- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
bence acilen bir kursa yazıl
kendini çevreni eşini herkesi tırım tırım tırmaladın
Yarin kursum basliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence acilen bir kursa yazıl
kendini çevreni eşini herkesi tırım tırım tırmaladın
Öz babası ne alaka? Konu sahibi 2.üyelik falan mı?
Ayrica daha dun annmdeydim ;:)esim ben annem babam mangal yaptik beraber . Dusuncen icin sagol yinede ..
bılmıyorum hatırlar mısın bi ara ayaz vardı erkek arkadası uyusturucu falan kullanıyordu hapse girecektı ablası baska uyelıkle defalarca buraya konu açtı en son kaçmıştı o işte. hapis falan deyince tanıdım
Ne uyusturucusu ya ole bisey yok yaralamaydi o da 30 yandada iki sarhos adam 18 yasndayken esime saldrmslar o da kndini korumk icn yaralannca yaralams uyusturucu nerden cikti .
senin ailen farklı bir şehırdeydı banane ben ne düşünücem ablan yazık son çare buralarda çözüm arıyordu kendine
ablandan.
Ee o zaman sorun ne? Madem mutluysan,eşin bu kadar iyi bir insansa adama neden böyle yapıyorsun? Biraz rahat huzur ver,adam çalışıyor,iş hayatı zor,yorucu anlayış göster.Şurada ki konulara bir bak.İnsanlar eşlerinden neler çekiyor,ne sorunlar yaşıyor ağzımız açık okuyoruz bazen.Sen çalışmıyorsun evinde rahatsın,kocan getiriyor sen yiyorsun,çalışkan bir eşin var,yukarıda bir sürü iyi özelliğini saydın yazmama gerek yok.Birazda ilgisiz oluversin bir süre ne olur? Keyfinden yapmıyor ki adam bunu.Biraz zaman tanı işleri yerine otursun,düzelir elbet.Sende kendine uğraşacak şeyler bul.Sürekli evdesin,enerjin tam adama sarıyorsun o yüzden.O senle bir olamaz ki.Sabahın köründe işe gidiyor,akşam yorgun geliyor,sen uykunu almışsın,yorulmamışsın,nasıl senin gibi olmasını bekliyorsun? Bak bu kadar dır dır yaparsan,memnuniyetsiz olursan eşini kendinden soğutursun,sana tüm samimiyetimle söylüyorum bunu,bir tavsiye olarak al,kesinlikle seni üzmek için söylemiyorum.Gerçekten böyle yapmaya devam edersen kendinden soğutacaksın,kaçıncı oldu bunu söylüyorum sana her konuda,böyle yapma,adamın pilini bitirme çene yapa yapa.Evet öyle . Esim eskiden cezaevine grmisti . Ablmda konu acip aglanmisti . Smdi ablam dahil ailem esimi cok seviyorlar burda herkes cok pisman olcaksn cezaevine giren is bulamaz bilmemne yagdiriyorlardi hersey tam tersi oldu goruldugu uzere esim cok caliskan 3 is birden yapiyor . Isten dolayi bnle ilgilenemiyor diye dert ysniyorum Evet ama ne kariyi kiza bakar ne serserilik yapar ne sigara icer ne kumar oynar ne de beni Dover . Ailemle oldugumdan Daha rahatim esimde cok seviyorum . Ama herkes tersini iddia edip is bulamaz serserilik ya par evlen 1 yil gecsin öyle gel dediler 1 yil gecti smdi polemik olmasin diye konu acmadm bna konu ac o zmn demslerdi . Smdi haksz ciktilar sayfalarca baska seyler bulmaya calisip hakli cikmsya calisacaklar o yuzden hic o taraflara giremiycem
Ay öz ablası demişsin pardon,ben babası okumuşum![]()
nerden biliyorsun daha önce gitmediklerini? gittiklerinde sana haber mi verecekler? ayrıca diyelim ki ilk kez gittiler sana ne? siz orda tanıştınız diye oraya gidemezler mi?Daha once gttikleri yer degil evleerine cok uzak bi yer
Ee o zaman sorun ne? Madem mutluysan,eşin bu kadar iyi bir insansa adama neden böyle yapıyorsun? Biraz rahat huzur ver,adam çalışıyor,iş hayatı zor,yorucu anlayış göster.Şurada ki konulara bir bak.İnsanlar eşlerinden neler çekiyor,ne sorunlar yaşıyor ağzımız açık okuyoruz bazen.Sen çalışmıyorsun evinde rahatsın,kocan getiriyor sen yiyorsun,çalışkan bir eşin var,yukarıda bir sürü iyi özelliğini saydın yazmama gerek yok.Birazda ilgisiz oluversin bir süre ne olur? Keyfinden yapmıyor ki adam bunu.Biraz zaman tanı işleri yerine otursun,düzelir elbet.Sende kendine uğraşacak şeyler bul.Sürekli evdesin,enerjin tam adama sarıyorsun o yüzden.O senle bir olamaz ki.Sabahın köründe işe gidiyor,akşam yorgun geliyor,sen uykunu almışsın,yorulmamışsın,nasıl senin gibi olmasını bekliyorsun? Bak bu kadar dır dır yaparsan,memnuniyetsiz olursan eşini kendinden soğutursun,sana tüm samimiyetimle söylüyorum bunu,bir tavsiye olarak al,kesinlikle seni üzmek için söylemiyorum.Gerçekten böyle yapmaya devam edersen kendinden soğutacaksın,kaçıncı oldu bunu söylüyorum sana her konuda,böyle yapma,adamın pilini bitirme çene yapa yapa.
Hiç hatırlayamadım canım ya,belki hiç görmemiş olabilirim konuyu ya da unutmuş olabilirim,bilemiyorum.bılmıyorum hatırlar mısın bi ara ayaz vardı erkek arkadası uyusturucu falan kullanıyordu hapse girecektı ablası baska uyelıkle defalarca buraya konu açtı en son kaçmıştı o işte. hapis falan deyince tanıdım
Hey Allahım,ne alem bir kadınsın ya bazen sinirleniyorum,bazen güldürüyorsunTmm peki haklsn gerckten pozitif bir enerjin var . Sizi sevdim gercekten . Yarin kursum basliyor . Bu memnuniyetszligimide yenecegim bir sekilde
gerçekten isabetli bir seçimYarin kursum basliyor
Ayrica daha dun annmdeydim ;:)esim ben annem babam mangal yaptik beraber . Dusuncen icin sagol yinede ..
Hey Allahım,ne alem bir kadınsın ya bazen sinirleniyorum,bazen güldürüyorsunHep böyle diyorsun ama bakalım bu sefer kaç gün dayanacaksın,geçen konunda da kursa başlayacağım diyordun,başla artık biraz üstünde ki enerji gitsinde adamı rahat bırak
Sabah erken kalk bir de,uykun düzenli olsun.Hatta spor falan yapsana sen.Bir spor salonuna yazıl ya da koşu falan yap olmaz mı?
Hey Allahım,ne ın ya bazen sinirleniyorum,bazen güldürüyorsunHep böyle diyorsun ama bakalım bu sefer kaç gün dayanakalacagim konunda da kursa başlayacağım diyordun,başla artık biraz üstünde ki enerji gitsinde adamı rahat bırak
Sabah erken kalk bir de,uykun düzenli olsun.Hatta spor falan yapsana sen.Bir spor salonuna yazıl ya da koşu falan yap olmaz mı?
Sabah 7 de kalk,yürüyüşe çık temiz hava al ondan sonra eve gel kendine kahvaltı hazırla kahvaltını yap.Ondan sonra kendine bir kahve yap,geç tv karşısına tv izle ya da kitap oku,film izle.Sonra yemek yapıyorsan yemek yap,temizlik yapıyorsan temizlik yap,evde oyalanacak şeyler bul kendine.Canın sıkılırsa git bir avm ye mağazaları dolaş,yemek ye,sinemaya gir vakit geçir.Hem canın sıkılmaz,hem de biraz yorulursun.Akşamda gir eşinin yanına erkenden uyu onunla birlikte.Çok geç saate kadar oturursan geç uyanırsın,sonra hemen akşam olur,can sıkıntısından eşine sararsın yine.Sende bir iş bulsan çalışsan,yorulsan görürüm o zaman seni,çene yapmaya halin kalmaz.Eşine bile hadi ben uyumaya gidiyorum,iyi geceler sana dersin bırakırsın salonda adamıkursun baslamasini bekliyordumyarin 7 de kalkacagimm yarin basliyor :) spor smdilik dsunmuyorum kurstan sonrada dukkana gderim diyorum :) enerjim genc oldugum icin olablir :)) 20 yasndaym
Selamm kizlar yine beni suclu bulabilirsiniz ama Ben yazmak istiyorum .
Dukkan acti esim 2 is de ekler is yapiyor . Araba alim satim dukkani bu . Bu aralar isler cok durgun . Esim haftasonuda calisiyor . Hemde hhafta sonu daha cok calisiyor hic gorusemiyoruz dukkana gel diyordu ben beraber otururuz diye dukkan a gdiyorm bu sefer de o dukkndan gdiyor baska islere sen otur diyor yine gorusemiyoruz eve 1 2 saat geliyor . Benle ugrasma rahat birak biraz diyor surekli is dsunuyor . Resmen ayri evler de yasayan 2 insan olduk .
Bunalimda is dsunmkten beni unuttu evini unuttu kendini bile unuttu . Cok uzuluyorum cunku gerckten esimle vakit gecreblmek istiyorum .