- 22 Temmuz 2016
- 57
- 11
- 3
- 31
- Konu Sahibi nemrurinsan
-
Doktorum bekir sivri iki saat sonra ameliyatım var. Ben estetik amaçlı görüşmeye gitmistim ama sağ burnum da nefes sorunum da varmış. Bir aksilik olmazsa gelişmeleri yazacagim kizlar takipte kalın
6.30 da geldim 8 de alcaklarmis ameliyata senin kacta
Çok rahat burda herkes çok ilgili ve sıcakkanlı suan onlugumu giydim ve yatıyorum yan odada ameliyat olmuş bir hasta var dün bana çok moral verdi. Hiç ameliyat olcakmis gibi hissetmiyorum.
2 saat sonra da ben giriyorum ameliyata keşke demeseydin böylr şeyler sonucu düşün iyi olacak inşallahÇıktım ameliyattan şunu söyliyim çekilecek çile değilmiş. Hele ilk uyandigim zaman burnum falan umrumda değildi canım çok yanitordu. Kananam durmuyor ce gözlerim simsiyah
Çıktım ameliyattan şunu söyliyim çekilecek çile değilmiş. Hele ilk uyandigim zaman burnum falan umrumda değildi canım çok yanitordu. Kananam durmuyor ce gözlerim simsiyah
Aynısını bende yaşıyorum canım geçecek merak etmeDaha iyiyim ama gözlerim curudu resmen üst dudahgim porsudu Kananam hal durmadı. Resim atsam vazgecersin
Bende gözlerimi görünce şok oldum siyaha dönmüş resmen buz maskesinden görememiştim şişim yok çok fazla ama çok morarmışımÇok rahat burda herkes çok ilgili ve sıcakkanlı suan onlugumu giydim ve yatıyorum yan odada ameliyat olmuş bir hasta var dün bana çok moral verdi. Hiç ameliyat olcakmis gibi hissetmiyorum.
Çok geçmiş olsun ya inşallah biran önce iyileşirsin. Moralini bozma morluklar geçecektir hem belkide çok güzel bir burun yapmıştır sana doktorun ve tüm bunlara değer :) sana böyle diyorum ama kendim korkuyorum gerçi..Daha iyiyim ama gözlerim curudu resmen üst dudahgim porsudu Kananam hal durmadı. Resim atsam vazgecersin
Kızlarrr geçmiş olsun kime oldunuz ikinizde bekir sivriyemi oldunuzAynısını bende yaşıyorum canım geçecek merak etme
Benim doktorum hüseyin altun kbbci yunus Emre hastanesinde çok beyefendi biri :)Kızlarrr geçmiş olsun kime oldunuz ikinizde bekir sivriyemi oldunuz
Çok geçmiş olsun nasıl bir hismiş korktunmu yada ameliyat sonrası ağrılar çok oluyormu?Benim doktorum hüseyin altun kbbci yunus Emre hastanesinde çok beyefendi biri :)
Benim doktorum hüseyin altun kbbci yunus Emre hastanesinde çok beyefendi biri :)
Hiç korkmadım öncesinde çok Korktum ama hastaneye gelince geçti kan verdin doktorla görüştüm anestezi doktoruyla görüştüm hepsi çok sevimliydi :) özel olarak ilgilendiler ameliyatın iyi geçtiğini söyledi istediğimiz gibi oldu dedi ama bilmiyorum inşallah öyledir şu an hastanedeyim anestezi hiç korkulacak bir şey değilmiş uyanınca çok üşüdüm çenem titriyordu dişlerim birbirine çarpıyordu geçti tabi sonradan şu an yüzümde yüz maskesi var nefes probleminiz varsa ya da psikolojinizi bozan bir burnunuz varsa olun derim çok zor değil :) doktor önemli ama şans da önemliÇok geçmiş olsun nasıl bir hismiş korktunmu yada ameliyat sonrası ağrılar çok oluyormu?
Çok şükür hiç bir sıkıntım yok dün heyecandan uyuyamadım bugün de dik yatmak zorundayım yine uyuyamycm doğru düzgün şu an tek sıkıntım bu burdan resim atacaktım Ama beceremedim isterseniz özelden konuşup whatsapptan resim atabilirimBende ameliyat olucam bugün ve şuan aşırı korktum yorumu görünce tırstım ama şöyle düşünüyorum eğer benim gibi psikoloji bozulma boyutunuz ileri duzeydeyse ne okursanız okuyun hep bir daha umutlu olunuyo ben kbb ciye olucam ve rica üstüne estetik yapıcak bilmiyorum inşallah olanlarında olucaklarında sonuçları memnun edici olur her şey kısmet galiba ameliyat öncesi melankoliye bağladım ciddi bir tecrübe ama sonu ozguvene ve mutluluğa çıkacaksa eğer her şeye değer yarın da aynı şeyleri soyleyebilecek miyim merak ediyorum valla bu arada şuan nasılsınız olan arkadaşlarım en tazesinden tavsiyelerinizi alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?