Saç Rengi ve Saç Boyama iki ton koyulastirmak

nefesce

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
3
0
1
34
Vykvpn.jpg

Merhaba arkadaslar..yardimci olabilirseniz cok sevinirim.Saclarimi koleston 8.1e boyamistim kaslarimla cok uyumsuz oldu..
Iki ton koyultmak icin koleston gizemli kahve 8.74 boyamam soylendi..acaba nasil olur. Cok acik bir sari istemiyorum.cok koyuda olsun istemiyorum.yukardaki resimdeki suanki hali

İki ton koyulaştırmak demek kullandığın boyanın iki ton daha koyusuna boyamak demek, 8.1 kullandıysan 6.1 kullanmak gibi.

8.1 den 8.74 e geçmek ise nüans değiştirmek manasına geliyor. Ben rengini beğendim aslında, kaşlarının rengini kırsan mesela?

Aslinda iki ton koyulastirmak derken bu rengin biraz daha koyusu demek istedim..boya aldigim yerde koleston 8.74u verdi..boyasam nasil bir renk cikar ortaya bir fikriniz varmi.. buarada kaslari nasil kirabilirim..:)

Aslinda iki ton koyulastirmak derken bu rengin biraz daha koyusu demek istedim..boya aldigim yerde koleston 8.74u verdi..boyasam nasil bir renk cikar ortaya bir fikriniz varmi.. buarada kaslari nasil kirabilirim..:)
Hiç belli olmaz çıkacak olan renk, saçının arkasında görünmeyecek bir yerde ki bir tutamı boya başka türlü anlayamazsın.

Back
X