iki kişilik birliği tek başıma sırtlamaktan yorulduğum için boşandım...!

canim benim sebeplerimbenim icin kesinlikle bosanma nedeniydi.hicbir gelecek goremiyordum o adamla.seninki de yasini basini almis.kiskanc diyorsun;olacak tabii guzelim.duygularini gostermez diyorsun;kimi insan sevgisini icinde yasar,gosteremez.dedigi gibi evlilige adapte olamamistir belki.nicin biraz zaman tanimiyorsun esine?kendi haline birak biraz.izin ver esine.tabii ne yasadigini sen bilirsin tatlim,kocani senden iyi bilecek degilim.ama bence biraz sebat etmelisin.

canım benim ya evet doğru söylüyorsunda şiştim artık alttan ala ala bu durum 2,5 aydır böyle bu.daha kaç ay beklemeliyim peki ?

kardelensss benim koca bozuntusu ortaokul mezunuydu.32 yasinda hala bir kariyeri yok.ana-abi agzina bakan ortalik mali.kim nereye cekistirse gider.(tek benim yolumda benle beraber gitmedi adam)ben cok sukur hatiri sayilir bir sirkette yonetici pozisyonundayim.ekmegimi tastan cikartirim.oldukca da guzel bir bayanim.simdi bunlari yaziyorum neden???ben evliyken adama odaklanmisim.koru korune,kosulsuz sevmisim.siddeti bile normal gormusum dusun!!!Allahim nasil kiziyorum hala kendime.(esek miyim ya ben)kadinim kadin!!!!ne ailemi dogru durust ziyaret edebildim,ne arkadaslarimla gorusebildim.adami dunyamin merkezi yaptim.karsiliginda ben ne gordum.kadinlik ruhumu oksayacak tek kelime mi cikti agzindan,basim goklere mi degdi???yok kardesim...Valla agzimin icine bakan erkekler var affedersin.ben hic umutsuz degilim gelecekten.kimse vazgecilmez degil,onun hakkinda unutmayacagim sey ise;bana yasattigi haksizliklar.sevgi coktan bitti gitti zaten.oyle bir seversin-sevilirsin ki sen bile inanamazsin.ben sunu dusunuyorum simdi;bu ayrilik belki de benim ruh esimi bulmamda vesile olacaktir.Hersey ALLAH'tan!!!Rabbim hayirli insanlarla karsilastirsin.su an var ya bana deseler adam kopek gibi pisman,elini ayagini opecek,donmezsen dunya yerle bir olacak;inan bana feristahi gelse elimin tersi ile iterim herkesi.ben gec bile kaldim bosanmak icin,simdi ki aklim olsa tek bir an dusunmezdim.

bebeimm sana hayranımm yaa :))
bu kadar güçlü olman ne güzell.....kızımmm ben nasıl senin gibi olucam ki....:31:

bebeimm sana hayranımm yaa :))
bu kadar güçlü olman ne güzell.....kızımmm ben nasıl senin gibi olucam ki....:31:

alya sen beyninde bitiremiyorsun canim.oysa yasadiklarin gun gibi ortada...keske kalp gozunle gormeyi biraksan artik birseyleri.donersen yasayacaklarini adin gibi biliyorsun.bu arada ne yaptin dun davani actin mi?sen ondan haber ver.ben sana ne dil doksem sen hala gel-gitlerdesin.

yok tatlım yaa ekine yazdım..bende eşimden ayrılmak istiyorumm...ama o peşimi bırakmıyor............:19:

birak pesimi birakmiyor bahanelerini.bir seninki mi yapiyor saniyorsun tatlim?tutustu simdi o...senin kararli oldugunun farkina vardi.ne yapacakti?tabii kuzu olacak.nerde o yanindayken ki aslan kesilmeleri :)

alya sen beyninde bitiremiyorsun canim.oysa yasadiklarin gun gibi ortada...keske kalp gozunle gormeyi biraksan artik birseyleri.donersen yasayacaklarini adin gibi biliyorsun.bu arada ne yaptin dun davani actin mi?sen ondan haber ver.ben sana ne dil doksem sen hala gel-gitlerdesin.

ya valla ekin çok güçlü bir karekter.. ama ekinim sana en son yazmıştım 2.5 aydır bölekaç ay daha sabretmem gerekiyor

ya valla ekin çok güçlü bir karekter.. ama ekinim sana en son yazmıştım 2.5 aydır bölekaç ay daha sabretmem gerekiyor

kardelensss canim bunun zamanla bir ilgisi yok.bunun kisi ile alakasi var.neyin degismesini bekliyorsunuz?adam degismeyecek bunu kafaniza sokun...simdiki aklim olsa tum samimiyetimle soyluyorum degil 5 yil 5 saniye beklemezdim.keske kotu gunlerimde oldugum zamanlar buraya uye olsaydim.olsaydim da gorseydim bosanmis guclu kadinlarin yazdiklarini.akil veren olsaydi.

birak pesimi birakmiyor bahanelerini.bir seninki mi yapiyor saniyorsun tatlim?tutustu simdi o...senin kararli oldugunun farkina vardi.ne yapacakti?tabii kuzu olacak.nerde o yanindayken ki aslan kesilmeleri :)

canım avukat dün açıcaktı davayı ama ben bi daha konuşmadım onunla ne oldu bilmiyorum yani.
sen ve ailem çok haklısnız ama ben sen demişsin ya bi yerde Allah içime soğukluk verdi diee bana vermedi ki ben o kadar şey yaşadım ama hala onu düşünüyorum anlamadım yanı..bugun bize gitmiş yine babamla konuşmak istiyor...

canım avukat dün açıcaktı davayı ama ben bi daha konuşmadım onunla ne oldu bilmiyorum yani.
sen ve ailem çok haklısnız ama ben sen demişsin ya bi yerde Allah içime soğukluk verdi diee bana vermedi ki ben o kadar şey yaşadım ama hala onu düşünüyorum anlamadım yanı..bugun bize gitmiş yine babamla konuşmak istiyor...

o zaman tekrar deneyeceksin alyacim.doneceksin kocana.3 ay 5 ay sonra olmadi 1-2 sene sonra yine ayni seyleri yasadiginda bu kez noktayi koyacaksin.ama seninn ortada bir aile faktorun var.bunu ciddi anlamda dusunmelisin...

canım yeni hayatında daha mutlu olucaksın inan buna .sıkıntılı bir evliliktense bekarlık çok çok güzeldir .hem başka biri olur ilerde seni hak eden değer veren biri çıkacaktır .sen güçlü bir kadınsın yorumlarından çok belli.

o zaman tekrar deneyeceksin alyacim.doneceksin kocana.3 ay 5 ay sonra olmadi 1-2 sene sonra yine ayni seyleri yasadiginda bu kez noktayi koyacaksin.ama seninn ortada bir aile faktorun var.bunu ciddi anlamda dusunmelisin...

evett aile faktörüm varr büyük ve en önemli faktör...napayım kulaklarımı tıkıcam eşimin sölediklerineeeee ağlıcam sızlıcam ama dayancam napayım...ailem şuan arkamdayken yapıcam bunu....umarım en kısa zamanda peşimi bırakır....bende sağlıklı düşünebilirim

canım yeni hayatında daha mutlu olucaksın inan buna .sıkıntılı bir evliliktense bekarlık çok çok güzeldir .hem başka biri olur ilerde seni hak eden değer veren biri çıkacaktır .sen güçlü bir kadınsın yorumlarından çok belli.

saoll canıımcımm..ama inan güçlü biri deilim benn bana diyosan tabii :)

evett aile faktörüm varr büyük ve en önemli faktör...napayım kulaklarımı tıkıcam eşimin sölediklerineeeee ağlıcam sızlıcam ama dayancam napayım...ailem şuan arkamdayken yapıcam bunu....umarım en kısa zamanda peşimi bırakır....bende sağlıklı düşünebilirim

alya pesini birakacagini saniyorsan yaniliyorsun.aileni de uzuyorsun bu kararsizliginla.ben onlar icin bile uzulmeye basladim canim yaaa.

alya pesini birakacagini saniyorsan yaniliyorsun.aileni de uzuyorsun bu kararsizliginla.ben onlar icin bile uzulmeye basladim canim yaaa.

TATLIM evet bunun farkındayımmm ama ne yapayım sen söylee..bende bana bunca şey yaşatan adımı hayatımdan silip atayım istemezmiyimm sanıyorsun ama yapamıyorummmmmmm yapmaya çalışçam başka yolu yok.....

TATLIM evet bunun farkındayımmm ama ne yapayım sen söylee..bende bana bunca şey yaşatan adımı hayatımdan silip atayım istemezmiyimm sanıyorsun ama yapamıyorummmmmmm yapmaya çalışçam başka yolu yok.....

sen kararsız mısın canım boşanıp boşanmamakta ?

sen kararsız mısın canım boşanıp boşanmamakta ?

ACABA düzelir mi diye düşünüyorum sadece canım..hani ağlayıp sızlıyor ya içim acıyo onaa..gerçi ben ağlarken o bana acımıyordu ama kahretsin ki ben acıyorum hemen yumuşuyorummmmmm

jovana bircok konudaki yorumlarimizda birebir ayni fikirleri tasidigimizi dusunuyorum.guzel dileklerin icin tesekkurler canim.Rabbim hayirli insanlarla karsilastirsin.gercekten oldukca sıkıntılı bir evlilikti benimkisi...

Back
X