iki kişilik birliği tek başıma sırtlamaktan yorulduğum için boşandım...!

kardelensss canim bunun zamanla bir ilgisi yok.bunun kisi ile alakasi var.neyin degismesini bekliyorsunuz?adam degismeyecek bunu kafaniza sokun...simdiki aklim olsa tum samimiyetimle soyluyorum degil 5 yil 5 saniye beklemezdim.keske kotu gunlerimde oldugum zamanlar buraya uye olsaydim.olsaydim da gorseydim bosanmis guclu kadinlarin yazdiklarini.akil veren olsaydi.

ya ekincim psikoloğumuz oldun saolasın ..söylediklerinde haklısın ya aslında özelden yazamıyorum özelden yazabilsem herşeyi net olarak anlatcam sana aslında

ekinelif'cim bence sende çok güçlü bi kadınsın ...
Aslında her kadın güçlü ama bazıları keşfediyor , bazıları edemiyor..

ekinelif'cim bence sende çok güçlü bi kadınsın ...
Aslında her kadın güçlü ama bazıları keşfediyor , bazıları edemiyor..

canim tesekkur ederim yorumun icin.sen cok haklisin.kadinlar zaten guclu varliklar.muhim olan farkinda olmak ve bunu kullanmak.bende kendimdeki gucu gec farkettim ama zararin neresinden donersen kar demisler :) ben hayati asil simdi yasiyorum biliyor musun?keyfim isterse yan gelip yatiyorum,pasa gonlum isterse gezip dolasiyorum.

canim tesekkur ederim yorumun icin.sen cok haklisin.kadinlar zaten guclu varliklar.muhim olan farkinda olmak ve bunu kullanmak.bende kendimdeki gucu gec farkettim ama zararin neresinden donersen kar demisler :) ben hayati asil simdi yasiyorum biliyor musun?keyfim isterse yan gelip yatiyorum,pasa gonlum isterse gezip dolasiyorum.

eklemen gereken bir şey var canım ; sen tecrübeli bi kadınsın. acılar kadınları olgunlaştırır dahada güzelleştirir.
artık ilişkilerinde ve evliliğinde (muhakkak dogru insan cıkıcak karsına) ne yapman gerektiğini,çizgini çok iyi biliyosun.
hayatı kaliteli yaşadığına çok eminim :38:

gülümm şu 100 mesajı dolduruyım bu akşam da ,yarın sana özelden yazıcam bekle beni tatlişkom

Back
X