• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iki konu birden ..

Onceden de sevgilim ken esim cezaevine grmisti burda herkes ondan bi halt olmaz bilmem ne diye demediklerini birakmiyorlardi smdi herkes onu ovuyor burdan haksz ciktiklari icin hepsi ne kaba tabrle kapak olsun diyorum .
Bnde yarin kursa basliyorum Kafam dagilir insallah
Ben o kadar eski konularını bilmiyorum.Cezaevinden falan haberim yok.Son konularını biliyorum sadece ona göre yorum yapıyorum.Kimseye kapak olacak bir durum yok burda kimse kocanı tanımaz seni tanımaz,insanlar fikirlerini yazmışlar,yanlış düşünmüş olabilirler bu doğal bir şey.Madem kocan sana karşı iyi,bak kapak olsun bile diyorsun herkese,ee ne istiyorsun adamdan o zaman? Niye bu kadar bunaltıyorsun? Sanki keyfine mi ilgilenmiyor,para kazanıyor adam para.Çalışmanın ne demek olduğunu,zorluğunu biliyor musun? İş bul çalış,yorgun gel eve o zaman kocana hak vericeksin.

Kusura bakmayin ama nasi bir dusunce yapiniz var sizin? Sehirde baska park kalmadigindan degildir elbet, belki adam dusundu dusundu abimde burda tanistirmisti bende orayi ayarkayim doye dusundu.Bunda ne var, yada orasi guzel bir yermis begenmis ki o da orayi ayarlamis.

Evin gecimi esinizin uzerinde.İsleri yolunda gitmiyorsa boyle davranmasi normal.Biraz idare edin.Ya bir is bulun tada halk egotime falan baslatin cok faydasini gorursunuz.

E adam çalışmasın mı ne istiyorsun :KK51: ayrıca tanışma yeri ne kadarda komik bi konu tapusunumu aldınız oranın :KK14:

Hayır kaynı bildigu halde götürüyorsa var bi is. Ben hic de suçlu bulmadım bu bayanı. Bence kast var. 1. Mesele ise vakit geçirmek istiyor sevdiği ile. Nu kadar basit. Yani kadın NORMAL

Şaka gibi! Kayniniz sizin sevgiliyken gittiği yere gitti diye ozentimi oldu?!
Nasıl böyle dusunursunuz!
Orası sizin tapulu malinizmi!
Esinizin çalışma durumuna gelince;
Şukredin ki çalışıyor ya çalışmayıp tembel tembel evde oturan evine bakmayan bi koca olsaydı!?
Neyse siz bu küçük şeyleri dert edeceğinize bi iş yada kurs yazılıp kafanizi dagitin.

Onceden de sevgilim ken esim cezaevine grmisti burda herkes ondan bi halt olmaz bilmem ne diye demediklerini birakmiyorlardi smdi herkes onu ovuyor burdan haksz ciktiklari icin hepsi ne kaba tabrle kapak olsun diyorum .
Kspak olsun mu :70: :70: kızşar nasılda haksız çıktınız ama özenilen herkesin kıskandığı bir çiftler ama kocası kendisiyle ilgilenmiyor nedense hep iş hep iş :KK14:

Yoğun çalışıyorsa ve işini oturtmaya çalışıyorsa şuan ki mesafeniz normal.
Eşinize zaman tanıyın.
Bu süre zarfında hiç üstüne düşmeyin.
Arada küçük sürprizler yapın ona.
Bu zaman içerisinde de mutlaka bir hobi edinin.
Başınızı çok kalabalık yapın ki :) eşiniz dert yansın.

Özenti konusunda ise eşiniz yanlış düşünmüş oldukça.
Orayı güzel bulmuşlardır gitmişlerdir.
Belki akıllarına bile gelmiyordur .

Velev ki sizin dediğiniz gibi olsun; bunu konuşmaya bile değmez.

kız sen ayazsın degıl mı???

yazık gunah senın öz ablan aglayıp dert yanıyordu buralarda mılletı kıskanacagına otur aılene affettır kendını

Mantiksiz olmuş biraz esiniz ilgisizse bisey diyemem diger konulari okumadim ama is güc oldumu erkeklee fazla düsünceli oluyorlar esimden biliyorum elimden geldigince rahatlatip kafasink dagitmaya calisirim.
Ama ayni yere gtme olayina gelince konu acmaya degicek bisey bile degil bence hoslarina gtmis veya yakinlarindaki yere herzaman gitme imkani olduklari icin bi degisiklik yapip gitmek istemis olablrler simdi sen burda orayi anlattin diye bizde gtsek bizdemi özenti olucaz ergence bi düsünce olrdu bence.

yazık gunah senın öz ablan aglayıp dert yanıyordu buralarda mılletı kıskanacagına otur aılene affettır kendını

Ne affetmesinden bahsediyorsun ailem esime bayiliyor suan. Babam ovuyor hep yuzune karsi sevdigini soyluyor . . Ablmlada sorunlari yok annm oglumda oglum diyor . Demekki insafszca yorumlara gerek yokmus

Öz babası ne alaka? Konu sahibi 2.üyelik falan mı?

Evet öyle . Esim eskiden cezaevine grmisti . Ablmda konu acip aglanmisti . Smdi ablam dahil ailem esimi cok seviyorlar burda herkes cok pisman olcaksn cezaevine giren is bulamaz bilmemne yagdiriyorlardi hersey tam tersi oldu goruldugu uzere esim cok caliskan 3 is birden yapiyor . Isten dolayi bnle ilgilenemiyor diye dert ysniyorum Evet ama ne kariyi kiza bakar ne serserilik yapar ne sigara icer ne kumar oynar ne de beni Dover . Ailemle oldugumdan Daha rahatim esimde cok seviyorum . Ama herkes tersini iddia edip is bulamaz serserilik ya par evlen 1 yil gecsin öyle gel dediler 1 yil gecti smdi polemik olmasin diye konu acmadm bna konu ac o zmn demslerdi . Smdi haksz ciktilar sayfalarca baska seyler bulmaya calisip hakli cikmsya calisacaklar o yuzden hic o taraflara giremiycem

Son düzenleme:
Back
X