İki kez nişan atmak?

Butimar-

Söyle Bana Hindiba
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2015
1.605
2.367
133
29
Herkese merhaba çok düşündüm bu konuyu kendi içimde tekrar gündeme getirsem mi diye ama yenemedim ve de sizlerin de düşüncelerini merak ediyorum.
Çok iyi giden bir ilişkim vardı birbirimizi tanımaya çalışıyorduk gayet de uyumluyduk. Ailevi ve mesleki-özellikle maddi durum- farklılıklarımız vardı ama bence çözülmeyecek sorunlar değildi.
ta ki daha önce iki kez nişan attığını öğrenene kadar ve üstelik bunu başkalarından öğrendim çok zoruma gitti bana o kadar sorular sorarken böyle bi şeyi gizlemesi. Ben de öğrendikten sonra yıkıldım tabi ilişkimizi bitirdim çünkü her iki ilişki de aynı sebepten son bulmuş kıskançlık krizleri…
Gelelim sadede arkadaşlar ben hala aşamadım tam unuttum diyorum rüyama giriyor bazen düşünüyorum haksızlık mı ettim diye çünkü bana karşı hiç yanlış ve ya kısıytlayıcı tavrı olmadı (gayet sosyal ve de yoğun çalışan bir insanım gece beni ofisten ya da arkadaşlarımın yanından alıp eve bırakmışlığı vardı) eğer öyle bi şey olsaydı bana da yansıtırdı değil mi belki de dersini aldı karakterini törpüledi bilemiyorum ama bu soru işaretlerini kafamdan atamıyorum mantığım önüme geçiyor.
Şimdi önümüzdeki hafta doğum günü sizce ufak bir mesajla kutlasam mı? Çünkü o bir kaç kez yazdı tebrik, kandil için vs ben de dostça doğum gününü anmak istiyorum ama olaylar farklı yönlere de evrilsin istemiyorum. Napsam bilemedim belki önüne bakmaya karar vermiştir durduk yere karışıklık yaratmak da istemem. Şimdiden teşekkürler

Kör bile aynı kuyuya ikinci kez düşmez diye bir laf var. İki kere nisanlanmis ve ikisi de kıskançlık yüzünden bitmiş. Hele bir iş ciddiyete binsin bakalım şimdi seni ürkütmemek için kendini frenliyor olabilir.

Kendini törpülemiş düzeltmişte olabilirdi köprüyü geçene kadar böyle rahat davranıyorda...Keşke fevri davranmasaydınız ama iş işten geçmiş artık. Önünüze bakın, doğum günü falan kutlamayın.

Sana o kadar sorular sorup iki kez nişan attığını senden gizlemesi olmamış büyük ihtimal söylerse onun hakkında izlenimlerinin kötü olabiliceğini düşündüğü için söylememiştir veya merak edebilirdin neden iki kez nişan attı acaba çocukta mı sorun var diye bunun peşine düşmemen içinde gizlemiş olabilir. Nedeni ne olursa olsun sonuç şu ki size karşı dürüst değil zora girdiğinde dürüstlüğü bırakıp yalan söyleyecekse güvenemezsiniz birdaha ayrılmakla en iyisini yapmıssınız kararınızda net olun ve mesaj atmayın lütfen

Zaten çok ölçülü dikkatli davranıyordu bazen düşünüp düşünüp sonra konuşurdu

Zaten çok ölçülü dikkatli davranıyordu bazen düşünüp düşünüp sonra konuşurdu
Geçmişindeki ilişkilerinde hata yaptığını anlayıp kendini düzeltmeye çalışıyormuş o zaman aynı hataları yaparsam yine ilişkim bitebilir diye korkuları var o yüzden ölçülü ve dikkatli davranıyordur. Her ne olursa olsun ilişkide en önemli şey dürüstlük insan bir kere yalanını yakalayınca bin bir şüphe oluşuyor içinde ama aklınızda kalmış hala acaba hata mı yaptım diye düşünüyorsunuz sanırım fevri bir kararla ayrılık kararı almıssınız

Benim böyle 2-3 kere nişan atan meslektaşım vardı sonra evlendi ardından boşandı dikkatli olun kolay harcayabilir sizi de

Evet duyar duymaz nokta koydum daha fazla uzatıp ikimizi de kırmak yormak istemedim

Sizden saklamış. Ayrılmak için geçerli neden. Şimdi kısıtlamıyorsa bile evlenince kısıtlaya ilirdi. Risk almaya değmez derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…