ay arayla şimdi araştırılacak bakalım bir sürü test yapılacak ama ümit zerresi bile kalmadı içimde sadece neden ben diye egoistçe sorular soruyorum kendime neden neden????

ben de iki kez aynı hayal kırıklığını yaşadım 8 ay arayla şimdi araştırılacak bakalım bir sürü test yapılacak ama ümit zerresi bile kalmadı içimde sadece neden ben diye egoistçe sorular soruyorum kendime neden neden????

bende hep neden ben diye sordum ama bi cevap bulamadım. bence fazla üzülme vakti zamanı gelmemiş demekki.

Back
X