iki sezaryan arası ne kadar olmalı

Merhaba ben de 29 haftalık erken doğum yaptım. Daha sonra bebeğimi kaybettim. Sezeryan olmuştum. Şimdi en kısa zamanda tekrar bebek sahibi olmayı düşünüyorum çünkü bu acıya başka türlü dayanabilmem mümkün değil. Doktorlar sezeyandan sonra 6 ay beklemeyi öneriyorlar. Eğer sezeyandan sonra normal doğum yapmak istiyorsan iki sene beklemen gerekirmiş. Benim bir tanıdığımın bebeği karnında 5 aylıkken ölmüştü sezeyanla almışlar sonra o farketmeden 2 ay sonra tekrar hamile kalmış ve bebeğini problemsiz bir şekilde doğurdu. Bunu duymak benim için moral oldu. Ben Nisanda doğum yapmıştım Eylülde denemelere başlayayım diyorum. Şimdi pıhtılaşmayla ilgili tahlillerimi falan yaptırıyorum onlra çıksın hemen doktora gideceğim. ınşallah Allah yüzümüzü artık güldürür.

Merhaba,
Biz de sezeryanla doğuma karar vermiştik ve 3 Temmuz 2009 günü doğum olacaktı, doğuma girdik fakat bebeğimiz sezeryandan en az 24 saat veya 2 gün önce anne karnında kordon dolanması sonucunda ölmüş. Doktor, 6 ay sonra yeniden düşünebilirsiniz, bunu atlatmanın yolu en kısa sürede bir bebek sahibi olmaktan geçer dedi. Şuan yaklaşık 2 ay geçti ve gün sayıyoruz. Durumunuzu çok iyi anlayabiliyorum. Dediğim gibi bizim doktorun söylediğine göre 6 ay sonra tekrar bebek sahibi olabilir mişiz, yalnız 6.aya girerken tekrar bir kontrol yapılsın ama şimdilik bir sorun yok dedi. Siz de pekala düşünebilirsiniz, tabiki her ihtimale karşılık son bir kontrol daha yaptırın.
Allah inşallah en kısa sürede size de bize de sağlıklı bir bebek nasip eder. Sağlıcakla kalın..

merhaba arkadaslar basiniz sagolsun, Allah en kisa zamanda saglikli kucaginiza alacaginiz hamilelikler nasip etsin Insallah. arkadasim eylulde sezeryanla dogurdu, nisanda yine hamile kaldi, ikizlere hamile su an, yaklasik yedi ay sonra hamile kaldi, hicbir sorun yasamiyor. Insallah saglicakla sezeryanla kucagina alicak bebeklerini.

Merhaba ben de 29 haftalık erken doğum yaptım. Daha sonra bebeğimi kaybettim. Sezeryan olmuştum. Şimdi en kısa zamanda tekrar bebek sahibi olmayı düşünüyorum çünkü bu acıya başka türlü dayanabilmem mümkün değil. Doktorlar sezeyandan sonra 6 ay beklemeyi öneriyorlar. Eğer sezeyandan sonra normal doğum yapmak istiyorsan iki sene beklemen gerekirmiş. Benim bir tanıdığımın bebeği karnında 5 aylıkken ölmüştü sezeyanla almışlar sonra o farketmeden 2 ay sonra tekrar hamile kalmış ve bebeğini problemsiz bir şekilde doğurdu. Bunu duymak benim için moral oldu. Ben Nisanda doğum yapmıştım Eylülde denemelere başlayayım diyorum. Şimdi pıhtılaşmayla ilgili tahlillerimi falan yaptırıyorum onlra çıksın hemen doktora gideceğim. ınşallah Allah yüzümüzü artık güldürür.
merhabalar size eski günleri hatırlatıp üzmek istemem ama bende bebeğimi kaybettim ne kadar süre sonra hamile kaldınız bir de pıhtılaşma için bir şey kullandınız mı bana yardımcı olur musunuz

Back
X