- 8 Şubat 2024
- 4.903
- 7.198
- 78
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Aynen öyle zaten eminim kocası pişman olup gelecekEn iyisi cooll durmak. Ben olsam mahkemeye uygun şekilde resmi-şık giyinirdim, saçı başı güzel yaptırıdım parfüm de sürerdim giderdim. Mahkemede de duygusallığa asla vurmazdım, biten giden sırtımdaki yük oh bitti havasınd atakılırdım sonra da basıp giderdim. Karşı tarafla hiçççç yüz göz olmazdım. Erkeklere en çok umursanmamak koyuyor, kesin bilgidir daha fazla poposunu kaldırmayın.
Kızlar bugün boşanıyorum iki saat sonra. Asla hakkımı helal etmediğimi mahkeme huzurunda söylesem mi. Yüzüm çok üzgün duruyor. Ben sahteden gülemem zaten. Nasıl davranayım bilmiyorum. Ne yapayım bilmiyorum. Hiç konuşmadan imzalayıp çıksam mı. Yoksa son bi söz söylesem mi
Beddua et bi de boynun devrilsin de altında kal diye mahkeme huzurundaKızlar bugün boşanıyorum iki saat sonra. Asla hakkımı helal etmediğimi mahkeme huzurunda söylesem mi. Yüzüm çok üzgün duruyor. Ben sahteden gülemem zaten. Nasıl davranayım bilmiyorum. Ne yapayım bilmiyorum. Hiç konuşmadan imzalayıp çıksam mı. Yoksa son bi söz söylesem mi
Evet canım bitti ama bütün bilezikleri aldımNe yaptınız boşandınız mı ? ona söyleyene kadar Allaha havale edin gıtsın
Zaten öyle yaptım , en şık paltomu giydim saçlarımı dysonla yaptım pembe allık sürdüm gittim, bu benim günlük şıklığımdan bi tık fazla şıktıEn iyisi cooll durmak. Ben olsam mahkemeye uygun şekilde resmi-şık giyinirdim, saçı başı güzel yaptırıdım parfüm de sürerdim giderdim. Mahkemede de duygusallığa asla vurmazdım, biten giden sırtımdaki yük oh bitti havasınd atakılırdım sonra da basıp giderdim. Karşı tarafla hiçççç yüz göz olmazdım. Erkeklere en çok umursanmamak koyuyor, kesin bilgidir daha fazla poposunu kaldırmayın.
Nasıl eminsiniz :)Aynen öyle zaten eminim kocası pişman olup gelecek
Öyle hissettim nedenseNasıl eminsiniz :)
Zaten öyle yaptım , en şık paltomu giydim saçlarımı dysonla yaptım pembe allık sürdüm gittim, bu benim günlük şıklığımdan bi tık fazla şıktıhiç bişey demedim sessizce çıktım. Sonra avukatımla kahve içtik çikolata yedik. Bileziklerimi de geri aldım. Hafif hissediyorum
Çok geçmiş olsun sizin adınıza çok sevindim yeni hayatınız hayırlara vesile olsun .Zaten öyle yaptım , en şık paltomu giydim saçlarımı dysonla yaptım pembe allık sürdüm gittim, bu benim günlük şıklığımdan bi tık fazla şıktıhiç bişey demedim sessizce çıktım. Sonra avukatımla kahve içtik çikolata yedik. Bileziklerimi de geri aldım. Hafif hissediyorum
Ya anne kuzusu adamlar asla akıllanmıyor dediler. Pişman bile olmaz gibi hissediyorum . Şuanda da bilezikler gitti diye üzülüyordur çünkü beni sevmiyormuşÖyle hissettim nedense
Yalan o size acı çektirmek için öyle konuşuyor boşYa anne kuzusu adamlar asla akıllanmıyor dediler. Pişman bile olmaz gibi hissediyorum . Şuanda da bilezikler gitti diye üzülüyordur çünkü beni sevmiyormuş
Öyle mi diyorsunuz , ben de şunu anlamıyorum. Biz hani deliler gibi severek evlenmiştik, adamın sevgisi bi anda bitti sanki. Bu nasıl oluyor. Tamam bana kız ama sevgi öyle hemen bitemez yaYalan o size acı çektirmek için öyle konuşuyor boş
Bundan sonra özgür, mutlu ve huzurlu bir kadın olmanız dileğiyle, lütfen barışmak için gelse de arkanıza bakmayın, o mahkeme kapısına gidene kadar aklı neredeydi, hayatınızı yaşamaya bakın, sizi hakeden insanlarla olun , emin olun bu dünyada daha iyileri var azla yetinmeyin...Öyle mi diyorsunuz , ben de şunu anlamıyorum. Biz hani deliler gibi severek evlenmiştik, adamın sevgisi bi anda bitti sanki. Bu nasıl oluyor. Tamam bana kız ama sevgi öyle hemen bitemez ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?