kedinin bir süre sonra kafası karışır ve huyları tuhaflaşır öyle iki ev yaparsanız.olmaz öyle kedilere.anneniz kedisiyle gelecekse eğer burda bir sorun çıkabilir.benim 2. kedim geldiğinde birbirlerini kabul etmeleri 3 haftayı buldu (birbirlerini boğazlamaktan 3 haftada vazgeçtiler), beraber takılmaları 2 ayı buldu.
aşı konusunda da kedi zaten ev hayvanı yani sokak kedisi değil, parazit sorunu olmaz.
öyle özellikle bir ilgilenmeniz gerekiyormu ki?kumunu günlük temizleyin, mamasını suyunu taze temiz tutun.sabah akşam siz ya da eşiniz biraz ilgilenin yani oyun oynayın bir de gelip geçerken mıncıklayın

bebeklerle çok iyi anlaşıyorlar, beşiğe çıkınca indirip "hayır" derseniz bir süre sonra oraya girmemeye alışır.ama bebeğe bir zararı olmaz.benim canavar mıncıklanmaktan nefret eder, dokunulmaktan da hoşlanmaz, insanlara tiksinir gibi bakar

.komşumuz bize bebeğiyle geldi bir gün.bebek de yeni emekliyordu.emeklerken o da yanında ilerledi hep önünü kontrol etti, bebek oturmaya kalkınca yastık oldu ona arkasına geçip biz şok olduk orda.

nasıl anlıyorlar bilmiyorum ama karşılarındaki bebek mi küçük çocuk mu yoksa yetişkin mi hissediyorlar.