iki kişilik birliği tek başıma sırtlamaktan yorulduğum için boşandım...!

kardelensss nicin hep biz kadinlar kurtarmaya calisiyoruz?kendimizden fedakarlik ediyoruz.ben yillarca sustum alttan aldim.ne gecti elime???hiccc!!!ayagima carik olmayacak adami basima sarik ettim tabir-i caizse.ben butun hatayi kendimde buluyorum simdi.cunku kosulsuz sevdim,kosulsuz baglandim.ben onu olabildiğine yüceltirken,ona karsi duygu yogunlugu yasarken;ondaki "BEN" in ne durumda olduğunu sorgulamadim hic.sonunda tek basima mucadele etmekten yoruldum,artik sorunlara gogus germeye ne sabrim ne de istegim kalmisti ve tek celsede bosandim.kosulsuz sevmeyeceksin-baglanmayacaksin aslinda.hele seni istemeyeni ondan once sen silip atacaksin hayatindan.kimse senden degerli degil canim hickimse!!!

kurtarmak için gururmu bile yok saydım benim yerimde başkası olsa çoktan bağırıp çağırıp çekip gitmişti.. ya canım aslında üzgün değilim daha iyi olacağımı düşünüyorum ama yinede bilmiyorum bu süreci nasıl atlatırım sen bu aşamada neler yaptın ?

hayırlısı olsun canım. belki sana destek yada yardımcı olamayacağım. ama yardımına ihtiyaç duyacağım kesin. belki bende sana başvururm o süreçte :)

gpfretto'm dur dur nereye kadar durayım. 2.5 yıl geçti boşa. daha kaç yıl kaybetmem lazım anlamak için?
kardelenssss bizde anlaşamıyoruz işte. ben boşanmaktan yanayım. ama ne boşanıyor nede kendini düzeltiyor.. bende böyle sürünüyorum işte.

hımm evet seninde zor bi durum bizde ben alttan aldığım için o anlaşamıyor aslında ..ben hep yapıcı olmaya çalışıyorum ama o nun umrunda değil ..sen ayrılmak istiyormusun peki ?

hımm evet seninde zor bi durum bizde ben alttan aldığım için o anlaşamıyor aslında ..ben hep yapıcı olmaya çalışıyorum ama o nun umrunda değil ..sen ayrılmak istiyormusun peki ?

bende alttan ala ala çok yıprandım. ama ona kalırsa onun bana yaptıkları saymakla bitmez ben ona hiçbişey yapmamışım. çetelesini bile tutmuş yani bana neler neler yapmış diye. e madem gözle görülmüyor bunlar farkedilmiyor neden kendimi yıpratayımki. saldım gittii.. ben kesinlikle ayrılmak istiyorum canım. ama ayrılmıyor o. bende anlaşmalı boşanma taraftarıyım. bakalım daha ne kadar sürecek böyle. yoksa kafamın attığı bir gün gidip vericem dilekçemi o olacak..

boşanmak için peki ispat lazımmı biliyormusunuz. mesela şahit falan?

bende alttan ala ala çok yıprandım. ama ona kalırsa onun bana yaptıkları saymakla bitmez ben ona hiçbişey yapmamışım. çetelesini bile tutmuş yani bana neler neler yapmış diye. e madem gözle görülmüyor bunlar farkedilmiyor neden kendimi yıpratayımki. saldım gittii.. ben kesinlikle ayrılmak istiyorum canım. ama ayrılmıyor o. bende anlaşmalı boşanma taraftarıyım. bakalım daha ne kadar sürecek böyle. yoksa kafamın attığı bir gün gidip vericem dilekçemi o olacak..

canım ya evet zor bir durum bi taraf hep verirken diğer taraftan hiçbişi almamak yani tek kişilik mücadele beyhude bir çabadan ibaret..boşanma süreci ile ilgili inan hiçbir fikrim yok ben zaten uğraşmıcam ne yapmak istiyorsa yapsın gitsin kendi açsın davayı filan ben zorluk çıkarmıcam dedim ona..ama şahit filan bunları bi araştırıyım öğrenince sana haber veririm canım..

canım ya evet zor bir durum bi taraf hep verirken diğer taraftan hiçbişi almamak yani tek kişilik mücadele beyhude bir çabadan ibaret..boşanma süreci ile ilgili inan hiçbir fikrim yok ben zaten uğraşmıcam ne yapmak istiyorsa yapsın gitsin kendi açsın davayı filan ben zorluk çıkarmıcam dedim ona..ama şahit filan bunları bi araştırıyım öğrenince sana haber veririm canım..

bu arada çalışıyormusun canım

gözlerim doldu ve bir damla yaş süzüldü... devamı yok çünkü iş yerindeyim... güçlüyüm ya kimsenin yanında ağlamam... kan kusar kızılcık serseti içtim derim...

yaşananlar çoğu zaman aynı herşey aynı değersizlik , herseyi yüklenmek.... ay yaz yaz bitmez simdi

benim 3 yasında bir kızım var sizlerden farkım... boşanacam ama onu düşünüyorum... burda yada hayatta karsılastığım olaylar var kızım bir kaç sene sonra baba özlemi duyarmı ... bizim bir artımız eşim kızıyla oynar gezer top park vs dir.

bir konu vardı kızım evlen benimde babam olsun diyormus ,ailece görüsselir birileriyle benim babam nerde diyormus... birde bir arkadasım bana gelmisti oda ayrılmıs ve oğlu vardı. oturup yiyor içiyoruz ve oradan 4 yasındaki oğlu pepeti teyze biliyormusun benimde babam var. içim acımıstı hem annesının hem benim o ortamda babayı hatırlatcak bir şey yokken çoçuk hatırlamıstı.

bir arkadas yazmısya keske önce bosansalardı diye ailesi için bende kızımın o babasının yanlıslarını gören yasa gelmesini istiyorum. belkide ondan anne bosan duymak istiyorum... simdi ayrılırsam onda bir özlem olarak hayal kalacak babası...

birde ben 2. çocugu istiyorum. yine kızım ve kendim için. ben bir öğretmenim. . eşimden sanki bir gün ayrılacağım eğer o değisirse tabi ayrılmam ama mümkün değil ve o gün geliirse çocuklarım ve ben bir aile olabilelim istiyorum. kimseye muhtaç olmadan. kardes özlemi olmasın istiyorum... sizce saçma mı bu düsünce

canım bilmiyorum ki bence o kadar da saçma değil. benim ablam boşandı ve bir çocuğu var. çocuk hep anne neden kardeşim yok benim herkesin var diye üzülüyor. ablam da boşanmış olsam da keşke iki tane olsalardı da birbirlerine destek olurlardı diyor. şimdi zamanında ikinciyi yapmadığına pişman. boşandıktan sonra bir veya iki çocuk fark etmez diyor. bilemiyorum ki.

kurtarmak için gururmu bile yok saydım benim yerimde başkası olsa çoktan bağırıp çağırıp çekip gitmişti.. ya canım aslında üzgün değilim daha iyi olacağımı düşünüyorum ama yinede bilmiyorum bu süreci nasıl atlatırım sen bu aşamada neler yaptın ?

ben bosandigim gun butun yuklerimden kurtuldum.sen calisiyor musun,yasin kac bilmiyorum ya da ailen ,arkadas cevren ne durumda?benim ailem bana hep destek oldu,sahip cikti.arkadaslarim desen hic yalniz birakmazlar.yanimda olamasalar telefonla konusuruz.bu surecte yalniz kalmaman gerek.yoksa hep gecmisle hesap kitap yapiyorsun ya da o simdi ne yapiyor,ne durumda merak icine giriyorsun.ben isime daha cok zaman ayiriyorum,arkadaslarimla vakit geciriyorum.2 yabanci dilim var bir tane daha olsun oyalanayim diye yabanci dil kursuna basladim vb...aslinda bunlar hep bahane biliyor musun?Allah benim icime oyle bir sogukluk verdi ki,degil ozlemek adini bile duymaya tahammul edemiyorum su an...

ailenin yanındamısın canım ?
Kaç yıllık evlisin, rabbim dayanma gücü versin

gpfretto'm dur dur nereye kadar durayım. 2.5 yıl geçti boşa. daha kaç yıl kaybetmem lazım anlamak için?
kardelenssss bizde anlaşamıyoruz işte. ben boşanmaktan yanayım. ama ne boşanıyor nede kendini düzeltiyor.. bende böyle sürünüyorum işte.

önünü göremediğin bir yolda yürümek neden ? herkes çektiğini bilir Allah yardımcın olsun kararın ne olursa olsun arkadaşım.

canim yaaa cok uzuldum senin icinde.yasayan bilir,anlar sizin halinizi.Allahima sukur bugunume sukur ben o ince cizgiyi gectim.inanin neden 5 yilimi heba ettim cok kiziyorum kendime coookkkkk.

canim bosanma gerekcen aldatma olacak ise kesinlikle karsi tarafin kusurlu oldugunu ispatlamalisin?esin anlasmali bosanmaya gider ise (evlilik birliginin temelinden sarsilmasi gerekcesi ile tek celsede bitiyor)ama esiniz anladigim kadari ile anlasmaliya yanasmiyor.o halde sizde siddetli gecimsizlik nedeniyle cekismeli bosanmaya gideceksiniz.ben bu konularda cok arastirdim bosanma oncesi.yapabilecegim birsey olursa yardimci olurum...

ben bosandigim gun butun yuklerimden kurtuldum.sen calisiyor musun,yasin kac bilmiyorum ya da ailen ,arkadas cevren ne durumda?benim ailem bana hep destek oldu,sahip cikti.arkadaslarim desen hic yalniz birakmazlar.yanimda olamasalar telefonla konusuruz.bu surecte yalniz kalmaman gerek.yoksa hep gecmisle hesap kitap yapiyorsun ya da o simdi ne yapiyor,ne durumda merak icine giriyorsun.ben isime daha cok zaman ayiriyorum,arkadaslarimla vakit geciriyorum.2 yabanci dilim var bir tane daha olsun oyalanayim diye yabanci dil kursuna basladim vb...aslinda bunlar hep bahane biliyor musun?Allah benim icime oyle bir sogukluk verdi ki,degil ozlemek adini bile duymaya tahammul edemiyorum su an...

ya arkadaşım seni bana Allah mı gönderdi ya yazdıkların beni motive etti açıkcası işte bendeki sorun buydu.. sonra ne yaparım diye bi işim var üni.mezunuyum sosyal biriyim (evlendiğimden beri değilim) nasıl unuturum diye yada bi daha sevebilirmiyim v.b. ama aklıma şunu getiriyorum o bana hakettiğim gibi davranmıyo ne yapsam yaranamıyorum hep bi kusur buluyo ağzından tatlı bi söz çıkmıyor hayatıma bi şey katmıyo ne uğraşıyorsun diyorum kendime.bu arada çok sağlam dostluklarım ve süper bi ailem var biliyorum bu dönemde beni yalnız bırakmıcaklar..

ya arkadaşım seni bana Allah mı gönderdi ya yazdıkların beni motive etti açıkcası işte bendeki sorun buydu.. sonra ne yaparım diye bi işim var üni.mezunuyum sosyal biriyim (evlendiğimden beri değilim) nasıl unuturum diye yada bi daha sevebilirmiyim v.b. ama aklıma şunu getiriyorum o bana hakettiğim gibi davranmıyo ne yapsam yaranamıyorum hep bi kusur buluyo ağzından tatlı bi söz çıkmıyor hayatıma bi şey katmıyo ne uğraşıyorsun diyorum kendime.bu arada çok sağlam dostluklarım ve süper bi ailem var biliyorum bu dönemde beni yalnız bırakmıcaklar..

kardelensss benim koca bozuntusu ortaokul mezunuydu.32 yasinda hala bir kariyeri yok.ana-abi agzina bakan ortalik mali.kim nereye cekistirse gider.(tek benim yolumda benle beraber gitmedi adam)ben cok sukur hatiri sayilir bir sirkette yonetici pozisyonundayim.ekmegimi tastan cikartirim.oldukca da guzel bir bayanim.simdi bunlari yaziyorum neden???ben evliyken adama odaklanmisim.koru korune,kosulsuz sevmisim.siddeti bile normal gormusum dusun!!!Allahim nasil kiziyorum hala kendime.(esek miyim ya ben)kadinim kadin!!!!ne ailemi dogru durust ziyaret edebildim,ne arkadaslarimla gorusebildim.adami dunyamin merkezi yaptim.karsiliginda ben ne gordum.kadinlik ruhumu oksayacak tek kelime mi cikti agzindan,basim goklere mi degdi???yok kardesim...Valla agzimin icine bakan erkekler var affedersin.ben hic umutsuz degilim gelecekten.kimse vazgecilmez degil,onun hakkinda unutmayacagim sey ise;bana yasattigi haksizliklar.sevgi coktan bitti gitti zaten.oyle bir seversin-sevilirsin ki sen bile inanamazsin.ben sunu dusunuyorum simdi;bu ayrilik belki de benim ruh esimi bulmamda vesile olacaktir.Hersey ALLAH'tan!!!Rabbim hayirli insanlarla karsilastirsin.

kardelensss benim koca bozuntusu ortaokul mezunuydu.32 yasinda hala bir kariyeri yok.ana-abi agzina bakan ortalik mali.kim nereye cekistirse gider.(tek benim yolumda benle beraber gitmedi adam)ben cok sukur hatiri sayilir bir sirkette yonetici pozisyonundayim.ekmegimi tastan cikartirim.oldukca da guzel bir bayanim.simdi bunlari yaziyorum neden???ben evliyken adama odaklanmisim.koru korune,kosulsuz sevmisim.siddeti bile normal gormusum dusun!!!Allahim nasil kiziyorum hala kendime.(esek miyim ya ben)kadinim kadin!!!!ne ailemi dogru durust ziyaret edebildim,ne arkadaslarimla gorusebildim.adami dunyamin merkezi yaptim.karsiliginda ben ne gordum.kadinlik ruhumu oksayacak tek kelime mi cikti agzindan,basim goklere mi degdi???yok kardesim...Valla agzimin icine bakan erkekler var affedersin.ben hic umutsuz degilim gelecekten.kimse vazgecilmez degil,onun hakkinda unutmayacagim sey ise;bana yasattigi haksizliklar.sevgi coktan bitti gitti zaten.oyle bir seversin-sevilirsin ki sen bile inanamazsin.ben sunu dusunuyorum simdi;bu ayrilik belki de benim ruh esimi bulmamda vesile olacaktir.Hersey ALLAH'tan!!!Rabbim hayirli insanlarla karsilastirsin.su an var ya bana deseler adam kopek gibi pisman,elini ayagini opecek,donmezsen dunya yerle bir olacak;inan bana feristahi gelse elimin tersi ile iterim herkesi.ben gec bile kaldim bosanmak icin,simdi ki aklim olsa tek bir an dusunmezdim.

kardelensss benim koca bozuntusu ortaokul mezunuydu.32 yasinda hala bir kariyeri yok.ana-abi agzina bakan ortalik mali.kim nereye cekistirse gider.(tek benim yolumda benle beraber gitmedi adam)ben cok sukur hatiri sayilir bir sirkette yonetici pozisyonundayim.ekmegimi tastan cikartirim.oldukca da guzel bir bayanim.simdi bunlari yaziyorum neden???ben evliyken adama odaklanmisim.koru korune,kosulsuz sevmisim.siddeti bile normal gormusum dusun!!!Allahim nasil kiziyorum hala kendime.(esek miyim ya ben)kadinim kadin!!!!ne ailemi dogru durust ziyaret edebildim,ne arkadaslarimla gorusebildim.adami dunyamin merkezi yaptim.karsiliginda ben ne gordum.kadinlik ruhumu oksayacak tek kelime mi cikti agzindan,basim goklere mi degdi???yok kardesim...Valla agzimin icine bakan erkekler var affedersin.ben hic umutsuz degilim gelecekten.kimse vazgecilmez degil,onun hakkinda unutmayacagim sey ise;bana yasattigi haksizliklar.sevgi coktan bitti gitti zaten.oyle bir seversin-sevilirsin ki sen bile inanamazsin.ben sunu dusunuyorum simdi;bu ayrilik belki de benim ruh esimi bulmamda vesile olacaktir.Hersey ALLAH'tan!!!Rabbim hayirli insanlarla karsilastirsin.su an var ya bana deseler adam kopek gibi pisman,elini ayagini opecek,donmezsen dunya yerle bir olacak;inan bana feristahi gelse elimin tersi ile iterim herkesi.ben gec bile kaldim bosanmak icin,simdi ki aklim olsa tek bir an dusunmezdim.

ya süpersin yA yok benimkinin kariyeri var oda üni.mezunu kimsenin ağzına bakmaz kendi bildiğini okur.30 yaşında kendisi bende diyorum 2 yıl çıktık sonrarada evlendik zaten..çok kıskanç..şiddet küfür içki kumar v.b. kötü alışkanlıkları yok ...işte ters bi adam duygularını göstermez beni çok eleştirir.daha 1 yıl olmadı ama alışamadım diyor. bu yüzdende ayrılcak bende tamam ayrılalım dedim böyle yani..

ya süpersin yA yok benimkinin kariyeri var oda üni.mezunu kimsenin ağzına bakmaz kendi bildiğini okur.30 yaşında kendisi bende diyorum 2 yıl çıktık sonrarada evlendik zaten..çok kıskanç..şiddet küfür içki kumar v.b. kötü alışkanlıkları yok ...işte ters bi adam duygularını göstermez beni çok eleştirir.daha 1 yıl olmadı ama alışamadım diyor. bu yüzdende ayrılcak bende tamam ayrılalım dedim böyle yani..

canim benim sebeplerimbenim icin kesinlikle bosanma nedeniydi.hicbir gelecek goremiyordum o adamla.seninki de yasini basini almis.kiskanc diyorsun;olacak tabii guzelim.duygularini gostermez diyorsun;kimi insan sevgisini icinde yasar,gosteremez.dedigi gibi evlilige adapte olamamistir belki.nicin biraz zaman tanimiyorsun esine?kendi haline birak biraz.izin ver esine.tabii ne yasadigini sen bilirsin tatlim,kocani senden iyi bilecek degilim.ama bence biraz sebat etmelisin.

Back
X