iki oğlum var hamileyim yardımm

yardım edin

• Ankete Katılan
    24
  • Anket Kapalı .

Aydinkal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2016
7
1
1
46
Çocuklarım 17-12 yaşlarında benim yaşım 37 . bu yaştan sonra korkuyorum ne yapmalıyım kimseye söylemedim daha yardımcı olun lütfen

Bence aldırmayın Allah'ın verdiği Can ve bınun için o kadar çok uğraşan insan var ki.sağlıcakla geçirirsiniz ve kucağınıza alırsınız inşallah torunuyla çocuk büyüten tanıdığım bile var

Bencede dogurun.daha ne yawiniz var ki.Allah size bir hediyye gondermiw.bir can.saglikli bir hamilelik gecirirsiniz inwallah.:anneadayı::KK46::KK73:

Çocuklarım 17-12 yaşlarında benim yaşım 37 . bu yaştan sonra korkuyorum ne yapmalıyım kimseye söylemedim daha yardımcı olun lütfen
Asla aldırma 14 yaşında kızım var 7 aydır hamile kalmak istiyordum ama her ay yine hüsran yaşıyordum ve bugün hamile olduğumu öğrendim

Geçen sene çok istiyorduk 2.5 aylıkken düştü isteyip de sonra yine düşerse çok daha üzülürüz.

bakabilecek durumda mısınız, maddiyatınız uygun mu, ona ve diğerlerine güzel bir gelecek sağlayabilecek misiniz, bebeğe bakma konusunda size yardımcı olacak birisi var mı vs. vs.

Afedersiniz ama çok saçma bi anket değil mi bu ? Ne yani ben aldı dersem aldirip doğru dersem mi doğuracaksin yapma allah aşkına. Ne var yaşında 3.cocuk için gayet normal bn olsam aldırmazdim

Yaşiniz gayet genc masallah nevar yasinizda bence dogurun Allah yardim eder buyur gider insallah komsum 44 yasinda dogum yapti torunu bile var :) mis gibide buyutuyor siz neden yapamayasiniz bir cana kıymayın bu benim fikrim hakkinizda hayirlisi olsun insallah

Geçen sene çok istiyorduk 2.5 aylıkken düştü isteyip de sonra yine düşerse çok daha üzülürüz.
Bu ne celiski anlayamadim. Istediginiz zaman düstü diye bu seferkide düsmeden bizmi aldirsak diyosunuz ? Düsse üzülceksiniz ama aldirsaniz üzülmüceksiniz böylemi düsünüyorsunuz.
Birakin olacagina varsin, yasayacagi varsa dogar büyür o, siz müdahale etmeyin.
Benim tanidigimin 20 ve 17 yaslarinda oglu vardi 3. ye hamile kaldiginda, belki buda kiz olur ümidiyle dogurdu oda erkek oldu, yapcak bisey yok, Allah verdiyse basin gözün üstüne.

Benimde iki oğlum var yaş 36 eylülde 37 olacağım ve kazara hamile kaldım.. fibromiyalji ve migrenden dolayı 2 adet ilaç kullanıyordum üstüne saçıma brezilya keratini fönü yaptırmıştım yetmedi röntgende çekilmiştim bilmeden..
Hepsini geçtim dr fibro miyaljiden dolayı kürtaj olmamı önerdi çünkü çok ağrılı bi hastalık .. yumuşak doku romatizması... sonuç olarak sızım sızım sızlayan bacaklarım kalkmayan kollarım üstüne basmakta bile zorlandığım ayak tabanlarıma ve herşeye rağmenn kesinlikle aldırmayacağımı söylediğim dr sana çok üzülüyorum senin yerinde olmak istemezdim dedi...
Sonuç olarak aldırmadım aldırmayacağım kürtajada karşıyım ayrıca...
Hatta 2. Gebeliğimde plesenta previa vardı bende yatarak kanamalarla geçirdim bundada büyük ihtimalle öyle olabilirdi çok şükürki previa değilimm...

Bu ağrılara çok çok 9 ay katlanacağım tabi emzirme dönemi zor görünsede yapacak bişey yok buda mama ile büyür yeterki sağ salim dünyaya gelsin tek dileğim o...

İnsanlar çocuğum olsun diye o kadar uğraşıyo para harcıyo. bir cana kıymak bu kadar kolay mı. madem durumunuz iyi niye soruyorsun. yaşın daha geç deil bnce yazık sakın aldırma

Benimde iki oğlum var yaş 36 eylülde 37 olacağım ve kazara hamile kaldım.. fibromiyalji ve migrenden dolayı 2 adet ilaç kullanıyordum üstüne saçıma brezilya keratini fönü yaptırmıştım yetmedi röntgende çekilmiştim bilmeden..
Hepsini geçtim dr fibro miyaljiden dolayı kürtaj olmamı önerdi çünkü çok ağrılı bi hastalık .. yumuşak doku romatizması... sonuç olarak sızım sızım sızlayan bacaklarım kalkmayan kollarım üstüne basmakta bile zorlandığım ayak tabanlarıma ve herşeye rağmenn kesinlikle aldırmayacağımı söylediğim dr sana çok üzülüyorum senin yerinde olmak istemezdim dedi...
Sonuç olarak aldırmadım aldırmayacağım kürtajada karşıyım ayrıca...
Hatta 2. Gebeliğimde plesenta previa vardı bende yatarak kanamalarla geçirdim bundada büyük ihtimalle öyle olabilirdi çok şükürki previa değilimm...

Bu ağrılara çok çok 9 ay katlanacağım tabi emzirme dönemi zor görünsede yapacak bişey yok buda mama ile büyür yeterki sağ salim dünyaya gelsin tek dileğim o...

Back
X