birx rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızda hayırlısı diyelim inşallah esinde bi sorun yokturdur ben yarın raporumu alacagm tedaviye baslıcm
@birxYani bu rahminde yapışıklık çikolata kisti falan tüp bebek yapmana engelmi
Anladım canım allah yardım etsin herşeyin bir çaresi vardır elbet sıkma canınıHistaroskopi oldum bi kez doktorum aşırı yapışıklık vardı dedi daha sonra laparoskopi oldum aynı zamanda histeroskopi yapmış doktorum yapışıklıgın tekrarladıgını söyledi yani benim durumum çok daha zor yapışıklık olan rahimde gebelik olmaz.
Merhaba bilmediğim için soruyorum adet düzeniniz basıl acaba yumurtlama olmuyor galiba hiç o yüzden mi hamile kalamıyorsunuz.
Adetim çok düzenli. Ikı tüpüm de tıkalı olduğu için bebeğim olmuyor sol tüpüm alındı sıvı birikmesioldugu icin. Yapışıklık yokMerhaba bilmediğim için soruyorum adet düzeniniz basıl acaba yumurtlama olmuyor galiba hiç o yüzden mi hamile kalamıyorsunuz.
Yapışıklık varsa hamile kalsanız bile düşük ile sonuçlanabilir onun da tedavisini olmanız gerekiyor
Sıvı varsa alıyorlar embriyonun tutunmasini engelliyorms bndede sıvı birikmiş aldılarMerhaba hsg fılmınde sorun cıkmadı benımde ama 4gun sonra agrıyla acıle gıttım ve fılm dolayısıyla sıvı kalmıs denıldı. Boyle bırsey basınıza geldımı
Merhaba canim gecmis olsun oncelikle.hsg cektirmeden önce hidrosalpinks olan tupunde bi agri oluyor muydu mesela?sıvı olan tupunde.benimde kurtajdan sonra hep sag tarafta bi agri vardida 2 sene oldu gecmediAdetim çok düzenli. Ikı tüpüm de tıkalı olduğu için bebeğim olmuyor sol tüpüm alındı sıvı birikmesioldugu icin. Yapışıklık yok
Evlendikten sonra sol tarafımda oluyordu doktora sordum tüp'ler ağrı yapmaz dedi doğruymuş aldırdım tüpümu adet bitiminden sonra yine ağrıyor bi hafta faln neden olduğunu bilemedim bi sorun yok dedilerMerhaba canim gecmis olsun oncelikle.hsg cektirmeden önce hidrosalpinks olan tupunde bi agri oluyor muydu mesela?sıvı olan tupunde.benimde kurtajdan sonra hep sag tarafta bi agri vardida 2 sene oldu gecmedi
Neden olmus hidrosalpinks cok mu enfeksiyon gecirmistin bekarken?yada kist ameliyati flaan mi olmustunEvlendikten sonra sol tarafımda oluyordu doktora sordum tüp'ler ağrı yapmaz dedi doğruymuş aldırdım tüpümu adet bitiminden sonra yine ağrıyor bi hafta faln neden olduğunu bilemedim bi sorun yok dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?