iki tüp bebek arasında en az kaç ay olur?

Solukiklimler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2022
628
54
18
Opudan sonra kaçıncı adetle yeni tedavi başlar? Opuyu takip eden adetle dinlenip bir sonraki adetle başlayabiliyor muyuz?

Opudan sonra kaçıncı adetle yeni tedavi başlar? Opuyu takip eden adetle dinlenip bir sonraki adetle başlayabiliyor muyuz?
Brnde öyle biliyorum dediğin gibi. Ama bir tanıdığım 1. Tedavi olumsuz sonuçlanınca
2. Tedavi İçin 6 ay beklemesi gerektiğini söylemiş doktor ama neye dayanarak. İlaçlardan rahm yoruluyor dinlendirmek için mi yeni yumurta üretimi için mi yada psikolojik olarak mı belkide hepsi için.

Brnde öyle biliyorum dediğin gibi. Ama bir tanıdığım 1. Tedavi olumsuz sonuçlanınca
2. Tedavi İçin 6 ay beklemesi gerektiğini söylemiş doktor ama neye dayanarak. İlaçlardan rahm yoruluyor dinlendirmek için mi yeni yumurta üretimi için mi yada psikolojik olarak mı belkide hepsi için.
Psikolojik olarak bir sorun yok ama yaşım olduğu için 6 ay çok diyor.inşallah o kadar değildir

Psikolojik olarak bir sorun yok ama yaşım olduğu için 6 ay çok diyor.inşallah o kadar değildir
Canm psikolojik olarak sorunun var demedim. Tedavide yıpranıyor insan ilaçlar dıygu durum değişiklgi yapıyor endişe anksiyete tutmama korkusu bunlar tüp bebek tedavisinde olan şeyler . Yaşadım biliyorum.
İşte oyüzden doktor vucudu dillendirirken aynı anda psikolojiyi de dinlendirmek için o süreyi verir. Bazı kadınların tüp bebek tedavisi çok ağır geçer ozaman doktor o uzun süreyi verir. Siz çok beklemek istemedgiinizi söylerseniz belki bünyenin toparlandıgı an başlar tedaviye

Genelde başarısızın sonrasında olan adet dahil 3 adet beklenip başlanıyor. Tabi doktordan doktora ve hastadan hastaya değişir bu. Bildiğim protokol 3 adet dönemi 👍

başarısız tedaviyi takip eden ikinci adette tedaviye başlayan var mı?
Bir defa adet görüp 2. Adetle başlayabilirsiniz.6 ay bekleme durumunu ilk defa duydum.defalarca tüp bebek denemiş biri olarak söylüyorum dediğim gibi 1 Adet bekledikten sonra tedaviye başlağımız oldu.hatta rezerv sorunu varsa dual dedikleri yöntemle peşpeşe beklemeden bile tedaviye başlanıyor.

Back
X