Ben sana anlatayım ne iş olduğunu . Bizde 2 kişiyiz Pazartesi Çarşamba Cuma ev süpürülüp siliniyor hergün wc lavabo temizleniyor camların önü peteklerin üzeri siliniyor mobilyaların tozu alınıyor . Süpürüp silmesen her yerde saç kıl şu bu uçuyor. Hergün yemek pişiyor alışveriş yapılıyor buzdolabı sebzelik elden geçiyor . Kahvaltı hazırlanıyor kalkıyor . Haftada bir kere en az 3 makina çamaşır yıkanıyor . Eeee daha ne olsun acabaaaaa
biz dört kişiyiz iki yetişkin bir 8 yaşında çocuk bir de kedi
ev haftada bir yardımcı tarafından temizlenir ne yaparsa
her gün WC lavabo vs temizlemem hatta yakın çevremde temizleyeni de görmedim
çok ekstrem bir durum varsa belki hafta içi bir kere temizlerim ama çoğu zaman da o da temizlikten temizliğe
arada kedi kumu dökerse orayı dik süpürge ile alırım o da her hafta değil arada
her gün yemek pişiyor ama buzdolabı sebzelik vs ne olacak ki
düzgün alıp koyarsan dolaba altı kirli kap koymazsan dolap da kirlenmiyor ayda bir temizlikçi canı isterse siliyor
çamaşıra gelince nerede ise her gün yıkanır onu da makine yıkıyor
sabah çıkarken atıyorum işten geleceğim saate ayarlıyorum gelince asılacak ise asıyorum
şimdi kurutma makinam var kurutuyorum
canım isterse yerleştiriyorum canım istemezse atıyorum koltuğun üstüne
bulaşığı da canım isterse tıkıyorum makinaya boşaltıp doldurmak 10 dakika çay bile demlenmiyor o sürede zaten
özetle yaşım 40 olacak ben böyle yaşıyorum muhtemelen de her gün iş bitmiyor diyene de aman ne işi ya boş ver iki kişini işinden ne olacak diyen bir kaynana olurum
konu sahip arkadaşım sana önerim de kv ile muhabbet etme
yani ne yapıyorsun a aman her günkü hayat işte de geç
iyiyim de geç
yuvarlanıp gidiyoruz de geç
yani ev işi yapıyorum, yemek yapıyorum vs deme ketum ol