hakkınızda hayırlısı olsun diyorum.. çok yakın bir arkadasım bu süreçten geçti ve her anında yanında oldugum için ne kdr zor bi dönemde olduğunuzu düşünebiliyorum..ama hiçbi üzüntü ömür boyu değil emin olun..şu an kendisi çok mutlu ve yolunda giden de bi ilişkisi var..umarım siz de doğru zamanda doğru insanla karşılaşır bu günlerinizi unutursunuz
kurtaramazmıydınız canım çok üzüldüm herkesin ayrı ayrı dertleri var benim konumuda okuduysan anlarsın bir yuva kolay ayakta durmuyor fedakarlık istiyor
Bir kadının evlilikte tek istediği şey kendini değerli hissetmek sanırım. Bizim onları düşündüğümüz kadar onlar da bizi düşünse bir sorun yaşamazdık ama erkekler bencil.
ayrılamanın sebebı nedir cnm özel olmazsa ayrıca bebiş varmı
Bir evde iki rolü birden üstlenmenin ne kadar zor ve sabır istediğini çok iyi bilirim. İnsan belli bir süre sonra boşa yaşadığını düşünüp kendini bir hiç gibi görmeye başlıyor. Aynı şeyleri bende yaşadım ve benim bir oğlum var. Hala o süreçteyiz. Devam etmesi için adam akıllı sebeplerim yok. Yine aynı şeyleri yaşamak çok yıpratacak o yüzden siz çocukta olmadan en iyisini yapmışsınız. Bundan sonrası emin olun daha güzel olacak ama kendinize zaman verin. Acılarınızın hafiflemesi, çevreniz bir süre daha canınızı yakabilir. Hakkınızda hayırlısı, mutlu olun hep...
Aslinda nereden baslayacagini bilemiyor insan...5 yillik evliligimizi geçen hafta tek celsede sonlandirdik.Simdi o baska bir sehire (her zaman oldugu gibi;abisinin pacalarinin altina) gitti.5 yil boyunca tum varligini bir yigin haline getirip sonrasinda herseyin 3 dakikada yerle bir olmasi ne kadar aci...Simdi "hayatımın geri kalanında sadece kendim için yaşamayı yeğliyorum" diyorum...
Bosanma surecini yasayan veya yakinlarindan birinden sahit olan arkadaslar;tecrubelerinizi benimle paylasir misiniz lutfen!!!
Simdiden tesekkurler..!
Aslinda nereden baslayacagini bilemiyor insan...5 yillik evliligimizi geçen hafta tek celsede sonlandirdik.Simdi o baska bir sehire (her zaman oldugu gibi;abisinin pacalarinin altina) gitti.5 yil boyunca tum varligini bir yigin haline getirip sonrasinda herseyin 3 dakikada yerle bir olmasi ne kadar aci...Simdi "hayatımın geri kalanında sadece kendim için yaşamayı yeğliyorum" diyorum...
Bosanma surecini yasayan veya yakinlarindan birinden sahit olan arkadaslar;tecrubelerinizi benimle paylasir misiniz lutfen!!!
Simdiden tesekkurler..!
canım yaaa ben daha boşanmadım ama yaşadıklarım beni buna itiyor..evet dediğin gibi bir kadın kolay kolay yuvasını yıkamaz ama insan bir süre sonra yaşananlara dayanamıyor ve yeter artık diyor...sen bu kararı verip bu süreci atlatmışsın ya gerisi de insallah iyi gelir canım...zoru başardığını düşünüyorum ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?