- 4 Mayıs 2022
- 1.409
- 1.889
- 83
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Ben çıkışta mesaj atmıştım içimde kalmasın diye..Bitti tüm emeklerim fedekarliklarim haram zehir zıkkım olsun minvalindeKızlar bugün boşanıyorum iki saat sonra. Asla hakkımı helal etmediğimi mahkeme huzurunda söylesem mi. Yüzüm çok üzgün duruyor. Ben sahteden gülemem zaten. Nasıl davranayım bilmiyorum. Ne yapayım bilmiyorum. Hiç konuşmadan imzalayıp çıksam mı. Yoksa son bi söz söylesem mi
İnşallah bundan sonra huzurlu ve mutlu bir hayatınız olur, karşınıza hep iyi insanlar çıkarKızlar bugün boşanıyorum iki saat sonra. Asla hakkımı helal etmediğimi mahkeme huzurunda söylesem mi. Yüzüm çok üzgün duruyor. Ben sahteden gülemem zaten. Nasıl davranayım bilmiyorum. Ne yapayım bilmiyorum. Hiç konuşmadan imzalayıp çıksam mı. Yoksa son bi söz söylesem mi
Hiç birşey söylemeKızlar bugün boşanıyorum iki saat sonra. Asla hakkımı helal etmediğimi mahkeme huzurunda söylesem mi. Yüzüm çok üzgün duruyor. Ben sahteden gülemem zaten. Nasıl davranayım bilmiyorum. Ne yapayım bilmiyorum. Hiç konuşmadan imzalayıp çıksam mı. Yoksa son bi söz söylesem mi
Kesinlikle. Göz teması bile kurmayın. Yok saymaktan daha güzel bir cevap yok.Ben olsam insan yerine koyup yüzüne bakmazdim
Sizce sizin bu siteminize üzülür mü? Asla. Me bekliyorsunuz ki? Helallik alamadım diye dövünüp ağlayacak mı? Hiç gerek yokKızlar bugün boşanıyorum iki saat sonra. Asla hakkımı helal etmediğimi mahkeme huzurunda söylesem mi. Yüzüm çok üzgün duruyor. Ben sahteden gülemem zaten. Nasıl davranayım bilmiyorum. Ne yapayım bilmiyorum. Hiç konuşmadan imzalayıp çıksam mı. Yoksa son bi söz söylesem mi
bence söylememelisin. hakkını helal etme ama bunu söylemene gerek yok bazen sessiz kalmak yeterli oluyor.Kızlar bugün boşanıyorum iki saat sonra. Asla hakkımı helal etmediğimi mahkeme huzurunda söylesem mi. Yüzüm çok üzgün duruyor. Ben sahteden gülemem zaten. Nasıl davranayım bilmiyorum. Ne yapayım bilmiyorum. Hiç konuşmadan imzalayıp çıksam mı. Yoksa son bi söz söylesem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?