- 15 Ağustos 2016
- 17
- 21
- 3
- Konu Sahibi nemrurinsan
-
Evet canım çok doğru ben açıkçası ozelde çok tecrübeli birine olmayı isterdim lakin böyle şeyler baya para istiyor bende bir iki kbb doktoruna gorundum ve karar verdim yapan bir hastası çok memnun kalmış ben bir suredir hayatta kaderci anlayışla ilerliyorum yoluma eğer şuan ameliyattan tam da bu anda vazgeçsem bunun bile kederimde olduğunu düşünüyorum o yüzden en iyi doktorlara gitsek de sıkıntı çıkabilir öyle yani içimden geçenler çok geçmiş olsun bu arada sanaHiç korkmadım öncesinde çok Korktum ama hastaneye gelince geçti kan verdin doktorla görüştüm anestezi doktoruyla görüştüm hepsi çok sevimliydi :) özel olarak ilgilendiler ameliyatın iyi geçtiğini söyledi istediğimiz gibi oldu dedi ama bilmiyorum inşallah öyledir şu an hastanedeyim anestezi hiç korkulacak bir şey değilmiş uyanınca çok üşüdüm çenem titriyordu dişlerim birbirine çarpıyordu geçti tabi sonradan şu an yüzümde yüz maskesi var nefes probleminiz varsa ya da psikolojinizi bozan bir burnunuz varsa olun derim çok zor değil :) doktor önemli ama şans da önemli
Çok geçmiş olsun umarım hızla iyileşirsiniz:)Hiç korkmadım öncesinde çok Korktum ama hastaneye gelince geçti kan verdin doktorla görüştüm anestezi doktoruyla görüştüm hepsi çok sevimliydi :) özel olarak ilgilendiler ameliyatın iyi geçtiğini söyledi istediğimiz gibi oldu dedi ama bilmiyorum inşallah öyledir şu an hastanedeyim anestezi hiç korkulacak bir şey değilmiş uyanınca çok üşüdüm çenem titriyordu dişlerim birbirine çarpıyordu geçti tabi sonradan şu an yüzümde yüz maskesi var nefes probleminiz varsa ya da psikolojinizi bozan bir burnunuz varsa olun derim çok zor değil :) doktor önemli ama şans da önemli
Evet canım çok doğru ben açıkçası ozelde çok tecrübeli birine olmayı isterdim lakin böyle şeyler baya para istiyor bende bir iki kbb doktoruna gorundum ve karar verdim yapan bir hastası çok memnun kalmış ben bir suredir hayatta kaderci anlayışla ilerliyorum yoluma eğer şuan ameliyattan tam da bu anda vazgeçsem bunun bile kederimde olduğunu düşünüyorum o yüzden en iyi doktorlara gitsek de sıkıntı çıkabilir öyle yani içimden geçenler çok geçmiş olsun bu arada sana
Çok geçmiş olsun umarım hızla iyileşirsiniz:)
Ameliyatima 5 gün kaldi benim de Dr um Bekir sivri darbe oldu bu yorum bana çöktüm suan ah çok korkuyorummmÇıktım ameliyattan şunu söyliyim çekilecek çile değilmiş. Hele ilk uyandigim zaman burnum falan umrumda değildi canım çok yanitordu. Kananam durmuyor ce gözlerim simsiyah
Ameliyatima 5 gün kaldi benim de Dr um Bekir sivri darbe oldu bu yorum bana çöktüm suan ah çok korkuyorummm
Canimm ciktin mi ben 5. Gunumdeyim cok rahatim tek sorunum odem olmamasi icin sabahlari disari cikmiyorum tatile ara verdim 3. Gunden itibaren cok rahatladım 4. Gun tamponum cikti cok acicak diye bekledim gözlerimi kapatip bekledim buyuk bi aci bekledigimden sanirim hic hissetmedim tamponlarim cikarken ameliyat en rahat gecen surecti2 saat sonra da ben giriyorum ameliyata keşke demeseydin böylr şeyler sonucu düşün iyi olacak inşallah
Çıktım yarın sabah da hastaneden taburcu olcm inşallah şişim yok morluklarım var daha doğrusu siyahlıklarım inşallah geçer kısa sürede uyuyamıyorum o sıkıntıCanimm ciktin mi ben 5. Gunumdeyim cok rahatim tek sorunum odem olmamasi icin sabahlari disari cikmiyorum tatile ara verdim 3. Gunden itibaren cok rahatladım 4. Gun tamponum cikti cok acicak diye bekledim gözlerimi kapatip bekledim buyuk bi aci bekledigimden sanirim hic hissetmedim tamponlarim cikarken ameliyat en rahat gecen surecti
Canimm ciktin mi ben 5. Gunumdeyim cok rahatim tek sorunum odem olmamasi icin sabahlari disari cikmiyorum tatile ara verdim 3. Gunden itibaren cok rahatladım 4. Gun tamponum cikti cok acicak diye bekledim gözlerimi kapatip bekledim buyuk bi aci bekledigimden sanirim hic hissetmedim tamponlarim cikarken ameliyat en rahat gecen surecti
İnsallah canim bende alci cikinca nasil olucak diye korkuyorum korkucak bisey yok gercekten 2 gun zor oda 48 saat gecer hemen zaten 1 gunu hastanede anlamadan geciyor umarim istedigin gibi bi burnun olur :)Sen böyle yazınca bende biraz rahatladım şimdi :) 2 hafta sonra ameliyatım var ve ben buradaki yorumlardan çok etkileniyorum kimisi olduğuma pişmanım çok morluk şişlik oldu diyor bu sefer bende olmasam mı diye düşünüyorum ama seninki gibi yorumlar moralimi düzeltiyor :) çok geçmiş olsun inşallah burnun da istediğin gibi olmuştur
İnsallah canim bende alci cikinca nasil olucak diye korkuyorum korkucak bisey yok gercekten 2 gun zor oda 48 saat gecer hemen zaten 1 gunu hastanede anlamadan geciyor umarim istedigin gibi bi burnun olur :)
Hangi hastane ve doktorEvet canım çok doğru ben açıkçası ozelde çok tecrübeli birine olmayı isterdim lakin böyle şeyler baya para istiyor bende bir iki kbb doktoruna gorundum ve karar verdim yapan bir hastası çok memnun kalmış ben bir suredir hayatta kaderci anlayışla ilerliyorum yoluma eğer şuan ameliyattan tam da bu anda vazgeçsem bunun bile kederimde olduğunu düşünüyorum o yüzden en iyi doktorlara gitsek de sıkıntı çıkabilir öyle yani içimden geçenler çok geçmiş olsun bu arada sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?