iki kişi arasında kaldım

Erkek arkadaşımı seviyorum ama onun coğu davranışı beni ondan uzaklaştırdı..... ama buna rağmen ondan ayrılamıyorum...... biz yolda yürürken yanımızdan mini etekli bi kız gecti.. düşündüm içimden acaba bakacak mı dedim.. sonra bakmaz ya eminim ben dedim.. sonra kız yaklaştıkça baktım bu kızı süzmeye başlıyor kız yanımızda gecerken de dikkatli bi şekilde kızı iyice bir süzdü son olarak da bacaklarına baktı dikkatlice.. aklı sıra ben görmüyorum bunu.. kızdım.. benden kaç defa özür diledi.. kötü amaçlı bakmadım dedi.. ağladım.. üzüldüm.. sonra yumuşadım..

bir gün yine yürürken şaka amaçlı yüzüne vurmuştum. hızlı vurmuşum meğersem çenesine doğru hiç farkında değilim.. bi anda bana bağırdı: 'ben de sana vurayım mı böyle!! ben dedim ki: ' bi daha vurursam ne olur?' O: hadi vur da gör ne oluyormuş? dedi.. şaşırmıştım.. aylardır tanıdığım sevgilim bu değildi.. bir anda sesini yükselterek ben korkutmuştu.. yine sustum.. hiç konuşmadım bir süre..
sonra bana dedi ki: ben bir bayana vuracak birisi değilim sadece canım yandığı için öyle tepki verdim.. ayrıca bu benim bağırmış halim değil.. sen benim bağırmış halimi hiç görmedin!!!!!!

ailesine fazla bağlı.. özellikle annesine bu da beni korkutuyor..

birazda cimri gibi.. bir yere gidip hesap öderken ben ödediğimde asla bana 'dur sen ödeme ben öderim' demez.. çoğu zaman ortak öderiz.. tamam parası olmayabilir.. onu anlarım.. su an calısmıyor.. ama bikaç ay önce calısıyordu ve o zaman da aynıydı.. bir de şimdiye kadar hiç bir çiçek yada bir hediye almış değil.. benim kaç defa aklımdan geçti ama hediye almak küçük de olsa.. ama önce onun almasını bekledim bi erkek olarak.. gözüm öyle büyük şeylerde değil.. bahçeden bir gül bile koparsa mutlu olurum ben.. onu bile yapmadı..

mantığım ondan ayrılmamı söylüyor.... ilerde beni üzeceğinden korkuyorum ama duygularım devreye girdiği zaman onu bırakamıyorum.....

Peki, kararinizi verdiniz mi? Sonucta bu böyle devam gidemez. Ben yinede her ikisinidende uzaklasin diyorum. Ama birinden birini mecburen sececeksiniz. Ve kimi secerseniz secin ilerde siz üzebilecegi riski her zaman olacaktir. Fakat tam tersi mutluda edebilir. Ayrica: her secis bir vazgecistir.

Peki, kararinizi verdiniz mi? Sonucta bu böyle devam gidemez. Ben yinede her ikisinidende uzaklasin diyorum. Ama birinden birini mecburen sececeksiniz. Ve kimi secerseniz secin ilerde siz üzebilecegi riski her zaman olacaktir. Fakat tam tersi mutluda edebilir. Ayrica: her secis bir vazgecistir.

Şu anki kararım erkek arkadaşımdan ayrılmam yönünde en iyisi böyle olacak gibi.... ama onu özlemekten korkuyorum..... sonradan arkadaşımın aracılığla tanıştığım insanı da seçmek gibi bir seçeneğim yok şu anda çünkü onu bir defa gördüm ve hiç tanımıyorum da zaten..... erkek arkadaşımdan kesin olarak ayrıldığım zaman kendi hayatım için en uygun kararı vermeye çalışacağım.... şu an kimseden yana umudum yok..... ama şu an önemli olan erkek arkadaşımdan kendimi yavaş yavaş geri çekmek ve ondan ayrılmak.... aniden onu terkedersem bana karşı kötü duygular içine girmesinden korkuyorum o yüzden daha arkadaşça dostca kırmadan ayrılmak istiyorum... bu nasıl yapabilirim? tşkler.....:5:

erkek arkadasından senin belki ilk'in olduğu için ayrılamıyorsun. yani ondan önce cıktıkların olsaydı cok rahat ayrılabilirdin diye düşünüyorum. anlattığına göre erkek arkadasın evlilik için ciddi düşünebileceğin biri değil. eğer evlenirseniz seni mutlu edeceğini düşünmüyorum çünkü kendini idare edemiyor(zor işlere gelemiyor,sözü geçmiyor) evliliği nasıl ayakta tutsun.arkadasının tanıstırmak istediği kişi senin için daha uygun bence. ama ilişkin devam ediyorken o insanla tanışman cok yanlış. bence erkek arkadasından ayrıl ve diğer cocuğu tanımaya calıs. o daha hayırlı olur diye düşünüyorum.
o cocukla olmasa bile üzülme(yani erkek arkadasımdan bosuna ayrıldım diye düşünme.) çünkü erkek arkadasın anlattığına göre pek tercih edicelek biri değil.. hediyeyi falan geçtim hesabı senin ödüyor olman cok şaşırttı beni. bu kadar da olmaz.

Eger ayrildiktan sonra seninle kedi köpek misali olacaksa o zaman zaten o insanin insanligindan süphe ederim. Sanirim ne kadar cok zamana birakirsan o kadar cok aci verecek. Ben bazi seylerin acimasiz olmasi icin hemen yapilmasi gerektigini düsünüyorum. Doktor nasil ki igneyi aci vermesin diye hizlica batiriyor, o misal... Dolayli yollardan mesajlar vermeye calisma ve direk artik bu beraberligin sana göre bir gelecegi olmadigini gerekcelerinle birlikte söylesen iyi edersin sanirim.

Her ikisinden mesafe alman senin icinde onlar icinde iyi olacaktir insaAllah. Birazda kendinle ilgilen. Zamani gelince dogru kisi seni bulacaktir zaten. Hakkinda hayirlisi.

Son düzenleme:
erkek arkadasından senin belki ilk'in olduğu için ayrılamıyorsun. yani ondan önce cıktıkların olsaydı cok rahat ayrılabilirdin diye düşünüyorum. anlattığına göre erkek arkadasın evlilik için ciddi düşünebileceğin biri değil. eğer evlenirseniz seni mutlu edeceğini düşünmüyorum çünkü kendini idare edemiyor(zor işlere gelemiyor,sözü geçmiyor) evliliği nasıl ayakta tutsun.arkadasının tanıstırmak istediği kişi senin için daha uygun bence. ama ilişkin devam ediyorken o insanla tanışman cok yanlış. bence erkek arkadasından ayrıl ve diğer cocuğu tanımaya calıs. o daha hayırlı olur diye düşünüyorum.
o cocukla olmasa bile üzülme(yani erkek arkadasımdan bosuna ayrıldım diye düşünme.) çünkü erkek arkadasın anlattığına göre pek tercih edicelek biri değil.. hediyeyi falan geçtim hesabı senin ödüyor olman cok şaşırttı beni. bu kadar da olmaz.

en iyisi bu olacak sanırım erkek arkadaşımdan ayrılmalıyım.... evet ilk erkek arkadaşım olduğu için ayrılamıyorum belki de ama kararım ne olursa olsun sonra pişman olmak istemiyorum.... arkadaşımın tanıştırdığı kişiyle tanışalı çok olmadı.... ben de onunla tanıştığımda kendimi cok kötü hissettim erkek arkadaşıma ihanet etmiş gibiydim..... erkek arkadaşımdan ayrıldıktan sonra yeni tanıştığım kişiyi tanımak istiyorum... ama onunla da olmazsa hayatıma kaldığı yerden devam etmek istiyorum.... çünkü evlilik önemli bir karar.... Allah hiç birimize pişman olacağı kararlar verdirmesin.... Amin... pişman olmak istemiyorum... ama verdiğim ayrılık kararından sonra böyle bir yoruma ihtiyacım vardı teşekkür ederim :):)

Son düzenleme:
Eger ayrildiktan sonra seninle kedi köpek misali olacaksa o zaman zaten o insanin insanligindan süphe ederim. Sanirim ne kadar cok zamana birakirsan o kadar cok aci verecek. Ben bazi seylerin acimasiz olmasi icin hemen yapilmasi gerektigini düsünüyorum. Doktor nasil ki igneyi aci vermesin diye hizlica batiriyor, o misal... Dolayli yollardan mesajlar vermeye calisma ve direk artik bu beraberligin sana göre bir gelecegi olmadigini gerekcelerinle birlikte söylesen iyi edersin sanirim.

Her ikisinden mesafe alman senin icinde onlar icinde iyi olacaktir insaAllah. Birazda kendinle ilgilen. Zamani gelince dogru kisi seni bulacaktir zaten. Hakkinda hayirlisi.

direk söylemek mantıklı aslında..... en kısa zamanda ondan ayrılmak istiyorum..... biraz kendimi dinlemeye, hayatıma dair doğru kararler vermek için düşünmeye ve kendimi daha fazla önemsemeye ihtiyacım var sanırım... teşekkürler....

direk söylemek mantıklı aslında..... en kısa zamanda ondan ayrılmak istiyorum..... biraz kendimi dinlemeye, hayatıma dair doğru kararler vermek için düşünmeye ve kendimi daha fazla önemsemeye ihtiyacım var sanırım... teşekkürler....

rica ederim. hakkında hayırlısı olsun. ama güven bana erkek arkadasından ayrıldığına pişman olmayacaksın. inşallah hersey gönlünce olur..
en iyisi bu olacak sanırım erkek arkadaşımdan ayrılmalıyım.... evet ilk erkek arkadaşım olduğu için ayrılamıyorum belki de ama kararım ne olursa olsun sonra pişman olmak istemiyorum.... arkadaşımın tanıştırdığı kişiyle tanışalı çok olmadı.... ben de onunla tanıştığımda kendimi cok kötü hissettim erkek arkadaşıma ihanet etmiş gibiydim..... erkek arkadaşımdan ayrıldıktan sonra yeni tanıştığım kişiyi tanımak istiyorum... ama onunla da olmazsa hayatıma kaldığı yerden devam etmek istiyorum.... çünkü evlilik önemli bir karar.... Allah hiç birimize pişman olacağı kararlar verdirmesin.... Amin... pişman olmak istemiyorum... ama verdiğim ayrılık kararından sonra böyle bir yoruma ihtiyacım vardı teşekkür ederim :):)

bir insanı en iyi tanıma şekli ayağına bastığınızda vereceği tepkidir,,,siz şimdi arkadaşken böyle bağırıyors aevlendikten sonra döver bile belkide,cimri insanları hiç sevmem,parası olmayabilir,okadar da deil yani,

bir insanı en iyi tanıma şekli ayağına bastığınızda vereceği tepkidir,,,siz şimdi arkadaşken böyle bağırıyors aevlendikten sonra döver bile belkide,cimri insanları hiç sevmem,parası olmayabilir,okadar da deil yani,

ben de ilerde beni daha fazla üzmesinden korktuğum için ondan ayrılmak istiyorum.... ama kimsenin ahını almak istemiyorum canını yakmak istemiyorum.... dostca ayrılmak istiyorum....

Yani baska türlü bence daha cok aci verecektir her iki tarafa. Umarim karsi taraf ne kadar üzülsede anlayisla karsilar.

ayrılalım diyemedin :(:( ara verelim bir süre sonra tekrar konuşuruz dedim :(:( sen bilirsin öyle istiyorsan öyle olsun dedi.... aklım ondan ayrılmamı söylüyor ama kalbim ayrılamıyor..... paylaşım sitende şarkılar paylaşmış ki gitme falan gibi.... içim kötü oldu... ben neden ona dayanamıyorum.... şimdi ayrılmasam yarın bir gün yine daha önce yaptıklarını yapacak biliyorum bir insan 7 sinde neyse 70 inde de o dur diye düşünüyorum.... kısa bir süre bensiz olmaya alışsın zaten sonra yapamıyorum bitsin diyeceğim :43::43:

acı verecek evet mecburen böyle yaptım. düzletmek için uğraşmaya başladı ama ben hala dinlenmem lazım falan dedim. çünkü o nekadar düzeltse de insanın canı cıkar huyu cıkmaz demişler yine aynı şeyleri yapacak bunu biliyorum.. onu seviyorum ama ayrılmak zorundayım daha cok üzülmemek için

İkisini de boş verin,yeni birini bulun.:84::95:

Arakdasimiz cok sinirlenmis :9::71:

Tabi ki düzeltmeye calisacak sonucta o sen bi baskasinla tanistigini bilmiyor degilmiy dolayisiyla sadece ikiniz arasinda ki sorunlar yüzünden bu karara vardigini saniyor. Sen bile bunu iddia etsende, bilinc altinda o diger kisi aklinda.

Ne diyeyim insaAllah hayirlisi olur. Ama en basindan beri dedigim gibi ve lirikgüzelininde cok güzel ifade ettigi gibi ikisinden de uzaklasmak en sagliklisi olur sanirim.

sonradan tanıştığımı düşünmüyorum şu an zaten..... iyice düşündüm.... o insan için sevgilimden ayrılmıyorum.... beni ilerde üzeceğini düşündüğüm için ayrılıyorum :(:( ayrılmayı hiç istemiyorum onu seviyorum ama ayrılmam gerekli:43:

Back
X