- Konu Sahibi mydarkheart
Erkek arkadaşımı seviyorum ama onun coğu davranışı beni ondan uzaklaştırdı..... ama buna rağmen ondan ayrılamıyorum...... biz yolda yürürken yanımızdan mini etekli bi kız gecti.. düşündüm içimden acaba bakacak mı dedim.. sonra bakmaz ya eminim ben dedim.. sonra kız yaklaştıkça baktım bu kızı süzmeye başlıyor kız yanımızda gecerken de dikkatli bi şekilde kızı iyice bir süzdü son olarak da bacaklarına baktı dikkatlice.. aklı sıra ben görmüyorum bunu.. kızdım.. benden kaç defa özür diledi.. kötü amaçlı bakmadım dedi.. ağladım.. üzüldüm.. sonra yumuşadım..
bir gün yine yürürken şaka amaçlı yüzüne vurmuştum. hızlı vurmuşum meğersem çenesine doğru hiç farkında değilim.. bi anda bana bağırdı: 'ben de sana vurayım mı böyle!! ben dedim ki: ' bi daha vurursam ne olur?' O: hadi vur da gör ne oluyormuş? dedi.. şaşırmıştım.. aylardır tanıdığım sevgilim bu değildi.. bir anda sesini yükselterek ben korkutmuştu.. yine sustum.. hiç konuşmadım bir süre..
sonra bana dedi ki: ben bir bayana vuracak birisi değilim sadece canım yandığı için öyle tepki verdim.. ayrıca bu benim bağırmış halim değil.. sen benim bağırmış halimi hiç görmedin!!!!!!
ailesine fazla bağlı.. özellikle annesine bu da beni korkutuyor..
birazda cimri gibi.. bir yere gidip hesap öderken ben ödediğimde asla bana 'dur sen ödeme ben öderim' demez.. çoğu zaman ortak öderiz.. tamam parası olmayabilir.. onu anlarım.. su an calısmıyor.. ama bikaç ay önce calısıyordu ve o zaman da aynıydı.. bir de şimdiye kadar hiç bir çiçek yada bir hediye almış değil.. benim kaç defa aklımdan geçti ama hediye almak küçük de olsa.. ama önce onun almasını bekledim bi erkek olarak.. gözüm öyle büyük şeylerde değil.. bahçeden bir gül bile koparsa mutlu olurum ben.. onu bile yapmadı..
mantığım ondan ayrılmamı söylüyor.... ilerde beni üzeceğinden korkuyorum ama duygularım devreye girdiği zaman onu bırakamıyorum.....
Peki, kararinizi verdiniz mi? Sonucta bu böyle devam gidemez. Ben yinede her ikisinidende uzaklasin diyorum. Ama birinden birini mecburen sececeksiniz. Ve kimi secerseniz secin ilerde siz üzebilecegi riski her zaman olacaktir. Fakat tam tersi mutluda edebilir. Ayrica: her secis bir vazgecistir.