Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar iki sezaryen arası en kısa ne kadar olur bilginiz var mi kendinizden, çevrenizden? Doktor 6 ay diyor ama benim için bu süre çok uzun geliyor doğumdan sonra bebeğim olmadığı için..
Arkadaşlar iki sezaryen arası en kısa ne kadar olur bilginiz var mi kendinizden, çevrenizden? Doktor 6 ay diyor ama benim için bu süre çok uzun geliyor doğumdan sonra bebeğim olmadığı için..
Canim soyle soyliyim ben dogum yaptiktan 3 ay sonra kontrole gitmistim. Tesaduf yumurtlama gunune denk gelmis. Doktor o zaman bana hemen hamile kalmak istersen yumurtan hazir durumda demisti. Ben sasirmistim ama 1 sene diyolar ikinci hamilelik icin dedigimde; o eskidendi simdi sut peynir yogurt tuketiyoruz bol bol hic bir problem olmaz istersen yapabilirsin demisti. Benim doktorumun dusuncesi buydu
Bende bebeğimi kaybettim erken doğum yaptım en az 6 ay diyorlar 8 ay oldu ben doğum yapalı artık yavaştan düşünüyorum doktora gidicem öncesinde basın sağolsun sende kaybettin sanırım bebegini
Yakın bir arkadaşım 14 ay sonra ikinci sezaryenle doğumunu gerçekleştirdi.
İlk ameliyat ile ikincisi arasında en en az1 sene azami süre gerekiyormuş, bir sıkıntı yaşamadı.
Bende bebeğimi kaybettim erken doğum yaptım en az 6 ay diyorlar 8 ay oldu ben doğum yapalı artık yavaştan düşünüyorum doktora gidicem öncesinde basın sağolsun sende kaybettin sanırım bebegini