- 20 Mayıs 2021
- 241
- 174
- 23
- Konu Sahibi saturnun halkasi
HahahahaBir de bunun "iki lafından biri çocuğu olan" versiyonu var.
Yarışırlar.
Siz de bir yandan kendi sevgilinizi anlatın, kimse kimseyi dinlemesin ne diyelim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HahahahaBir de bunun "iki lafından biri çocuğu olan" versiyonu var.
Yarışırlar.
Siz de bir yandan kendi sevgilinizi anlatın, kimse kimseyi dinlemesin ne diyelim.
Migrenimin de olmasi peki9.sınıfta yani lise 1 de tanıştığım ve hemen kanka olduğum bir arkadaşım vardı. Sağolsun o da böyle sürekli erkek arkadaşını anlatır dururdu. Lise bitti ünv bitti biz hala telefonda olsun buluşunca olsun onun erkek arkadaşlarını konuştuk. Taki evlenene kadar. Kendisi evlendi ve bir daha benimle görüşmedi.
Vel hasıl kıçna tekmeyi vur yoksa yıllarca dinlersin sana kalan sadece bir migren ağrısı olur bacım.
Bu da denenebilir evet teşekkür ederim :)Ben olsam direkt söylerdim ama kırılır demişsiniz, şey deyin bence artık arkadaşlığımız sadece ilişkilerimiz hakkında gibi oldu bu beni üzüyor kendimizi biraz bu konularda frenlesek mi gibi. Nazar değer demeye korkarım ben bir şey olsa aha senin nazarın değdi diye cırlar çünkü :d
Bir de bunun "iki lafından biri çocuğu olan" versiyonu var.
Yarışırlar.
Giderek evriliyor işte, sevgilisi, kocası, çocuğu....bunun "iki lafından biri kocası olan" versiyonu ile artırıyorum. Bir arkadaşım evlendikten sonra her soruya "evliyim" ile cevap veriyordu.
Herhangi biri: x nasılsın?
x: evliyim, oturuyorum
x: evliyim iyiyim işte
Yine x: ben şakalara daha fazla gülerim çünkü evliyim(??)
Gibi gibi. Bıktırmıştı![]()
Bir çifte nazar ettiğiniz senaryosunu sonuçlarıyla anlatın. Nazara gelebileceğinden korkar belkiMigrenimin de olmasi peki![]()
Güzel şeyleri anlatma nazar değer de belki gaza gelip anlatmazKızlar benim bi arkadaşım vardı. Bu kızın iki lafından biri sevgilisi. Çok yakın bi arkadaşım olduğu için tersleyemiyorum da ama gerçekten onun sevgilisini dinlemekten içim dışıma çıktı. Yani kendi sevgilimi onunki kadar iyi tanımıyorumdur. Kısa cevaplar veriyorum, ilgilenmiyorum, geç dönüyorum ama durmuyor. Uygun bir dille nasıl anlatabilirim rahatsızlığımı?
Sevgiliyle ilgili muhabbetlerden sıkıldığıni hangi yolla anlatırsan anlat sana kırılacak dünyası şuan o sevgili .Bunu bi deneyeyim kırılır diye çekiniyordum açıkçası
Allah sana da nasip etsin kuzum mode: onMerak etme evlendiği gün o seni aramayacak çünkü artık onun bi kocası var anlıyomusun kocasııııı kocişkosuuuuu![]()
Hiç ummadığın anda kuzummmmmAllah sana da nasip etsin kuzum mode: on![]()
Lisedeyken bir arkadaşım vardı, evlerimiz yakın olduğu için anneler de tanışıyordu, o nedenle okul dışında da görüşürdük. Kız kardeşim de yanımızda olurdu. O da öyle sürekli sevgilim de sevgilim kafamız şişerdi. Sevgilisi de yine bizim mahallede oturan, zargana kılıklı boş tayfa biriydi. Yine bir gün artık kardeşimin nasıl canına tak ettiyse. Ayy x abla o kadar güzel pazarlıyorsun ki tanımasak inanacağız, bize anlatıyorsun tamam da, başkalarına anlatma bir şey sanıp kapıverirler demişti. Sonra bize de anlatmadı, kaparız sandı zahir.Kızlar benim bi arkadaşım vardı. Bu kızın iki lafından biri sevgilisi. Çok yakın bi arkadaşım olduğu için tersleyemiyorum da ama gerçekten onun sevgilisini dinlemekten içim dışıma çıktı. Yani kendi sevgilimi onunki kadar iyi tanımıyorumdur. Kısa cevaplar veriyorum, ilgilenmiyorum, geç dönüyorum ama durmuyor. Uygun bir dille nasıl anlatabilirim rahatsızlığımı?