• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki marka arasında kaldım (kurutma makinesi)

randombiri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2025
40
94
3
29
Merhabalar. Kurutma makinesi almak istiyorum hatta 1 saate eşim işten geldiğinde gidip bakıcaz. İki marka arasındayım, beyaz eşyam siemens. Aynı markadan gitmek istiyorum ama etrafımda siemens kullanan yok. Eltim ve komşum arçelik kullanıyor ve onu öneriyor. Sizce hangi marka olmalı?

Merhabalar. Kurutma makinesi almak istiyorum hatta 1 saate eşim işten geldiğinde gidip bakıcaz. İki marka arasındayım, beyaz eşyam siemens. Aynı markadan gitmek istiyorum ama etrafımda siemens kullanan yok. Eltim ve komşum arçelik kullanıyor ve onu öneriyor. Sizce hangi marka olmalı?
annemin arcelik bnm siemens ust uste koyucaksan aynı olmalı markası. ve mix programı benim daha ıyı kurutuyo bılemedim

annemin arcelik bnm siemens ust uste koyucaksan aynı olmalı markası. ve mix programı benim daha ıyı kurutuyo bılemedim
Diğer makineler siemes diye yine aynı markayı tercih ettim. Bugün kurulum yapılacak pek tavsiye alamadım tabi, meğerse milyon tane kurutma tavsiyesi konusu varmış :) bir de bizim aldığımız markanın mağaza müdürü yakın arkadaşımız olur baya da bi güzellik yaptı sağolsun o yüzden arçeliğe gitmedik bile.

Evet bende o markayı tercih ettim. Paylaşmak istediğiniz püf noktalar varsa tavsiye alabilirim bugün kurulum olduktan sonra kullanmayı düşünüyorum hemen
bana soylenilenleri iletiyorum, her kurutmadan sonra filtreyi bosaltmak, yorgan kilifi atmamaya calisin ya da onu tek basina atin.

Back
X