Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Brnde öyle biliyorum dediğin gibi. Ama bir tanıdığım 1. Tedavi olumsuz sonuçlanınca
2. Tedavi İçin 6 ay beklemesi gerektiğini söylemiş doktor ama neye dayanarak. İlaçlardan rahm yoruluyor dinlendirmek için mi yeni yumurta üretimi için mi yada psikolojik olarak mı belkide hepsi için.
Brnde öyle biliyorum dediğin gibi. Ama bir tanıdığım 1. Tedavi olumsuz sonuçlanınca
2. Tedavi İçin 6 ay beklemesi gerektiğini söylemiş doktor ama neye dayanarak. İlaçlardan rahm yoruluyor dinlendirmek için mi yeni yumurta üretimi için mi yada psikolojik olarak mı belkide hepsi için.
Canm psikolojik olarak sorunun var demedim. Tedavide yıpranıyor insan ilaçlar dıygu durum değişiklgi yapıyor endişe anksiyete tutmama korkusu bunlar tüp bebek tedavisinde olan şeyler . Yaşadım biliyorum.
İşte oyüzden doktor vucudu dillendirirken aynı anda psikolojiyi de dinlendirmek için o süreyi verir. Bazı kadınların tüp bebek tedavisi çok ağır geçer ozaman doktor o uzun süreyi verir. Siz çok beklemek istemedgiinizi söylerseniz belki bünyenin toparlandıgı an başlar tedaviye
Genelde başarısızın sonrasında olan adet dahil 3 adet beklenip başlanıyor. Tabi doktordan doktora ve hastadan hastaya değişir bu. Bildiğim protokol 3 adet dönemi
Bir defa adet görüp 2. Adetle başlayabilirsiniz.6 ay bekleme durumunu ilk defa duydum.defalarca tüp bebek denemiş biri olarak söylüyorum dediğim gibi 1 Adet bekledikten sonra tedaviye başlağımız oldu.hatta rezerv sorunu varsa dual dedikleri yöntemle peşpeşe beklemeden bile tedaviye başlanıyor.