kardelensss benim koca bozuntusu ortaokul mezunuydu.32 yasinda hala bir kariyeri yok.ana-abi agzina bakan ortalik mali.kim nereye cekistirse gider.(tek benim yolumda benle beraber gitmedi adam)ben cok sukur hatiri sayilir bir sirkette yonetici pozisyonundayim.ekmegimi tastan cikartirim.oldukca da guzel bir bayanim.simdi bunlari yaziyorum neden???ben evliyken adama odaklanmisim.koru korune,kosulsuz sevmisim.siddeti bile normal gormusum dusun!!!Allahim nasil kiziyorum hala kendime.(esek miyim ya ben)kadinim kadin!!!!ne ailemi dogru durust ziyaret edebildim,ne arkadaslarimla gorusebildim.adami dunyamin merkezi yaptim.karsiliginda ben ne gordum.kadinlik ruhumu oksayacak tek kelime mi cikti agzindan,basim goklere mi degdi???yok kardesim...Valla agzimin icine bakan erkekler var affedersin.ben hic umutsuz degilim gelecekten.kimse vazgecilmez degil,onun hakkinda unutmayacagim sey ise;bana yasattigi haksizliklar.sevgi coktan bitti gitti zaten.oyle bir seversin-sevilirsin ki sen bile inanamazsin.ben sunu dusunuyorum simdi;bu ayrilik belki de benim ruh esimi bulmamda vesile olacaktir.Hersey ALLAH'tan!!!Rabbim hayirli insanlarla karsilastirsin.su an var ya bana deseler adam kopek gibi pisman,elini ayagini opecek,donmezsen dunya yerle bir olacak;inan bana feristahi gelse elimin tersi ile iterim herkesi.ben gec bile kaldim bosanmak icin,simdi ki aklim olsa tek bir an dusunmezdim.