• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Tüp Bebek Uygulaması Arasındaki Zaman Ne Olmalı ?

Sayin bulent hocam kasim sonu baslanip aralik ortasini kapsiyan gebeligi görup akabinde degerlerin dusmesiyle 28 aralikta adet oldum ikinci adetim 23 ocakta iki gundur adetim size sorum subat yada martta tekrar denemek istiyorum sizce hangi ay daha iyi olabilir subatmi martmi birde dusukten sonra gögsumden sut geldi bunun sebebi ne olabilir tesekkurler hocam
merhabalar : düşükten 2 adet sonra tedavı planlanabılır. Yapılacak usg ıle degerlendırılmelı. Gebelık gecırmıs olmanız nedenı ıle süt hormonu etkısı ıle memeden uyarım ıle süt benzerı sıvı gelebılır. Gecmıs olsun dıleklerımle.

sayın hocam;
34 yaşındayım bu hafta doktora doktara gittim rahim ve yumurtalıklar iyi dendi, regl ikinci günü gittim sol yumurtalıkla bi yumurta gördü kalitesiz deği, sağda iki tane gördü bunlar iyiymiş. yaşına göre az yumurtan az dedi. rahim filmi istediler. Kan verdim eşimle de gideceğim. moralım çok bozuldu. İnsan ister istemez bi şok oluyor moralim çok bozuldu.
bir yıl dolmak üzere evliliğimde. Eşim baskı yapmıyor hatta olursa olur olmazsa olmaz dedi. Nasıl bi yol izleyeyim.
çok stresli bi işim vardı işten ayrıldım. evlilik sürecim ve sonrası çok gergin olaylar yaşadım. kaslarım gerildi tedavilerde açıldı. şu an evde sakin ve asla negatif enerji olacak konuşma ve kişilerden uzak duruyorum.
merhabalar : yasınızın 34 olması ve yumurta rezervınızın oldukca düsük olması nedenı ıle zaman sızın ıcın cok degerlı. Vakıt kaybetmeden üreme ıle ılgılı hekım ıle görusmenız amh - fsh estradıol hormon kontrollerı ayrıca yapılacak usg de yumurta folıkullerının sayılması ıle durum netlestırılmelı. Düşük yumurtalık rezerv tanısı kesın ıse rahım- tup fılmı ve sperm degerlerı bakılmalı.Ardından vakıt kaybetmeden tüp bebek tedavısı yapılmalı. Bol sans dılerım.

Eki Görüntüle 1443942 Eki Görüntüle 1443942 Hocam Merhaba bn Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yaşıyorum 4 kaybim var şuan 5. Gebeliğim iki gun önce öğrendim hamile olduğumu doktorum 6000 clexan verdi tabi öncesinde coraspin 100 lük kullanılanyordum bundan önce ki gebeligimde 4000 lik kullanmama ragmen 2.5 aylık kalbi durdu kürtaj oldum bnim sorum ignenimin dozu yeterli mi yardım edin lütfen burda doktor imkanınızmiz yok sehir dışına gitmemiz lazım oda olmuyor yardiminiza ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim.
Merhabalar : kan sulandırıcı tedavı kullanın ancak bu gebelıgın akıbetıne gore bızımle temas kurun cunku gebelık kayıpları sadece kan pıhtılasmasına baglı olmaz dıger sebepler de ekarte edılmelı. Guzel bır gebelık dılerım.

Back
X