çünkü bana karşı hiç yanlış ve ya kısıytlayıcı tavrı olmadı
Konu sahibi nişan atmamış ki.size karşı aynı yaklaşımı olmadıysa neden attınız? kaldı ki insanlar doğru mu söylüyor? nişan yanıma sürecidir içe sinmeyenler olursa çok sayıda atılabilir
Kendini törpülemiş düzeltmişte olabilirdi köprüyü geçene kadar böyle rahat davranıyorda...Keşke fevri davranmasaydınız ama iş işten geçmiş artık. Önünüze bakın, doğum günü falan kutlamayın.bazen düşünüyorum haksızlık mı ettim diye çünkü bana karşı hiç yanlış ve ya kısıytlayıcı tavrı olmadı (gayet sosyal ve de yoğun çalışan bir insanım gece beni ofisten ya da arkadaşlarımın yanından alıp eve bırakmışlığı vardı)
Sana o kadar sorular sorup iki kez nişan attığını senden gizlemesi olmamış büyük ihtimal söylerse onun hakkında izlenimlerinin kötü olabiliceğini düşündüğü için söylememiştir veya merak edebilirdin neden iki kez nişan attı acaba çocukta mı sorun var diye bunun peşine düşmemen içinde gizlemiş olabilir. Nedeni ne olursa olsun sonuç şu ki size karşı dürüst değil zora girdiğinde dürüstlüğü bırakıp yalan söyleyecekse güvenemezsiniz birdaha ayrılmakla en iyisini yapmıssınız kararınızda net olun ve mesaj atmayın lütfenHerkese merhaba çok düşündüm bu konuyu kendi içimde tekrar gündeme getirsem mi diye ama yenemedim ve de sizlerin de düşüncelerini merak ediyorum.
Çok iyi giden bir ilişkim vardı birbirimizi tanımaya çalışıyorduk gayet de uyumluyduk. Ailevi ve mesleki-özellikle maddi durum- farklılıklarımız vardı ama bence çözülmeyecek sorunlar değildi.
ta ki daha önce iki kez nişan attığını öğrenene kadar ve üstelik bunu başkalarından öğrendim çok zoruma gitti bana o kadar sorular sorarken böyle bi şeyi gizlemesi. Ben de öğrendikten sonra yıkıldım tabi ilişkimizi bitirdim çünkü her iki ilişki de aynı sebepten son bulmuş kıskançlık krizleri…
Gelelim sadede arkadaşlar ben hala aşamadım tam unuttum diyorum rüyama giriyorbazen düşünüyorum haksızlık mı ettim diye çünkü bana karşı hiç yanlış ve ya kısıytlayıcı tavrı olmadı (gayet sosyal ve de yoğun çalışan bir insanım gece beni ofisten ya da arkadaşlarımın yanından alıp eve bırakmışlığı vardı) eğer öyle bi şey olsaydı bana da yansıtırdı değil mi belki de dersini aldı karakterini törpüledi bilemiyorum ama bu soru işaretlerini kafamdan atamıyorum mantığım önüme geçiyor.
Şimdi önümüzdeki hafta doğum günü sizce ufak bir mesajla kutlasam mı? Çünkü o bir kaç kez yazdı tebrik, kandil için vs ben de dostça doğum gününü anmak istiyorum ama olaylar farklı yönlere de evrilsin istemiyorum. Napsam bilemedim belki önüne bakmaya karar vermiştir durduk yere karışıklık yaratmak da istemem. Şimdiden teşekkürler
İşte bunu nasıl anlayabilirim :/Dersini alip kendini duzeltmesi iyi ihtimal.
Ya da herkes nişani attigi için evlenene kadar bu huyunu bastirmaya karar vermişte olabilir.
İşte bunu nasıl anlayabilirim :/
Soramadım kendisine çünkü ikna olacağımı biliyordumValla ne yalan söyleyeyim ben sorgulardım didiklerdim büyük ihtimal.
Karşı taraf atan . Ben de 3. Olacaktım işte jsjsjsize karşı aynı yaklaşımı olmadıysa neden attınız? kaldı ki insanlar doğru mu söylüyor? nişan yanıma sürecidir içe sinmeyenler olursa çok sayıda atılabilir
Zaten çok ölçülü dikkatli davranıyordu bazen düşünüp düşünüp sonra konuşurduSana o kadar sorular sorup iki kez nişan attığını senden gizlemesi olmamış büyük ihtimal söylerse onun hakkında izlenimlerinin kötü olabiliceğini düşündüğü için söylememiştir veya merak edebilirdin neden iki kez nişan attı acaba çocukta mı sorun var diye bunun peşine düşmemen içinde gizlemiş olabilir. Nedeni ne olursa olsun sonuç şu ki size karşı dürüst değil zora girdiğinde dürüstlüğü bırakıp yalan söyleyecekse güvenemezsiniz birdaha ayrılmakla en iyisini yapmıssınız kararınızda net olun ve mesaj atmayın lütfen
Geçmişindeki ilişkilerinde hata yaptığını anlayıp kendini düzeltmeye çalışıyormuş o zaman aynı hataları yaparsam yine ilişkim bitebilir diye korkuları var o yüzden ölçülü ve dikkatli davranıyordur. Her ne olursa olsun ilişkide en önemli şey dürüstlük insan bir kere yalanını yakalayınca bin bir şüphe oluşuyor içinde ama aklınızda kalmış hala acaba hata mı yaptım diye düşünüyorsunuz sanırım fevri bir kararla ayrılık kararı almıssınızZaten çok ölçülü dikkatli davranıyordu bazen düşünüp düşünüp sonra konuşurdu
Evet duyar duymaz nokta koydum daha fazla uzatıp ikimizi de kırmak yormak istemedimGeçmişindeki ilişkilerinde hata yaptığını anlayıp kendini düzeltmeye çalışıyormuş o zaman aynı hataları yaparsam yine ilişkim bitebilir diye korkuları var o yüzden ölçülü ve dikkatli davranıyordur. Her ne olursa olsun ilişkide en önemli şey dürüstlük insan bir kere yalanını yakalayınca bin bir şüphe oluşuyor içinde ama aklınızda kalmış hala acaba hata mı yaptım diye düşünüyorsunuz sanırım fevri bir kararla ayrılık kararı almıssınız
Evet bi çok örnek söylediler bana da bu şekildeBenim böyle 2-3 kere nişan atan meslektaşım vardı sonra evlendi ardından boşandı dikkatli olun kolay harcayabilir sizi de
Haklısınız2 kez nişan atması değil de yalan söylemesi sıkıntı. Siz neden başkasından duyasınız ki? Nişan evlilik değildir, tanıma sürecidir. Yazık! Ben olsam mesaj atmazdim sanırım.
Sizden saklamış. Ayrılmak için geçerli neden. Şimdi kısıtlamıyorsa bile evlenince kısıtlaya ilirdi. Risk almaya değmez derimHerkese merhaba çok düşündüm bu konuyu kendi içimde tekrar gündeme getirsem mi diye ama yenemedim ve de sizlerin de düşüncelerini merak ediyorum.
Çok iyi giden bir ilişkim vardı birbirimizi tanımaya çalışıyorduk gayet de uyumluyduk. Ailevi ve mesleki-özellikle maddi durum- farklılıklarımız vardı ama bence çözülmeyecek sorunlar değildi.
ta ki daha önce iki kez nişan attığını öğrenene kadar ve üstelik bunu başkalarından öğrendim çok zoruma gitti bana o kadar sorular sorarken böyle bi şeyi gizlemesi. Ben de öğrendikten sonra yıkıldım tabi ilişkimizi bitirdim çünkü her iki ilişki de aynı sebepten son bulmuş kıskançlık krizleri…
Gelelim sadede arkadaşlar ben hala aşamadım tam unuttum diyorum rüyama giriyorbazen düşünüyorum haksızlık mı ettim diye çünkü bana karşı hiç yanlış ve ya kısıytlayıcı tavrı olmadı (gayet sosyal ve de yoğun çalışan bir insanım gece beni ofisten ya da arkadaşlarımın yanından alıp eve bırakmışlığı vardı) eğer öyle bi şey olsaydı bana da yansıtırdı değil mi belki de dersini aldı karakterini törpüledi bilemiyorum ama bu soru işaretlerini kafamdan atamıyorum mantığım önüme geçiyor.
Şimdi önümüzdeki hafta doğum günü sizce ufak bir mesajla kutlasam mı? Çünkü o bir kaç kez yazdı tebrik, kandil için vs ben de dostça doğum gününü anmak istiyorum ama olaylar farklı yönlere de evrilsin istemiyorum. Napsam bilemedim belki önüne bakmaya karar vermiştir durduk yere karışıklık yaratmak da istemem. Şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?