iki seçenek arasında kaldım.ne yapmalıyım kızlarr??

yenieleman

iyi insan. iyi ki geldin..
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
1.185
362
323
yine sizlere danışacağım çünkü kafam çok karıştı kusura bakmayın
sevdiğim insanın ailesi beni çok merak ediyormuş,doğal olarakda sevgilime ikidebir kızı bizle tanıştır bizde tanışalım diyorlarmış.bunu hem sevgilim diyordu hemde geçen konuştuğumda ikizi de aynı şekilde söyleyip evlerine tanışmaya davet etti.
sevdiğim insan seni ailemle tanıştırıcam diyor,ama anneme bunu söylediğimde bana kızdı.beni eski kafalı görebilirsin ama olmaz öyle şey.senin onun evine gidip ailesiyle tanışman,evliliğe meraklı ve hafif bi bayan olduğunu zannettirir yanlış anlaşılırsın dedi..
bi dostum var benim.bide ona sordum.seni ailesiyle tanıştırması ciddiyetinin belirtisidir dedi.
en sonunda sevdiğim insana annemin dediği şekilde anlattım.ben öyle insanlar gibi görünmek istemiyorum yanlış anlaşılmak istemiyorum dedim.oda benim ailem öyle düşünmez meraklanma dedi.
ne yapmalıyım kızlar??? kafam çok karıştı.:18:

annenin kafa yapısı belli, ama biraz çelişkili.
daha ne istiyor ki? ailesiyle tanıştıracak seni.
siz gezerken bişi demiyor da, ailesiyle tanıştırmak isteyınce mi
olmaz diyor. garip doğrusu

hem ne alaka evlilik delisi? iş ciddiye binecek demek ki
erkek arkadaşın ailesiyle tanıştırmak istiyor.

Son düzenleme:
gunumuzde normal olanı bu artık böyle yuruyor bu tanışma evlenme durumu anenen ters gelıyor olabılır ama artık herkes böyle tanışıyor

biz hiç gezmedik ki malesef bulunduğumuz yer küçük olunca gezip tozulmuyor ne yazıkki.bende iş ciddiye binecek düşüncesinyle düşünmüştüm.ama annem gibi düşünen ablalarım oldu.annemde haklı gerçide işte kafam karıştı uf:18:

birbirinizin yüzünü görmeden nasıl bu ilişki ilerliyor?

Evlerine gitme tabii, ne isin var? Sözlün degil, nisanlin degil.
Ama tanismak icin disarda bir yerde bulusabilirsiniz, bir yemek olur, bir cafe olur, bir dügün olur...fazlada muhabbeti uzatmadan 1-2 saat icinde tekrar kalkip gidersin.
Yok cok ciddilerse ozaman zaten ailesi ailenle tanismak icin size gelir. Kiz hic erkek tarafa gidermi? Annen cok hakli.
Sevgilinede bakma, onun ailesi zaten hepsi birer kanatlanmis meleklerdir, hic hakkinda kötü düsünmezler, evlendikten sonrada o öyle sanar, erkeklerin yapisinda bu var.

Bu arada bir arkadasim gitti öyle erkek arkadasinin ailesinin yanina, beni dinlemedi, yasli insanlarmis disari cikmak istemiyorlarmis, zaten kizlarinin evine gidecegiz demisti (müstakbel görümcesini taniyordu zaten daha önceden) ve gitti.
Bir geldiki, iki gözü iki cesme. Oglanla 3 senedir cikiyorlar, daha önce yok ben kaynanamgille altli üstlü oturacagim onlarin evi varmis, yok iste müstakbel kayinvalidem benim fotograflarimi cok begenmis, bana hediye olarak canta göndermis, yok hep beni soruyormus sevgilime vs diye anlatirdi.
Ama oraya gittiginde oglanin anneside babasida surati asik oturmuslar karsisinda.
Kiz saygi olsun diye "Siz" diye hitap etmisler, bu sefer onlarda kiza "siz" diye hitap etmisler, ne yapacagini sasirmis.
Asiri derecede soguk ve uzak durmuslar, erkek arkadasi bile sasirmis, bir ara annesini mutfaga cekip ne oluyor diye sormus. Anneside yok birsey, baska birseye moralimiz bozuldu iste bir akraba varmista o bosaniyormusta ona bozulmuslar ondan demis. Ne alaka.
Kiz kurabiye yapip götürmüs, agzinin ucuyla denememisler bile.
Sonrada müstakbel görümcesine sormus nasil sonradan yedinizmi falan diye ve buna "Annem cöpe atmis, icine böcek düsmüs masanin üstünde" demis. Artik inanirsan.

Tabii seninkide böyle fiyasko olacak diye bir kural yok, ama bence arkadasim onlarin ayagina gitmekle hata etti, onu cok basi bos bir kiz gibi görmüsler kanimca.

Yaş kaç, evlilik yakın mı?
Kaç yıllık bir birliktelik bu?
Eğer sen ailesiyle tanıştıktan bir kaç ay sonra
aileler tanışacaksa mesela sorun yok tanışabilirsin bence.
Ama mesela atıyorum 3 yıl sonra evlilik olcaksa
şimdiden tanışmak gereksiz.
Yarın bir gün ayrılırsın. Keşke gitmeseydim dersin canım

hadi ya :S kötü olmuş cidden dediğiniz şeylerin mantıklı yönü çok doğrusu

nerede görüşüyorsunuz, onu merak ettim?
sakin bi yer var bizim buralarda.piknik yeri gibi.bazen orada buluşuruz.yağmur altında birlikte müzik dinlriz.öyle yani

Kaç yaşındasınız,ne kadar süredir birliktesiniz?
Çocuk askere gitti mi,işiniz gücünüz var mı ?
22 yaşındayım.oda 23 yaşında.5 aydır çok şükür birlikteyiz.askere gitti geldi.ben işi bıraktım ama o çalışıyor

bir şekilde buluşuyorsunuz yani demek istediğim de bu zaten :)

yaş 22.. evlilik adımları atmaya çalışıyoruz inşallah.yıllık bir birliktelik değil 5 aylık bir birliktelik.evet.bu soruları onada sormalıyım.belki karar vermemde daha kolaylık olur bana

Ha birde arkadasima müstakbel kayinvalidesi pijama hediye etmis o gün onlara gittiginde. Kiz neye ugradigini sasirmis.
Bana diyorki, acaba ogluyla birseylermi yasiyorum saniyor, onun evindemi kaliyorum saniyorda bana pijama hediye etti diye yedi bitirdi kendini.
Bende yok sanmam, öylesine alinmis bir hediyedir diye teselli ettim, ama acikcasi benimde kafam karisti, insan daha ilk kez tanismaya gelen müstakbel gelinine hemen pijamami hediye etmeli?

Oraya yalniz gidince nelerle karsilacagini bilemezsin. Herseye hazirlikli olamazsin...disarda bir yerde bulussaniz, annende yaninizda olsa olmazmi?
Yada gelsinler sizin eve, madem okadar ciddiler, tanisma oturmasina, babanin olmasina gerek yok.
Sadece kayinvaliden, görümcen gelse senle annenle tanissalar? Benim Görümcemde öyle olmustu.
Ikinci kez geldiklerinde cümbür cemaat istemeye gelmislerdi.

yaş 22.. evlilik adımları atmaya çalışıyoruz inşallah.yıllık bir birliktelik değil 5 aylık bir birliktelik.evet.bu soruları onada sormalıyım.belki karar vermemde daha kolaylık olur bana

5 ay benim için çok erken mesela..
Daha birbiriniz hakkında bilmediğiniz çok şey vardır.
Bak tahminen kaç yıl sonra evlenirsiniz bu konuda bile fikrini almamışsın.
Bir de sen ailesiyle tanışınca,sevgilin başlar.
Annemi ara,hal hatır sor falan gibi baskılara.
Sorumluluk bu yani.
Şahsen ben hiç sevmem o tarz baskıları..
Ama erkeklerde var öyle bir olay
Şimdi birbirinizi deli dolu tanıma zamanlarınız tam..
Ben olsam ailelerin tanışması yakınken giderdim belki..
O da belki..
İnsanlar kötü niyetli olabiliyor, lafı edilebilir oğlumuza da pek meraklıydı can atıyordu gelmişti eve kadar falann..

evet.aslında anneme ve onlara böyle desem orta yolllu bi tanışma olurdu.güzel olurdu :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…