• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki soru bayanlar....

Benimki bizbizeyken çiçeeeem hayatım yavrucum boncuk gözlüm gibi sözlerle hitap eder, başkalarının yanındaysak ya vicivici der ya da ıslık çalar :D
Sofrada öle bi durumla karşılaşsak tek başımıza olsak becerememişsin der güler geçeriz ciddiye almazdım şahsen :) kayınvalidemin yanında da öle ciddiye almazdım eğer güzel olmadığını söyleseydi.

Elestiriye acik olun siz de. Yemek kotu olmussa neden iyi desin? Ben kendi yaptigim yemegi begenmesem herkesten once şusu eksik olmus vs derim. Bunda alinacak bir sey yok. Her seye alinirsaniz zor...

Nişanlım bana adımla hitap edince kendimi çok tuhaf hissediyorum, sadece kalabalıkta adımı kullanır, ben de aynı şekilde ama çok tuhaf oluyor öyle.. Onun dışında adımla hitap ediyorsa gerçekten kızmıştır bana :110:

Sürekli aşkım diyip bu kelimeyi basitleştirmek daha kötü bence. Hiçbir anlam ifade ertmiyor. İsmim ile de seslenir bazen. Sorun değil. Bazen birbirimizle şakalaşırız. Mesela ben bu aralar ona koca oğlan diyorum:KK70:. Kızıyor ama eğlendiğimiz için sesini çıkartmıyor. Gülüp geçiyoruz :) Kendimize özel kullandığımız tek kelime "yarim"dir. İkimiz de çok seviyoruız. Özel anları daha da özelleştiriyor bizim için, bir de bize özgü diye seviyoruz

Yemek konusunda çok eleştirmendir. Annesi de yapsa ben de yapsam beğenmezse söyler. Şunu eksik, bunu kötü der kırmadan. Ben de beğenmezsen yeme diye teklif ederim. Alınmadığım için de annesı veya ablasının yanında eleştirme hakkına sahiptir. Kendime güvendiğim ve çok güzel yemek yaptığım için de genelde övüyor tabi :cool:
Hatta bazen herkesten güzel yapıyorsun diyor. KV kıskandığını hissetiğim zamanlar oldu :KK48:

Esim kalabalikta bile hic adimla cagirmaz bende ona hatta esimin adini sorsa biri dusunurum herhalde neydi diye :-) askim falan demez kalabalikta 'Can' der bende ona ayni sekilde hatta kardeslerim konusunda alay konusu bu mesele :-) yanlizkende ciciskom askcim gibi seyler soyluyo :-)
Yemek begenmemezlik etmez cunku kendisi ne bulsa yer :-)

İlk soru başkalarının yanında normal aşkım, canım devam eder.
Aile büyüklerinin yanında ismimizi de pek kullanmamaya çalışırız.
Genel ortaya konuşur gibi konuşuruz en fazla.

Biz tuhaf alıştık ismimizle hitap edince sanki aramız kötü, kavgalıyız falan gibi hissediyoruz sanırım.
Mesajlaşırken bile aşkım falan demediysem kızar kavga konusudur.

İkinci soru ise yumurta kırsam bile eline sağlık der.
Ben olmamış dimi, beceremiyorum desem sen neyi beceremezsin ki der.

Çok şükür böyle güzel huyları olmasa çekilmez zaten:KK14:

Cevaplar için çok teşekkür ederim... Yemek konusund o akşam herkesten önce ben dedim zaten bi tuhaf tadı var diye... Sonra eşim iyi temizlememişsin dedi halbuki dışarda temizletmişti kendisi ben sadece gelince yıkamıştım... Ama konuştuk o konuyu birdaha cesaret edeceğini sanmıyorum...

Bana seslenme konusuda bilemiyoruum zamanla özgüveni mi gitti ne oldu.... Mesaj veya whatsappda aşkım yazar ama hiçbir zaman ağzından duymadım son iki yıl

Aşkım, canım ve türevleri ile seslenir.yaptığım yemeği beğenmezse bir daha masada yemek bulamayacağını bildiği için gıkı çıkmaz.hele annesinin yanında yaptığım yemeğe laf edecek kadar şuurunu kaybettiği olmadı.olursa annesi gittikten sonra yemeği tencere ile birlikte çöpe atarım sittin sene yemek yüzü görmez.eşiniz kazma ise evde bu yaptıklarımı denemeyiniz:)
Kendimi gördüm.:KK45:
Kayınvalidemin yanında, benim yaptığım yemeklerin çok daha güzel olduğunu söyleyecek kadar şuursuzlaştırdım adamı.
Kaş yaparken çam deviriyor artık.
Sizden de bekliyorum bu performansı.:KK45:

Esimle hep birbirimize hayatm canim askim diye sesleniriz. Herkesin yaninda .Basbasa kaldgmzda esim bna yesil gòzlùm, karicim diye seslenir. Yemeklerimi herzaman herkesin yaninda ve basbasaykende cok begendigni sòyler.

Back
X